Invata sa vezi totul ca o Lectie sau un Test spiritual

Invata sa vezi totul ca o Lectie sau un Test spiritual

Lectie sau Test spiritual?

Sa incepem cu intrebarea de ce oamenilor buni li se intampla lucruri rele. Primul raspuns la ceasta intrebare este ca lucrurile rele nu se intampla oamenilor buni; in schimb ei primesc lectii, provocari si teste spirituale.

Ideea ca, aceste probe prin care trecem cu totii pe parcursul vietii, sunt rele, rezulta din analiza Ego-ului negativ bazat pe frica. Nimeni nu este rau in viata; exista doar lectii si teste spirituale.

In al doilea rand, trebuie sa intelegem ca nu Dumnezeu si Maestrii Ascensionati iti cauzeaza realitatea, ci tu insuti. Acest lucru provoaca, adesea confuzii in randul oamenilor. 

O persoana se indeparteaza de obtinerea stadiului complet de Dumnezeu, atunci cand adopta gandirea Ego-ului negativ. 

Toate lucrurile “negative” care se intampla in viata au cauza si inceputul in libera alegere a rasei umane. Unele probleme sunt cauzate de alegerile din viata anterioara, altele din alegerile din aceasta viata, si unele de alegerile celor sase miliarde de oameni care traiesc pe pamant sau care au trait pe pamant. 

Nu toate lucrurile “negative” care se intampla sunt alegerile noastre proprii. Uneori suntem prinsi in karma altor oameni. Din moment ce alegem sa ne incarnam in aceasta lume, si in special in aceasta perioada din istoria pamantului, alegem in mod constient sa dam un test spiritual privind o anumita constiinta planetara sau de grup, precum si un test spiritual personal. 

Cum trebuie sa reactionam in fata unui eveniment negativ?

Atitudinea corecta fata de tot ce se intampla in viata este: “Nu este voia mea, ci a Ta, Doamne iti multumesc pentru aceasta lectie”. Este esential sa intelegem ca lucrurile negative care se intampla nu te determina sa te simti rau. 

Atunci cand ni se intampla ceva “negativ” (boala, accident, lipsuri, etc.) trebuie sa ne intrebam de ce ni se intampla lucrul acela, este lectie sau test spiritual si sa reactionam ca atare.Este esential sa vezi ca totul in viata are o perspectiva. Tot ce se intampla este pozitiv si trebuie sa se intample. 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!