Arhanghel Mihail – Bodygard-ul tau personal

Arhanghel Mihail – numele lui inseamna ” cel care arata ca Dumnezeu”. Mihail este conducator intre arhangheli. El conduce cetele de ingeri cunoscuti sub numele de “virtuti” si vegheaza asupra misiunii purtatorilor de lumina. Functia lui principala este sa elibereze Pamantul si pe oameni de teama. Arhanghel Mihail poarta o sabie de lumina cu ajutorul careia cand il chemam si ii cerem ne elibereaza din capcana temerilor, ne apara, ne protejeaza, ne taie legaturile cu persoanele toxice din viata noastra, ne elibereaza sufletul etc. Mihail este un razboinic. Mihail este bodyguard-ul tau permanet si crede-ma este cel mai bun. Te protezeaza pe intreaga zi daca i-o ceri. Vine intodeauna cand ai nevoie de el, cand esti in primejdie, cand ti-e frica, cand ai nevoie de incurajari. Te scoate din cele mai mari belele in care poti intra. Te apara de magie neagra, entitati malefice.

 

Arhanghel Mihail

 

Cand este in apropiere, s-ar putea sa vezi scantei sau fulgere de lumina albastra sau purpurie stralucitoare. Mihail are o energie inflacarata si prezenta lui este destul de puternica pentru a va face sa transpirati.

Ai probleme cu aparatele electrice ca nu functioneaza? Nu ai curaj sa faci anumite schimbari in viata ta cum ar fi: sa divortezi, sa schimbi un serviciu etc.? Nu sti incotro sa o iei? Te simti atacata, vampirizata, vulnerabil?  Iti este teama sa actionezi? Atunci solutia este sa-l chemi pe Arhanghelul Mihail, el poate face toate aceste lucruri chiar si mai mult pentru tine.

Arhanghel Mihail ajuta la:

 • curaj
 • stabilirea directiei
 • energie si vitalitate
 • motivatie
 • protectie
 • eliberarea sufletului
 • angajare si dedicare in implinirea convingerilor
 • toate aspectele privind misiunea personala
 • eliberarea si curatarea spatiului
 • constientizarea valorii proprii si creste stima de sine
 • ajuta la repararea aparatelor electrice
 • ajutor la nevoie
 • bodyguard-ul personal
 • alunga duhurile rele

Mihail ii calauzeste pe cei care se simt pierduti sau blocati in implinirea misiunii lor personale sau in cariera. El poate stimula pe cei care sunt nemotivati sau tematori sa actioneze. Ofera calauzire clara privind urmatorul pas care trebuie facut. Te ajuta sa-si cureti casa de toate energiile negative si stagnante. Este indicat ca atunci cand intri intr-un spital, policlinica si alte spatii cu energii nebenefice sa-l invoci pe Mihail pentru protectie. Mai poti sa-l chemi atunci cand te simti agresat, vampirizat, atacat energetic si fizic. Te ajuta sa gasesti usor o destinatie necunoscuta, iti deschide drumurile (util in trafic). Impreuna cu Arhanghelii Gabriel si Rafael, Arhanghelul Mihail va poate ajuta sa va vindecati arborele genealogic in trecut si viitor.

Este suficient sa-l chemati: “Arhanghel Mihail, te rog vino acum la mine, am nevoie de ajutorul tau in problema ….” Multumesc.

Draga Arhanghele Mihail, te rog ajuta-ma sa simt cu adevarat propria mea lumina divina. Te rog ajuta-ma sa vad ca sunt un copil al Universului si ca merit sa am toate dorintele mele indeplinite. Te rog sterge si vindeca toate credintele auto-limitatoare pe care le am in subconstientul meu. Multumesc!ˮ

O rugacine foarte puternica de protectie care ar fi bine sa o rostesti zilnic.

Doamne, Dumnezeule, impărate Prea-mare si fara de inceput, trimite, Doamne, pe Arhanghelul Tau Mihail spre ajutorul meu ca sa ma scoata de la vrajmasii mei cei vazuti şi nevazuti. O, Dumnezeiescule Mihaile, mare Arhanghele cel cu sase aripi, intaiule Domn si Voievod al Cerestilor Puteri. O, minunatule Mare Arhanghele Mihaile, pazitor al celor negraite, fii mie ajutator intru toate nevoile: intru scarbe, intru mahniri, in cai, in rauri si in mare-liman. Si ma izbaveste, Mare Arhanghele Mihaile, de toata inselaciunea diavoleasca, cand ma vei auzi pe mine, robul tau, rugandu-ma tie si chemand numele tau cel sfant! Grabeste spre ajutorul meu si auzi rugaciunea mea. O, Mare Arhanghele Mihaile, biruieste pe toti cei ce se impotrivesc mie! O, Mare Arhanghele Mihaile, ajuta mie, pacatosului robului tau, si ma izbaveste de cutremur, de potop, de foc, de sabie si de naprasnica moarte si de tot raul, de inselatorul vrajmas si de furtuna cea fara de veste si de cel viclean ma izbaveste, cu puterea Cinstitei si de Viata facatoarei Cruci a Domnului, cu rugaciunile Preasfantei Nascatoare de Dumnezeu, cu ale Sfintilor ingeri si Apostoli, cu ale Sfantului Marelui facator de minuni Nicolae si cu ale Sfantului Proroc Ilie; cu ale Sfintilor Marilor Mucenici Gheorghe Purtatorul de biruinta si Dimitrie Izvoratorul de Mir, Teodor Tiron, Teodor Stratilat si Ioan cel Nou; cu ale Sfintilor Marilor Mucenici Nichita, Evstratie, Mercurie si Hristofor; cu ale Cuviosilor Parinti si cu ale Cuviosilor Ierarhi, Mucenici si Mucenite si cu ale Sfintelor Cerestilor Puteri. O, Mare Arhistrategule al Domnului, ajuta-mi totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Pentru a primi daruri materiale si spirituale puteti tine post negru de duminica seara de la ora 24 pana luni la ora 24 si veti citi acatistul Arhanghelilor Gabriel si Mihail.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!