Invocatie catre zeita Abundentia

 

Invocatie catre zeita Abundentia – O frumoasa zeita a succesului, a prosperitatii, a abundentei si a norocului. Abundentia aducea bani si grane oamenilor, in timp ce acestia dormeau, „scuturand” darurile din cornul abundentei, un corn de capra, pe care il purta intodeauna cu ea.

Invocație către zeița Abundenția

Abundentia este o gazda amabila, intreband mereu daca aveti nevoie de ceva si apoi implineste cu iubire dorinta.

In timp ce faceti invocatia catre zeita Abundentia tineti una sau mai multe monede in mana cu care nu scrieti (respectiv stanga daca sunteti dreptaci) si spuneti:

“Frumosa Abundentia, doresc sa fiu asemeni tie lipsit(a) de griji si plin(a) de credinta ca ceea ce iti cer s-a indeplinit deja in toate privintele. Ajuta-ma sa-mi inlocuiesc toate grijile legate de bani cu bucurie si recunostinta. Ajuta-ma sa-mi deschid bratele pentru ca cerurile sa ma poata ajuta mai usor. Iti multumesc pentru toata calauzirea, protectia si darurile tale. Sunt intr-adevar recunoscatot(oare), bucuros(oasa) si implinit(a). Ma las in seama ta si sunt linistit(a), fiinca stiu sigur ca vei avea grija de mine acum si in viitor.”

Exercițiu:

  1. Ia o bancnota in mana, indiferent de suma care o reprezinta ea
  2. Inspira adanc si centreaza-te in sine
  3. Focalizeaza-ti atentia asupra bancnotei si aminteste-ti ca aceasta este alcatuita din energie, la fel ca orice alt obiect material.
  4. Chiar daca ti se pare ilogic, incepe sa vorbesti cu banii, ca si cum ai purta o conversatie cu o fiinta vie:
  5. ”Banilor, ce simt in legatura cu voi?
  6. Banilor, cum va tratez?
  7. Banilor, ce pot sa fac sa va inmultesc? etc.
  8. La sfarsit pune intrebarea:”Ce altceva doriti sa imi spuneti?”

Observati cu atentie primul raspuns care iti trece prin minte la fiecare intrebare. Raspunsul primit poate fi sub forma unui gand, a unei senzatii, a unei emotii sau a unei viziuni.

Sursa: Doreen Virtue 

Invocație către zeița Abundenția

Arhanghelul Rafael este cel care vindeca relatiile dintre oameni, relatia cu banii, abundenta, o boala. Deci daca aveti probleme cu banii rugati-l pe Rafael sa vindece relatia cu banii. Este un Arhanghel care te poate ajuta sa indepartezi consecinte, conflicte, conditionari etc.

Rugaciune catre Arhanghelul Rafael

Arhanghele Rafael, te rog sa-mi luminezi constiinta cu lumina divina verde smarald, frecventa abundentei perfecte a lui Dumnezeu. Permit luminii sa ma ajute sa ma eliberez de toate conflictele si neadevarurile din constiinta mea care interfereaza cu perceptia mea despre abundenta si din ceea ce imi ofera divinitatea de drept. Accept cu bunavointa si incredere suportul divin permanent al lui Dumnezeu si abundența plină de har pentru viața mea în toate activitatile mele. Acum declar abundenta si gratia lui Dumnezeu in viata mea. Multumesc.

Amin.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!