Algoritm pentru sporirea banilor

Inainte de a face acest algoritm pentru sporirea banilor va recomand mai intai:

  • sa va spovediti la preot si sa marturisiti tot ce ati gresit fata de bani
  • sa va cereti iertare ingerului Banilor
  • sa mergeti 9 zile de Luni la slujba de seara la biserica Sfantul Mina pentru recuperarea sporului
  • sa cititi acatistul Sfantului Mina timp de 40 de zile
  • se da cate o paine si trei monede la sapte cersetori care sa spuna bogdaproste sau
  • se pun cate sapte monede la trei biserici in cutia milei spunand: ” Doamne daruieste-mi sanatate, pace, spor si binecuvantari in viitor. “

                              

Spovedania o mai puteti face si acasa singuri luati o lumanare, cateva coli de hartie si un pix, daca simtiti nevoia puteti aduce langa voi o cruce, icoane cu entitatile de Lumina cu care rezonati si cu care lucrati.

Se aprinde lumanarea, invocati ingerii pazitori (pentru ca ei sunt cei care stau permanent langa voi si stiu absolut tot ce faceti si ganditi), Sfanta Treime, Maica Domnului si toate entitatile de Lumina care vor, pot si trebuie sa va ajute sa marturisiti toate pacatele savarsite, sa va ajute sa va amintiti tot ceea ce trebuie sa marturisiti, si apoi intr-o stare de meditatie, de rugaciune, in starea theta incepeti sa scrieti pe hartie absolut tot ce va trece prin mine. Nu analizati atunci cand primiti o informatie  daca acea fapta este pacat sau nu, daca sa-l scrieti sau nu, ci pur si simplu scrieti tot ce primiti si asa cum primiti, cum simtiti, cum s-a intamplat etc. Daca simtiti nevoia sa plangi in timp ce scri va sfatuiesc sa o faci. Aceasta spovedanie este si o forma de terapie prin care va puteti curata.

Pe aceasta foaie puteti trece daca ati furat bani, daca ati inselat pe cineva la bani, daca ati cheltuit banii necumpatat, daca ati cumparat tigari si alcool cu banii, daca ati jucat la jocuri de noroc, daca ati investit banii in afaceri necurate, daca ati imprumutat bani si nu i-ati mai dat inapoi, daca ati nedreptatit pe cineva, daca v-a muncit cineva si nu l-ati platit coresounzator sau nu i-ati dat banii deloc, daca nu ati dat zeciuiala (10% din castig este al divinitatii si trebuie data divinitatii, fie o dati la biserica, ajutati familii nevoiasa, cumparati alimente si duceti la manastiri ect.) etc. Dupa ce ati terminat de scris tot, rugati pe Sfanta Treime, Maica Domnului, toate entitatile de Lumina  si toate persoanele fata de care ati gresit sa va ierte toate pacatele marturisite pe acea foaie de hartie si sa le stearga din cartea vietii voastre si din toate locurile unde ele sunt inscrise. Apoi ardeti hartia, cenusa o lasati sa o imprastie vantul si apoi spuneti de 3 ori rugaciunea Tatal nostru.

Ar fi bine sa va faceti si recuperarea darurilor divine

Dupa ce ati indepartat toate blocajele si ati facut o curatare prin metodele de mai sus, ati recuperat toate darurile divine pe care le pierduse-ti prin pacatele savarsite, abia acum pueti face algoritmul pentru sporirea banilor ca el sa aibe efect:

“Binecuvanteaza Doamne acesti bani si energia lor in numele Tatalui al Fiului si al Sfantului Duh.”

Ti in mana bani fie monede fie bancnote nu conteaza valoarea lor si spui de 3 ori:

“Creste Doamne si sporeste acesti bani cum sti Tu mai bine. Amin”

Spui apoi de 3 ori rugaciunea Tatal nostru.

Cu acest algoritm Iisus a inmultit painea si pestii. 

5/5 - (1 vote)

Un comentariu la „Algoritm pentru sporirea banilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!