Descopera semnificatia puternica a lui 40

Descopera semnificatia puternica a lui 40

Descopera si tu semnificatia numarului 40

Semnificatia numarului 40 este foarte puternic. Este un numar galacti, iar prin lucru cu acest numar foarte puernic dobandesti o forma de protectie spirituala. Numarul 40 este strans legat de crestinism. Folosind puterea numarului 40 va puteti inalta spiritual.

Numarul 40 este pomenit de aproximativ 100 de ori in Biblie, simbolizeaza libertatea si schimbarea, adica încheierea unui ciclu si aparitia unui nou inceput.

De aceea acatistele se citesc 40 de zile, Mantuitorul Hristos a tinut post negru 40 de zile, pentru morti si numai este bine sa dam 40 de liturghi, Cand dam la biserica acatiste, Sf. Maslu, Sf. Liturghie este bine sa le dam pe 40 de zile. Pe 9 martie in fiecare an crestinii sarbatoresc Sfintii cei 40 de Mucenici.

Crestinii sarbatoresc Inaltarea Domnului la 40 de zile dupa Paste. Moise si-a petrecut 40 de zile pe muntele Sinai in post si rugaciune pentru a primi cele 10 porunci de la Dumnezeu. Postul Craciunului si al Pastelui dureaza 40 de zile. Evreii au petrecut 40 de ani in desert pana au ajuns pe Pamantul Fagaduintei. Potrivit Bibliei potopul lui Noe a durat 40 de zile.

O sarcina normala, la termen, dureaza 40 de saptamani. In literatura, avem de-a face cu Ali Baba si cei 40 de hoti. Iisus a petrecut 40 de zile in pustie, perioada de regasire si meditatie, de lupta contra raului si ispitei.

Numarul 40 este legat si de Romania de destinul ei daca stam si ne gandim ca prefixul telefonic al Romaniei este +40.

40 este numar absolut . De obicei arata incheierea unui ciclu determinat. La varsta de 40 de ani omul atinge apogeul varstei sale. In general este un numar favorabil, simbolizand sanatatea.”

Numarul 40 este un numar complet, in care se produc schimbari majore, transformari radicale, in sens pozitiv: nelegiuirile sunt ispasite, pacatele curatate etc.

4.6/5 - (5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!