Arhanghel Rafael – medicul tau personal

Arhanghel Rafael – numele lui inseamna “Dumnezeu vindeca”. Rafael este un vindicator puternic atat pentru oameni cat si pentru animale. Cei care il cheama sunt vindecati rapid. El vindeca atat o boala fizica, emotionala, o trauma, o amintire dureroasa; mai poate vindeca o relatie cu o persoana, vindeca relatia cu Ingerul banilor, cu Ingerul Succesului. Energia lui este de culoare verde. Arhanghel Rafael este medicul tau personal care iti sta la dispozitie 24 de ore din 24 neconditionat. Este cel mai bun in domeniu. Asa ca va recomand ori de cate ori aveti nevoie chemati-l cu incredere; el nu spune niciodata nu, nu este ocupat niciodata, este la dispozitia ta PERMANENT, nu cere bani.

 

Arhanghel Rafael

Arhanghelul Rafael poate fi invocat si in numele altei persoane. El va veni oriunde este chemat; dar nu va incalca liberul arbitru al vreunei persoane. Prezenta lui Rafael va avea un efect linistitor, calmant, care va ajuta vindecarea naturala. Rafael este un insotitor minunat, atunci cand calatoriti. El ii calauzeste, ii indruma pe terapeuri, medici in munca lor de vindecare. Ii ajuta pe cei care vor sa devina vindecatori in privinta educatiei (inclusiv obtinerea timpului si banilor necesari pentru scoala), iar apoi ii sprijina in organizarea si desfasurarea practicii vindecatoare, atragandu-le pacienti minunati. Arhanghel Rafael va poate ajuta da dobanditi un corp si o silueta armonioasa cu greutatea optima benefica. Va mai poate ajuta sa va deschideti clarvederea si clarauditia. O parte din munca de vindicator a lui Rafael implica alungarea duhurilor si curatarea locurilor alaturi de Mihail.

Impreuna cu Arhanghelii Gabriel si Arhanghelul Mihail, Rafael va poate ajuta sa va vindecati arborele genealogic in trecut si viitor.

Arhanghel Rafael ajuta la:

 • eliminarea si reducerea dependentelor si poftelor
 • clarviziune
 • clarauditie
 • curatarea spatiilor
 • alungarea duhurilor rele
 • vindecarea oamnenilor si a animalelor
 • vindecarea unei relatii
 • vindecarea relatiei cu banii
 • vindecarea arborelui genealogic
 • protejeaza buna desfasurare si armonie a calatoriei etc.
 • ajuta la casatorie

Mai jos gasiti cateva invocari prin care puteti sa-l chemati pe Arhanghelul Rafael atunci cand aveti nevoie

Arhanghele Rafael am nevoie de ajutorul tau pentru (descri problema). Te rog sa-mi cuprinzi si sa-mi umpli corpul cu energia ta puternic vindecatoare a iubirii divine. Las acum intreaga situatie in seama lui Dumnezeu si stiu ca, prin aceasta eliberare, sunt deschis sa-mi manifest sanatatea daruita de Dumnezeu sub toate aspectele. Iti multumesc pentru energia, starea de bine si fericirea pe care mi le-ti daruit, Doamne Dumnezeule si Arhanghel Rafael.

Arhanghel Rafael, te rog sa faci o vizita vindecatoare lui (numele persoanei sau animalului pentru care il chemam) si sa aduci sanatate si stare de bine pentru toti cei implicate. Te rugam, ajuta-ne sa inaltam toate gandurile la nivelul credintei si sperantei si ca inlaturam toate indoielile si temerile. Te rog sa deschizi calea, astfel incat sanatatea divina sa se manifeste acum si pururea. Multumesc.

Arhanghel Rafael, iubit inger al vindecarii

Babaji, invatator al depasirii lumii fizice

Iubita Devi care ne ingrijesti atat de profund

Stralucitoare Maat, aducatoare a luminii divine

Serapis Bey, veghetor al inaltarii la ceruri

Va rog sa taiati toate corzile dependentelor si poftelor mele

Ma eliberez ACUM complet de toate deprinderile care imi creeaza dependente si imbratisez pe deplin libertatea si sanatatea fizica. 

Rugaciune catre Arhanghelul Rafael pentru acceptarea sanatatii si vindecarii

Arhanghele Rafael si voi ingeri, accept sanatatea acum. Este minunat sa stiu ca trupul meu este in siguranta, ca sistemul meu imunitar este puternic si ca sangele circula optim in tot corpul meu. Toate organele principale sunt pline cu lumina vindecatoare a ingerilor. Sunt vindecat, ma simt bine, sunt sanatos! Asa sa fie si asa este!

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rugaciune pentru detoxifierea corpului

“Multumesc, Arh. Rafael si voua ingeri vindecatori, ca ma sustineti in timp ce elimin ceea ce nu-mi mai serveste misiunii personale si corpului meu. Iau aceasta decizie in mod constient pentru a-mi umple intreaga fiinta cu energie sanatoasa. Sunt puternic si ma simt in siguranta!” Multumesc!

 

 

 

 

3.9/5 - (11 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

6 comentarii la „Arhanghel Rafael – medicul tau personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!