Cum puteti folosi magia psalminor pentru spor, prosperitate, succes in afaceri

Cum folosim magia psalminor

Rugaciunea este adevaratul medicament pentru suflet. Cu ajutorul rugaciunii reusim sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu si sa ne confesam Lui.
Inainte de a ne astepta ca Dumnezeu sa ne ajute neconditionat, nu ar trebui sa uitam sa facem Voia Lui.
Motivul pentru care rugaciunile nu ne sunt ascultate de multe ori, este acela ca Dumnezeu stie ce este mai bine pentru fiecare, si nu omul. Daca fiecare ruga ne-ar fi ascultata s-ar produce haos in lume.
Mai mult decat atat, rugaciunea trebuie facuta din toata inima, insotita de fapte bune, de milostenie, de smerenie si in orice moment al zilei.

Cum folosim magia psalminor

Psalmul 13 – il puteti folosi pentru a scapa de saracie (versetul cheie 7)

Vizualizati ca sunteti intr-o banca, in fata unui ghiseu. In spatele lui, un functionar da din cap batjocoritor. Va inmaneaza un extras de cont in care vedeti ca nu aveti nici un ban in cont. Iesiti din banca impleticindu-va si suparat. Traversati strada si intrati intr-o biserica. Paca când sa vi se acomodeze ochii cu intunericul dinauntru, simtiti ca cineva va indeasa in mana un portofel. Numarati printre lacrimi, suma de care aveti nevoie.

Psalmul 19 – il puteti folosi pentru a castiga din afaceri cinstite (versetul cheie 4)

Vizualizati ca stai asezat in capul unei mese lungi, alaturi de partenerii tai de afaceri. Ei iti zâmbesc si aproba atunci cand spui ceva. Contabilul se ridica si iti intinde o foaie mare de hartie, pe care iti arata cu degetul tot felul de numere. Toti ceilalti se ridica in picioare si incep sa aplaude.  Te felicita pentru rezultatele exceptionale pe care le-ai obtinut in afacere. Iti multumes cu totii pentru rezultatele obtinute.

Psalmul 23 – il puteti folosi pentru a obtine binecuvântarea Domnului (verset cheie 5)

Nu asteptati venirea postasului. Vizualizezi ca gasesti o scrisoare in cutia postala. O iei si privesti adresa, care este scrisa de mana. Nu recunosti scrisul. Intri in casa, te asezi in fata focului si deschizi plivul. Din el zboara o bucata de hartie. O ridici si observi ca este un cec pe numele tau. Pe cec este trecuta o suma extrem de  mare de bani. Incepi sa citesti scrisoarea care se afla in plic …

Psalmul 51 – il puteti folosi pentru prosperitate (versetul cheie 7)

Vizualizezi ca te afli in bucataria ta privind un ghiveci cu flori care se afla pe podea, langa usa. In el se afla un rasad al unui copac preferat de tine – nu este nevoie sa fie maslin. Pe masura ce il privesti, lumina din bucatarie isi modifica lent calitatile. Totul devine mai stralucitor. Copacul incepe sa radieze si sa creasca. La fel de repede ca o persoana care se scoala de pe scaun, acesta ajunge pana la tavan, apoi trece de tavan si mai sus, este plin de flori si fructe.

Psalmul 69 – il puteti folosi pentru ajutor la vreme de saracie (versetul cheie 5 si 6)

Vizualizezi cum gasesti un plic colorat in cutia ta postala. Sti fara sa-l iei de acolo ca este vorba despre o nota de plata. Deschizi plicul. Nu ai bani sa o platesti. Nu poti face decat un singur lucru. Pune factura pe noptiera langa Biblie, si uita de ea pana ce ti se va trimite banii pentru a o achita.

Psalmul 89 – il puteti folosi pentru succes in munca (vesetul cheie 17)

Te vizualizezi amestecând mortal si asezand caramizi. Poti sa simti greutatea aspra a caramizilor in mana ta. Inaintezi plin si sigur de-a lungul zidului, asezand caramida dupa caramida. Te vezi pe tine insuti, mult mai batran acum, cu parul carunt   si putin incovoiat, pipaind zidul cu mana si admirandu-i trainicia – dovada: simplu fapt ca este inca in picioare.

Psalmul 98 – il puteti folosi pentru inspiratie divina si calauzire (versetul cheie 7 si 8)

Te vizualizezi ca esti afara, in aer liber. In departare se zareste un sir de dealuri. In apropiere se aude murmurul unui rau. Peste dealuri observi un nor cu o forma ciudata. Se misca in directia ta. E mai inalt si mai subtire decat orice nor pe care l-ai vazut vreodata si creste in fiecare minut. Forma lui incepe sa semene cu aceea a unui cui. Deodata auzi un bubuit venit din el. O voce iti sopteste un raspuns la o intrebare a ta.

Un alt fel de a clasifica psalmii este dupa specificul mesajului lor. Exista astfel:

(1) psalmi de invatatura (1, 19, 39),
(2) psalmi de lauda (8, 29, 93, 100),
(3) psalmi de multumire (30, 65, 103, 107, 116),
(4) psalmi de pocainta (6, 32, 38, 51, 102, 130, 143),
(5) psalmi prin care strabate increderea (3, 27, 31, 46, 56, 62, 86),
(6) psalmi ai necazurilor (4, 13, 55, 64, 88),
(7) psalmi ai dorintelor (42, 63, 80, 84, 137),
(8) psalmi care recapituleaza istoria (78, 105, 106) şi
(9) psalmi profetici (2, 16, 22, 24, 40, 45, 68, 69, 72, 97, 110, 118)

Sa va fie de folos!

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

 

 

4.2/5 - (31 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!