Metode de vindecare cu ajutorul unei flori – Terapia cu flori

Metode de vindecare cu ajutorul unei flori - Terapia cu flori

Terapia cu flori transforma vindecarea intr-o forma de arta blanda si creatoare care se dezvaluie in frumusetea culorilor, miresmelor si prezentei florilor.

Alegeti o singura floare. Poate fi una care ati ales-o pentru proprietatile sale vindecatoare sau pentru ca va simtiti pur si simplu calauziti sa o alegeti. Alegeti un loc linistit, unde sa nu fiti deranjat si unde sa va puteti relaxa si bucura de aceasta experienta. Puneti floarea sau florile in poala sau pe o masa in fata voastra. Puteti pune floarea intr-o mica vaza cu apa, daca doriti.

Frecati-va palmele timp de cateva secunde, apoi tineti-le deasupra sau in jurul florii. Nu trebuie sa o atingeti; doar apropiati mainile suficient cat sa va conectati cu energia ei.

Veti simti o usoara modificare a presiunii aerului sau veti avea senzatia de intepaturi usoare sau mancarimi in palme, in timp ce simtiti energile vindecatoare.

Cereti florilor sa va ajute cu orice aveti nevoie in acest moment, spunand:

„Floare (puteti folosi numele florii, cum ar fi <<Trandafirule>>), te rog sa ma ajuti sa…(descrieti preocuparea, cum ar fi <<sa ma vindec, sa-mi maresc resursele financiare ori sa atrag iubirea>>).

Doresc sa primesc toata vindecarea, tot sprijinul si toata calauzirea pe care le ai pentru mine. Te rog sa-mi permiti sa simt senzatiile linistitoare pe care le aduci si sa stiu ce mesaje ai pentru mine astazi. Iti multumesc anticipat pentru darurile tale  minunate.”

Acum relaxati-va, inchide-ti ochi si respirati profund. Lasati-va mintea sa hoinareasca unde simte ca are nevoie.

Observati-va gandurile si sentimentele, ele contin mesaje vindecatoare si calauzire. Daca va simtiti distrasi, deschide-ti usor ochii si indreptati-va din nou atentia asupra florii din fata voastra. Stati alaturi de ea cat timp simtiti ca este potrivit sa va simtiti bine.

(sursa:  Terapia cu flori

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!