Borcanul abundentei

Borcanul abundentei
Borcanul abundentei
Un ritual usor de facut care te ajuta sa atragi abundenta, belsugul in casa, in viata ta, in firma ta daca decizi sa faci acest borcan al abundentei si la sediul firmei tale. Semintele simbolizeaza belsug, bogatie. Ele conecteaza la Arh. Uriel, arh. recoltelor bogate, a belsugului. El este cel care umple hambarele cu recolte.
Orezul este de origine divina, cum este dealtfel si graul. In Europa graul este hrana esentiala, iar orezul in Asia. Asa ca va sfatuiesc sa aveti printre cele 7 seminte si grau si orez. Ambele au aceeasi semnificatie simbolica si rituala.

Borcanul abundentei

Intr-un borcan sau sticla se pun 7 feluri de seminte ( puteti pune fasole albe…linte…grau…boabe de porumb…seminte de floarea soarelui…orez…ovaz) se pune un strat de seminte. ..o frunza de dafin si o moneda in curs ( din tara unde sunteti). Sa inceapa cu cifra 5. Poate fi 50 de bani…50 de centi). Se procedeaza asa cu toate cele 7 straturi. Un strat de seminte. ..un banut…o frunza de dafin… si tot asa pana se completeaza cele 7 straturi. Cand ajungeti la cele 7 straturi deasupra se pune scortisoara, cuisoare si zahar. Se inchide sticla sau borcanul la gura si se pune intr-un loc ascuns in casa sa nu-l vada nimeni sa nu stie nimeni de el.
4.7/5 - (4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!