Cununia la preot – o binecuvantare sau nu?

Haideti sa vedem ce se intampla cand facem cununia la preot.

Intalnesc adesea persoane care ma intreaba daca este un pacat ca traiesc necununati. Nu este vorba daca este un pacat sau nu, casatoria lor pe care au facut-o la starea civila sau deloc, nu este binecuvantata de Dumnezeu, NU AU PRIMIT SI BINECUVANAREA DIVINA.

Cum te afecteaza faptul ca nu te-ai cununat la preot?

Neavand binecuvantarea divina, casatoria respectiva nu este protejata de “rau”, ea este la bunul plac al entitatilor negative, a demonului. In casa celor care nu au binecuvantarea divina prin sfanta casatorie nimic nu sporeste, nu se inmulteste, nimic nu merge bine.

Viata cuplului afectiv emotionala este varza.

Copii rezultati din astfel de casatorii sunt cu probleme medicale din cele mai grave. Pantecul femeii nu a fost binecuvantat de Dumnezeu, iar Arh. Mihail si Gabriel nu au protejat nici mama si nici copilul pe toata durata sarcinii, iar copilul a fost la buna dispozitie a demonului, au fost lipsiti de aparare.

De ce sa ne cununam la preot?

A trai necununati inseamna a fi continuu cu sabia scoasa la Dumnezeu.

Cinci categorii de oameni nu se ingroapa in cimitir:

spanzuratii, nebotezatii, sectantii (ereticii), ateii si necununatii. Cei ce traiesc necununati, mai intii incalca porunca a 7-a „sa nu traiesti in desfranare”. Deci, toata mizeria curvareasca este asupra lor si pe haina botezului lor.

Cei care traiesc necununati nu se pot impartasi pana ce nu se cununa la preot daramand zidul vrajbei dintre ei si Dumnezeu, chiar daca se spovedesc si fac canonul dat de preot. Nu le foloseste canonul dat de preot daca traiesc in continuare in pacatul curviei si se impotrivesc tainei Sfintei Cununii.

Ce nu iti este permis sa faci daca nu esti cununat la preot?

Nu pot merge alaturi pacatul neparasit si canonul de cainta pentru pacat, pacatul batjocoreste cainta. Nu le sunt primite darurile la Sfantul Altar: pomelnicele, lumanarile, faina, uleiul si alte daruri. La randul lor nu pot cununa ca nasi pe altii. Nu pot fi martori la savarsirea unei Sfinte Taine atata timp cat ei s-au dovedit a fi vrajmasii Sfintelor Taine.

Unii isi incep viata si petrec o bucata din ea impreuna in pacatul curviei. Acestia pentru ca nu s-au pazit, i-a aprins diavolul desfranarii cu focul si dulceata pacatului, dupa care le-a dat mereu amanare si apoi rusinea.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!