Mantra Budista de vindecare

Mantra Budista de vindecare

Mantra Budista de vindecare

Eu, […NUMELE…] sunt o Fiinta de Lumina!

Cu fiecare inspiratie aduc in corpul meu si in toate structurile mele energetice din ce in ce mai multa lumina şi energie pozitiva care ma vindeca, ma protejeaza si indeparteaza din mine orice forma de energie negativa.

Canalele mele energetice devin din ce in ce mai luminoase si mai curate, din ce in ce mai pure si incarcate pozitiv.

Sunt un canal curat si perfect prin care circula lumina vindecatoare, sunt puritatea pe care Creatorul o doreste! Toate structurile mele energetice lucreaza în rezonanta benefica perfecta si in totala simpatie cu cele mai bune ganduri ale mele; mintea mea este curata si pura; sufletul meu este intreg si luminos.

Toate meridianele mele energetice sunt curate si luminoase, toate chakrele mele devin din ce in ce mai curate si mai stralucitoare astfel incat schimbul energetic cu mediul inconjurator este optim nevoilor mele.

Invoc deasupra mea, acum, o cascada de lumina aurie care ma scalda din cap pana in picioare si ma lasa curat/a si pur/a ca un cristal. Aceasta cascada de lumina imi curata si imi energizeaza integral fiecare celula, fiecare tesut si fiecare organ, imi curata si imi energizeaza fiecare os si fiecare articulatie si elimina in totalitate orice gand negativ si energie negativa din mine in pamant pentru a fi reciclate.

Lumina vindecătoare este in totalitate activata in mine acum!

Invoc prezenta tuturor ingerilor si tuturor fiintelor de lumina care ma pot ajuta, sa vina acum si aici si sa ma ghideze in toate actiunile mele, sa indeparteze de la mine tot ceea ce este rau, sa ma fereasca de toate persoanele care nu imi sunt benefice si sa imi manifeste la fiecare pas toate oportunitatile de care am nevoie pentru a trai o viata benefica, pura, curata si plina de satisfactii pe toate planurile.

Sunt luminos/oasa, sunt fericit/a, sunt benefic/a!

Sunt energic/a, sunt zambitor/oare, sunt plin/a de lumina si energie! Ma simt bine, ma simt fericit/a, ma simt relaxat/a.

Din zi in zi, cu fiecare clipa, ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere!

Sunt vindecat/a! Am tot ce trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce trebuie!

Sunt vindecat/a! Ma simt bine si perfect sanatos/oasa, ma simt mult mai bine decat inainte.

Sunt vindecat/a!

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Mantra Budista de vindecare

  • Multumesc pentru aceasta frumoasa si luminoasa mantra! Chiar am vizualizat lumina aurie deasupra capului meu ,care,inca ma impresoara !Am s-o repet in fiecare seara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!