Practici zilnice: Foloseste-te de puterea apei

Apa are proprietatea de a absorbi totul. Ea absoarbe binele si raul, de aceea cand esti intr-o stare de incarcare sau ai o mare bucurie, nu trebuie nici sa te speli, dar mai ales sa te imbaiezi. In acest caz apa abosoarbe starea de euforie, de bucurie, starea de bine, stare care iti este benefica, de aceea nu este recomandat sa te speli.

Apa este un element in care traiesc entitati invizibile (ondinele), dar frumoase si pure; cu ajutorul ei, vei intra in contact cu aceste entitati care sunt foarte sensibile si care vor fi foarte deschise catre tine.

 

Practici zilnice: Foloseste-te de puterea apei

 

In schimb, daca esti nefericit, suparat, furios, depresiv, ai probleme, ai o durere fizica sau emotionala etc. atunci este bine sa faci o baie, si te vei simti mult mai bine dupa aceea, caci apa va prelua nefericirea ta, durerea ta, problemele tale, te va elibera de tot ceea ce nu iti este benefic.

 

 

De asemeni este foarte benefic ca terapeut, maseur, si alte meserii care intra in contact direct cu suferinta omului sau il atinge sa faca o baie dupa fiecare terapie, masaj etc. Daca nu este cu putinta acest lucru atunci este obligatoriu sa te spele pe maini, iar seara cand ajunge acasa sa faca baie.

Cum iti purifici corpul cu apa si sare

Majoritatea oamenilor nu se gandesc ca spalandu-si corpul fizic, mai au cate ceva de facut pentru a-si purifica si corpul eteric si pe cel astral. In planul eteric si astral se gasesc impuritati de care scapi foarte greu. Apa este capabila sa alunge impuritatile, dar inainte de toate trebuie sa o insufletim. Pentru acest lucru, ia o cantitate de sare  pe care o pregatesti inca de dimineata, aprinzand lumanari, asezand tamaie si spunand cateva cuvinte pentru a o consacra puritatii absolute.

Invocati pe Mama Divina, Spiritul Cosmic si cereti-i Inteligentei Celeste sa o binecuvanteze pentru a-i conferi virtutii purificatoare. Inainte de a intra in apa de baie aruncati sarea pe care a-i consacrat-o si spune cateva cuvinte pentru a sfinti apa prin virtutiile sarii:

Afirmatie pe care o spui apei

“Oh Mama Divina, admir aceasta apa care este o reflectare a ta; te rog sa o sfintesti pentru ca ea sa poata inlatura toate impuritatile mele, bolile, slabiciunile, problemele mele, blocajele, convingerile limitative, formele gand nebenefice, energia nebenefica  si tot ceea ce nu este in armonie cu Divinitatea.”

“Ondine (spiritele apei), cat sunteti de frumoase, pure si transparente!  Primiti-ma, acceptati-ma si lucrati asupra mea pentru a scoate din fiinta mea tot ceea ce nu vibreaza in armonie cu Cerul.” spui  acestea atingand apa cu iubire.

Apoi ia intr-o cana apa pe care ai bnecuvantat-o, las-o sa curga asupra ta dupa ce te-ai spalat. Cand apa te atinge spune-i acesteia cat este de frumoasa, cat esti tu de incantat si sapuneste-te de trei ori.

Baia spirituala

Daca nu ai posibilitatea ca dupa fiecare terapie, masaj, consultatie sa faceti dus/baie si sa te purifici, poti face acest lucru cu ajutorul gandului.

Baia spirituala poate cu adevarat sa te curate, fiinca in realitate, adevarata apa nu este apa fizica. Adevarata apa trebuie sa o gasesti in interiorul fiintei tale. Omul poseda in sine surse de apa vie, si despre aceasta apa vie vorbea Iisus cand spunea: “Din sanul ei vor tasni surse de apa vie”. Apa fizica nu este decat un mijloc de a intra in comunicare cu apa spirituala.

Cum faci baie spirituala?

Iti imaginezi ca esti sub dus, simti cum picaturile de apa cad peste tine si inlatura impuritatile.

Daca ai credinta si iubire, vei obtine mari rezultate.

 

 

5/5 - (1 vote)

Un comentariu la „Practici zilnice: Foloseste-te de puterea apei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!