Recuperarea darurilor divine

Recomand sa faceti recuperarea darurilor divine ori de cate ori simtiti nevoia. Aceste daruri le pierdem ori de cate ori facem pacate. Printre darurile divine se numara: casatoria, copii, clarvederea, clarauditia, clarsimtirea si alte simturi paranormale, sporul personal si al casei, ingerii etc.

Inainte de a face recuperarea darurilor divine ar fi bine sa mergeti si sa va spovediti, sa cititi Acatistul de iertare sau Rugaciunea de iertare a lui Dragos Argeseanu.

Cu Reiki:

Tinem mainile caus in fata noastra in dreptul chakrei inimii si spunem:

Algoritm: “In numele Tatalui al Fiului si al Sfantului Duh invoc acum toate entitatile de Lumina care vor, pot si trebuie sa imi aduca inapoi toate darurile materiale si spirituale, ingerii, sporul, harurile, harismele, abilitati si toate drepturile mele divine care mi-au fost luate cat si cele care mi se cuvin de drept de la Bunul Dumnezeu si va rog sa le puneti aici in palmele mele”.

Dupa ce toate aceste daruri au venit in palmele tale, ele trebuiesc curatate deoarece nu se stie unde au fost. Pentru asta ori le curatam noi cu simboluri Reiki ori le trimitem la Maica Domnului sa le curate ea.

“Maica iti trimit aceste daruri ale mele sa le cureti tu cu Lumina ta. Multumesc.”

si le trimitic la cer

Dupa ce ai primit darurile de la Maica Domnului curatate pe inspir le pui in chakra 4 chakra inimii.
Multumesc entitatilor care mi-au adus darurile inapoi.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!