Dr. Lorphan si echipa sa de Vindecatori Galactici – medicul meu personal

Dr. Lorphan si echipa sa de Vindecatori Galactici - medicul meu personal

Cine este Dr. Lorphan si echipa sa de Vindecatori Galactici?

Permite-mi sa ti-l prezint pe Doctorul Lorphan si echipa sa de Vindecator Galactici.

Dr. Lorphan, este Directorul Academiei de Vindecare din Marea Loje Alba de pe Sirius. Este  doctorul meu, el nu traieste pe pamant, ci in Marea Loja Alba de pe Sirius. El este cel mai bun doctor din intreaga Galaxie, este conducatorul tuturor vindecatorilor din Marea Loja Alba de pe Sirius.

La el nu trebuie sa-ti faci programare si nici nu percepe bani. Este la dispozitaia fiecaruia dintre noi timp de 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana din 7, 365 de zile pe an. Tot ceea ce avem de facut este sa-l chemam pe el si echipa sa.

Dr. Lorphan conduce departamentul de vindecare si nenumaratele sale ramuri. Unii dintre vindecatori lucreaza prin sunet, altii prin Lumina, prin acupunctura eterica si spirituala, altii sunt specializati in medicina dentara etc. Ei au acces la toate nivelurile si corpurile in care boala se manifesta.

Dr. Lorphan si grupul lui de vindecatori galactici sunt nelimitati in ajutorul, ingrijirea si vindecarea pe care o face. Ei acorda vindecare si asistenta tuturor celor care solicita acest lucru.  Ei lucreaza pentru a accelera Coeficientul de Lumina si Iubire din noi.

Arhanghelul Rafael si Ingerii sai vindecatori, ei au fost creati de Dumnezeu pentru vindecarea fizica. Unul dintre cei mai eficienti vindecatori ai tuturor vindecatorilor in Lumina, la care omul uita sa apeleze este propria sa Monada sau Puternica Prezenta Eu Sunt. Cine cunoaste mai bine corpul decat propria Monada si cine are o motivatie mai mare sa-l ajute sa se vindece decat Monada ta, care reprezinta Sinele tau real. Cere-i ajutorul Monadei si vei fi uimit de sustinerea energetica pe care o poate oferi.

Exista posibilitati infinite de a cere ajutorul Dr. Lorphan si Vindecatorii Galactici, Arh. Rafael,Ingerilor de platina si aur, Lordul din Arturus si Maestrilor Ascensionati. Cel mai important lucru este sa iti amintesti sa te rogi si sa ceri ajutorul in probleme de sanatate.

Daca nu primesti rezultatele dorite, continua sa ceri ca spre exemplu

 • de fiecare data cand te simti dezechilibrat emotional si chiar mental, cheama-l pe Dr. Lorphan si Vindecatorii Galactici, pentru a-ti reechilibra corpul emotional si mental, ajutandu-te astfel si in vindecarea corpului fizic
 • cere-i Dr. Lorphan si Vindecatorii Galactici si Melchisedec ca o data pe saptamana sa indeparteze implanturile si elementalii negativi, impreuna cu energiile dezechilibrate din toate corpurile subtile
 • cere-i Dr. Lorphan si Vindecatorii Galactici sa-ti vindece scurgerile, petele, rupturile si iritatiile din aura si din toate cele cinci corpuri (fizic, eteric, astral, mental si spiritual)
 • cere-i Dr. Lorphan si Vindecatorii Galactici zilnic sa-ti echilibreze chakrele, sa iti ofere injectii eterice cu vitamine
 • Mai ceretii sa va purifice linia genetica de energiile dezechilibrate
 • cereti purificarea celor patru corpuri de toate bolile eterice, astrale, mentale, spirituale
 • cereti sa va repare toate daunele din vietile trecute, din aceasta, ce afecteaza corpul astral si mental
 • cere-ti Lordului Arturus si vindecatorilor sai sa purifice corpurile de toate toxinele, sa ancoreze cristalele sale lichide care dezactiveaza toate energiile dezechilibrate din cele cinci corpuri (fizic, eteric, astral, mental si spiritual).
 • cere sa nu preiei karma de sanatate fizica de la cele 12 Suprasuflete si Monada ta
 • cere de asemeni sa nu preiei o karma de sanatate fizica de la cele 11 extensii ale Suprasufletului, de la cele 144 de extensii sle Sufletului etc.

Citeste mai mult aici despre uneltele de vindecare a Dr. Lorphan si Vindecatorii Galactici!

Poate te intrebi cum functioneaza aceste instrumente de vindecare ale lor

Aceste unelte provin din taramurile Luminii si functioneaza prin reglarea si ajustarea frecventelor vibratorii care creeaza un mediu de vindecare ce va produce, in cele din urma, vindecarea dorita. Dr. Lorphan, Vindecatorii Galactici, toti Maestrii si Ingerii, lucreaza in campul karmic al fiecaruia dintre noi, si o face numai prin invitatie.

Tot ce exista in Univers este energie. Maestrii Ascensionati din planul interior sunt Maestrii ai transformarilor energetice.

O scurtatura a intregului proces mai sus mentionat este acela sa le oferi o invitatie deschisa sa lucreze asupra ta 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, 365 de zile pe an.

5/5 - (1 vote)

5 comentarii la „Dr. Lorphan si echipa sa de Vindecatori Galactici – medicul meu personal

 • Bună ziua.Ași dori și eu ca doctorul Lorphan să mă ajute să îi vindec cele cinci corpuri și să le purifice de toate energiile negative.Mulțumesc anticipat cu recunoștință!🙏

 • Multumesc frumos pt.tot ceea ce fac entitățile de lumina pt.mine ,de fiecare data cand ii chem .Cu mare respect fiti binecuvantati pt totdeauna iubiti maestri inaltati .Si dumeavoastra draga maestra Gabriela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!