Ritual de Luna Plina pentru Vindecare

Ritual de Luna Plina pentru Vindecare

Ritual de Luna Plina pentru Vindecare facut in timpul in care este  Luna Noua

Credintele vechi spun ca orice ritual de sanatate va fi mai profund si binefacator daca se face in zilele cu Lună noua.

Astrologii spun ca faza de Luna noua este prielnica pentru sanatatea si rezistentaa organismului. In aceste zile, astrul noptii, chiar daca nu este vizibil pe cer, aduna o energie noua si grabeste vindecarea pentru bolnavii aflati in convalescenta si pentru cei care sufera de afectiuni de sezon.

In zilele in care avem Luna noua, ea este in conjunctie cu Soarele, iar energia celor doua astre se impleteste si se armonizeaza. Este o perioada de trei zile, in care intreaga natura se bucura de o pauza si de echilibru, isi reface fortele pentru a incepe un nou ciclu.

In aceasa stare, si organismul nostru are nevoie de noi resurse pentru a-si reface fortele, de aceea acest ritual de sanatate va fi mai eficient daca il faci in serile in care rasare Luna noua. Nu vei avea nevoie decat de o lumânare simpla si de esente de plante aromatice precum menta, salvia, rozmarinul si levantica.

Ritual de Luna Plina pentru Vindecare

Linistea si senzatia de relaxare si armonie pe care ti-o dau uleiurile esentiale sunt foarte importante in acest ritual de sanatate. Aromele de levantica, menta sau salvie pe care le inspiri in timp ce te relaxezi in liniste au efectul de a spori capacitate de refacere a organismului si te ajuta sa gasesti noi resurse pentru imunitatea si rezistenta organismului.

Este un ritual simplu care nu necesita decat 30 de minute din timpul tau, in serile cu Luna noua, dar care are efecte pe termen lung, daca este respectat si reluat in fiecare luna.

Uleiurile esentiale cu o puritate de 100% le puteti comanda din magazinul nostru AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!