Blocajele energetice ale Banilor

Blocajele energetice ale Banilor

Blocajele energetice ale Banilor

Haide-ti sa vedem circuitul banilor de la material la spiritual.

Deci banul are 6 valori:

  1. Valoare formala
  2. Valoare potentiala
  3. Valoare adaugata
  4. Valoare mentala
  5. Valoare energetica
  6. Valoare spirituala

Exista un sens care aduce deterministul banilor. Ca sa ai bani trebuie sa rezolvi punctul 6 valoarea spirituala. Si punctul 6 sa fie integrat in punctul 5 valoarea energetica. Daca punctul 6 este rezolvat, partea cauzala se deschid portile la partea energetica. Daca ai deschis portile la partea energetica, o sa se deschida portile la partea mentala. Daca ai deschis portile la partea mentala va incepe sa apara valoarea adaugata.

Sensul spiritual la banilor: 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1

Acest traseu ti-l poti imagina ca pe un furtun prin care curge apa. Daca se intampla ca furtunul sa se indoaie intr-un loc vei observa ca fie se micsoreaza jetul de apa care curge sau si mai rau se opreste de tot.

Blocajele energetice ale Banilor. Unde pot fi blocajele?

Blocajele pot sa fie intre 1 si 2; valoarea formala si valoarea potentiala: astea le gasesti in viata sub forma: fac bani dar ei mi se scurg printre degete, nu reusesc sa-i cresc de nici un fel, banii raman constanti. Asa recunosti ca esti blocat intre 1 si 2.

Blocajele pot fi intre 2 si 3; valoarea potentiala si valoarea adaugata: astea le gasesti in viata sub forma:  reusesc sa fac bani dar nu reusesc sa strang bani, sa pun bani deoparte. Nu reusesti sa strangi bani sa-i investesti sau sa-i pui la banca cu dobanda etc. nu reusesc sa inmultesc banii.

Blocajele pot fi intre 3 si 4: valoarea adaugata si valoarea mentala; astea le gasesti in viata sub forma: nu stiu ce sa fac ca sa fac bani! Nu stiu ce sa fac ca sa inmultesc banii! Nu stiu ce sa fac ca sa fac o afacere! Nu stiu ce sa fac ca sa am un job mai bun! Esti blank, fara idei.

Blocajele 1-2; 2-3; 3-4, sunt blocaje pamantene.

Blocajele pot fi intre 4 si 5; valoarea mentala si valoarea energetica; astea le gasesti in viata sub forma: aici vei gasi oamenii care se autosaboteaza mental si energetic si nu reusesc sa faca bani. Aici sunt oameni care prin gandirea lor resping banii si energia banilor. Prin comportamentul lor, resping banii si energia banilor. Aici sunt oamenii care spun ca: banii se castiga greu; banii se strang greu; banii sunt volatili, azi ii ai maine i-ai pierdut pe toti; banii sunt ochiul dracului (acesta este un program de saracie).

Blocajele intre 5 si 6; valoarea energetica si valoarea spirituala; astea le gasesti in viata sub forma: sunt blocaje inconstiente, blocaje cauzale, blocaje karmice care pur si simplu fara sa aibe o legatura cu contextul vietii asteia, cu deciziile tale si cu gandirea ta totusi nu vin banii. Sunt oameni care cunosc foarte bine partea economica a banilor, au o gandire exceptionala cu privire la bani, zero autosabotaj, aplica tehnici si ritualuri si totusi nu vin banii. Aici sunt blocaje generationale, ancestrale, karmice, cauzale si sunt non dependente de viata actuala. Sunt acele cauze inexplicabile.

Partea proasta este ca aceste blocaje pot aparea cate unul sau mai multe. Nu este obligatoriu sa ai un singur blocaj. Poti sa ai blocaje pe mai multe nivele. Poti avea blocaje la toate nivelurile. Ex. sa nu sti cum sa faci bani si totusi sa apara niste bani care sa dispara  tot atat de repede cum au aparut.

Cheia este: Nu trebuie sa-ti repari problemele, trebuie sa-ti repari mintea. Si odata cu repararea mintii, problemele se repara singure.

Prosperitatea incepe in interior, mai precis in energetica personala. Prosperitatea nu incepe niciodata in exterior.

Pastreaza-ti structurile in armonie si curate. Schimba modul de gandire si vei vedea rezultate. Pentru a afla mai multe iti recomand cartea mea: “Cum sa te transformi intr-un magnet pentru bani”, pe care o poti comanda Aici:

 

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!