Purificarea karmei-ei

Karma este un  cuvant sanscrit care insumeaza totalul actiunilor unei persoane in actuala viata si in vietile anterioare. Principiul karma-ic ii permite persoanei sa experimenteze intreaga gama a perspectivelor asupra vietii.

Miasmele sunt amprente subtile energetice care se pot atasa de orice zona a oricarui corp subtil si pot genera boli fizice sau neplaceri emotionale sau mentale. Exista patru tipuri de miasme: karma-ice, dobandite, mostenite si planetare.

Miasmele karma-ice sunt reziduuri ramase din vieti anterioare care exista la nivelul corpului eteric. Ele au potentialul de a genera boli, afesctiuni si suferinte in actuala viata sau in vieti viitoare. Miasmele coboara starea de constiinta, atrag in viata noastra oameni neplacuti si genereaza situatii negative.

Miasmele dobandite sunt generatoare de boli acute sau infectioase.  Dupa o faza acuta a unei boli, aceste rezonante se instaleaza in corpurile noastre subtile si ne predispun catre alte boli.

Miasmele mostenite mai sunt numite si ereditare. Ele sunt amprente energetice subtile transmise de stramosii nostrii.

Miasmele planetare sunt depozitate in constiinta colectiva a planetri pamant si sunt situate la nivel eteric. Pot penetra corpul fizic sau corpurile subtile.

Purificarea karmei-ei

Purificare a karma-ei

Poti folosi Flacara Violet pentru curatarea tuturor tipurilor de miasme, dar este mai eficienta in cazul celor karma-ice.

Aseaza-te intr-o pozitie in care sa stai confortabil, intr-un loc in care sa nu poti fi deranjat. Creaza-ti o atmosfera placuta si relaxanta cu lumanari, betisoare, uleiuri esentiale, muzica si ce crezi tu ca te duce intr-o stare de relaxare. Respira usor si natural. Elimina orce tensiune din corp.

Acum invoca-l pe Arh. Zadchiel si roaga-l sa iti trimita Flacara Violet a Transformarii pentru a-ti purifica miasmele karma-ice.

Vizualizeaza sau simti corpul cum este inconjurat si inundat de Flacara Violet. Cand intensitatea cesteia scade inseamna ca sedinta de vindecare s-a incheiat.

 

 

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!