Energia sexuala si banii

Energia sexuala si banii
Energia sexuala si banii
Energia sexuala este creatoare alaturi de energia iubirii. Doar cu aceste doua energi poti crea ceva in acest univers.
Energia iubirii este durabila si creaza imaterialul. Energia sexuala este rapida si manterializeaza in plan fizic tot ceea ce noi ne dorim.
Atunci cand actul sexual este perfect, uniunea dintre barbat si femeie reuseste in toate sferele fiintelor lor respective, iar forta lor creste de zece ori in lumile superioare. Depasind placerea trupeasca, tintește unirea spiritelor, actul sexual va deveni o sursa de forta spirituala si materiala pentru tine si un izvor de intelepciune, fericire si pace.

Energia sexuala si materializarea

Energia sexuala este singura care poate sa genereze bani. Fara sa ai energie sexuala suficienta nu ai cum sa ai acces la bani suficienti. Daca vrei sa ai mai multi bani sau vrei sa te imbogatesti este necesar sa sti cum sa-ti cultivi energia sexuala.
Unii o cultiva in viata asta ca sa aibe mai mult, altii au venit cu ea la intrupare si o au din alte vieti. Daca vei cultiva energia sexuala in viata asta, o vei duce mai bine atat in viata asta cat si in viata viitoare.
Energia sexuala nu este sex. Sexul este o manifestare grosiera a energiei sexuale si care poate fi folosita si ea in mod util in materializare.
Inainte, in timpul si dupa actul de iubire, pastreaza o imagine clară a ceea ce iti doresti. Dragostea este radacina vietii. Daca unirea barbatului cu femeia se realizeaza in armonia iubirii reciproce si, in consecinta, fortele oculte ambientale ale mediului participa cu bucurie la actul solemn, barbatul si femeia lucreaza pentru a regenera acele forte. iar rodul imbratisarii lor este succesul. Copilul iubirii este copilul fortelor superioare.

Energia sexuala si banii

Nu poti sa ai acces la bogatie, casa, masina, bani, obiecte scumpe daca nu ai energie sexuala si mai ales daca nu sti sa folosesti aceasta energie sexuala pentru a materializa. Energia sexuala trebuie focalizata pe proiecte, dorinte.
Legea atractiei isi are baza in energia sexuala. Ca sa atragi si sa manifesti legea atractiei ai nevoie de aceasta energie sexuala. Daca nu ai energie sexuala, legea atractie poate sa nu functioneze, ba mai mult poti sa atagi si ceea ce NU vrei.

Energia sexuala avand la baza legea manifestarii, ea atrage fix ceea ce ai nevoie: mergi pe strada si te intalnesti fix cu persoana de care ai nevoie, te suna cineva si iti propune un job, etc.

Energia sexuala sta la originea Creatiei

Energia sexuala este acea parte din noi pe care nu putem sa o negam pentru ca ea sta la originea creatiei noastre.

Daca mama cu tata nu se impreunau, daca sperma tatalui nu ajungea in vaginul mamei si daca spermatozoidul nu fecunda ovulul, tu nu existai. Tu ca om esti si existi acum datorita unui act sexual.

Persoana care este constienta de propria energie sexuala se focalizeaza mai usor, se concentreaza mai usor, reuseste mult mai usor sa fie prezenta cu mintea si toate structurile acolo unde este nevoie.

Pierderea memoriei, boli ale batranetii sunt datorate lipsei energiei sexuale.

Nu exista nici o diferenta a energiei sexuale in corpul unui barbat si energia sexuala in corpul unei femei cum nu exista nici o diferenta intre energia iubirii in corpul unui barbat si energia iubirii in corpul unei femei.

Cum folosesti energia sexuala?

Foloseste-te de energia sexuala pentru a manifesta ceea ce iti doresti. Tine un proiect langa tine cand faci sex sau te masturbezi. Trimite energie sexuala prin chakra 2, energie de culoare portocalie catre un proiect. Focalizeaz-o catre un organ bolnav.  Circul-o prin micul circuit ceresc.

Nu uita! Chakra 2 este chakra sexuala si a banilor.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!