Iata cum iti blocheazi singur succesul

“Inima inchisa” este un obstacol pe care multe persoane il intalnesc in calea lor. Multi oameni nu stiu sa accepte ceva in viata lor. Un simplu exemplu: atunci cand aduci cuiva un cadou, ii servesti cu o bomboana, le faci o favoare, foarte putini oameni accepta cu inima deschisa ceea ce li s-a oferit, dar de la cei mai multi auzim  “Ei, nu trebuia sa te deranjezi!”.

Iata cum iti blocheazi singur succesul

Atunci cand vrei sa faci un bine cuiva, ei iti raspund politicos “Multumesc, dar nu este nevoie!” sau “Multumesc, oferiti altcuva care are nevoie”.  

Problema noastra este ca stim sa oferim, dar nu stim sa primim. Chiar si la un simplu “multumesc” ti se raspunde “pentru putin”. Daca nu stiti sa acceptati ceva de la cineva cum puteti, cum veti putea accepta ce va ofera destinul?

Neacceptand ce ti se ofera, ci doar oferind nu se inchide ciclul dai-primesti, aceasta este o lege a firi. Multi nu cunosc sentimentul de a primi. Subconstientul acelor persoane este setat doar pe da, a darui nu si pe a primi. Degeaba astepti sa ai succes, sa castigi bani, sa primesti respect, sa primesti iubire etc. daca tu nu sti sa primesti cu inima deschisa un zambet de la cineva, un multumesc, un compliment, o floare, un cadou, un sarut, o imbratisare etc. Cand primesc astfel de “daruri” sunt suspiciosi si se intreaba “de ce eu?” ” “ce vrea de la mine?” “ce inseamna asta?” Ba mai mult atunci cand totusi primesc ceva de la cineva au un sentiment de vinovatie, ca si cum au facut ceva rau. Le este rusine sa cera bani pentru munca depusa. Cand sunt intrebati “Cat ma costa serviciul oferit?” de cele mai multe ori spun “nimic” pentru ca le este rusine sa primeasca banii, desi uneori au mare nevoie de ei.

Divinitatea tot prin oameni lucreaza, deageaba asteptati ceva de la Dumnezeu daca nu stiti sa primiti un dar cu inima deschisa.

Incepi sa-ti deschizi inima si sa primesti absolut tot ce iti ofera Universul prin cei din jurul tau, fi recunoscator pentru tot ceea ce primesti. Ti se ofera un loc in autobuz, zambeste si aseaza-te. Va daruieste cineva ceva, acceptati si multumit-i.

Scoateti din vocabularul vostru expresi cum ar fi: nu trebuia, nu-i necesar, de ce ti-ai cheltuit banii, nu te costa nimic etc. Facand acest lucru miracolele nu vor intarsia sa apara. Dar in primul rand sa nu uitam sa multumim Tatalui cerest pentru tot ce avem in viata noastra si pentru tot ce vine in viata noastra.

Acest lucru simplu va va deschide o multime de usi. Nu uita sa multumesc de fiecare data pentru absolut orice.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!