Mantra budista de vindecare

 Mantra budista de vindecare

Mantra budista de vindecare este o mantra puternica care are rol de curatare, purificare, echilibrare, armonizare si vindecate in totalitate.

Mantra budista de vindecare

Eu, […NUME…] sunt o fiinta de lumina! Cu fiecare inspiratie aduc in corpul meu si in toate structurile mele energetice din ce in ce mai multa lumina si energie pozitiva care ma vindeca, ma protejeaza si indeparteaza de la mine orice forma de energie negativa.

Canalele mele energetice devin din ce in ce mai luminoase si mai curate, din ce in ce mai pure si mai incarcate pozitiv. Sunt un canal curat si perfect prin care circula lumina vindecatoare, sunt puritatea pe care Creatorul o doreste! Toate structurile mele energetice lucreaza in rezonanta benefica perfecta si in totala simpatie cu cele mai bune ganduri ale mele; mintea mea este curata si pura; sufletul meu este intreg si luminos.

Toate meridianele mele energetice sunt curate si luminoase, toate chakrele mele devin din ce in ce mai curate si mai stralucitoare astfel incat schimbul energetic cu mediul inconjurator este optim nevoilor mele.

Invoc deasupra mea, acum, o cascada de lumina aurie care ma scalda din cap pana in picioare si ma lasa curat si pur ca un cristal. Aceasta cascada de lumina imi curata si imi energizeaza integral fiecare celula, fiecare tesut si fiecare organ, imi curata si imi energizeaza fiecare os si fiecare articulatie si elimina in totalitate orice gand negativ si orice energie negativa din mine in pamant pentru a fi reciclate.

Lumina vindecatoare este in totalitate activata in mine acum! Invoc prezenta tuturor ingerilor si tuturor fiintelor de lumina care ma pot ajuta sa vina acum si sa ma ghideze in toate actiunile mele, sa indeparteze de la mine tot ceea ce este rau, sa ma fereasca de toate persoanele care nu imi sunt benefice si sa imi manifeste la fiecare pas toate oportunitatile de care am nevoie pentru a trai o viata benefica, pura, curata si plina de satisfactii pe toate planurile.

Sunt luminos, sunt fericit, sunt benefic! Sunt energic, sunt zambitor, sunt plin de lumina si energie! Ma simt bine, ma simt fericit, ma simt relaxat. Din zi in zi, cu fiecare clipa, ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere! Sunt vindecat!

Am tot ce trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce trebuie! Sunt vindecat! Ma simt bine si perfect sanatos, ma simt mult mai bine decat inainte. Sunt vindecat!

 

4.8/5 - (24 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!