Afla semnificatia metafizica a celulitei

Afla semnificatia metafizica a celulitei

Afla semnificatia metafizica a celulitei

BLOCAJ FIZIC

Este o afectiune ce se manifesta in mod special in cazul femeilor. Apare mai ales pe gat, trunchi, fese, coapse si prezinta mai ales probleme de ordin estetic. Este o inflamatie a tesutului celular care poate manifesta printr-o intarire dureroasa a regiunii afectate. Celulita este vizibila prin aspectul de coaja de portocala al pielii, atunci cand este pliata pielea prezinta mici gauri si umflaturi. La palpare se simt mici structuri granulare, dure.

 

BLOCAJ EMOTIONAL

Este o afectiune care denota de obicei un blocaj al creativitatii persoanei afectate. In functie de zona in care apare, vom sti ce domeniu al creativitatii este blocat, iar apoi se poate verifica ce functie are zona respectiva. Este vorba despre o persoana care este prea retinuta, nu are destula incredere in ea. Dat fiind ca este afectata si partea estetica, persoana in cauza este ingrijorata de ceea ce cred ceilalti despre ea. Este foarte infiuentabila si nu actioneaza pentru a-si exprima creativitatea. Ii este teama sa se arate asa cum este, sa isi arate capacitatea de a crea.

De asemenea, celulita poate indiea faptul ca acea persoana traieste multe emotii, deoarece ar vrea sa ii controleze pe cei apropiati, dar nu vrea ca ceilalti sa-i vada aceasta dorinta de a controla, isi pastreaza emotiile in interior. Este rigida in fata unor situatii, incercand sa se convinga ca nu o deranjeaza nimic.

BLOCAJ MENTAL

Intrebarea pe care poti sa ti-o pui este: “De ce imi este teama sa imi exprim creativitatea? De ce o sa ma tem daca o sa atrag atentia prin talentul meu, daca o sa arat tot ceea ce pot face? Oare imi este teama la gandul ca nu voi face fata situatiei?

Ma consider o persoana slaba?” ceea ce nu este benefic pentru tine este faptul ca, fiind retras, vrei sa ii retragi si pe ceilalti. De multe ori faci acest lucru inconstient.

Ar fi mai bine sa te desprinzi de trecut deoarece acesta te impiedica sa traiesti cu adevarat prezentul. Poti sa iti permiti sa fii suficient de special pentru a-ti arata forta, sa accepti sa primesti complimente si sa fii admirat in ceea ce esti, cu toate talentele tale.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

 

 

 

 

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!