Afirmatii ca sa-ti echilibrezi cele 7 Chakre

 

Prin intermediul afirmatiilor pozitive repetitive, reusim sa restabilim curgerea energiei vibrationale prin cele 7 chakre.

Afirmatii ca sa-ti echilibrezi cele 7 Chakre
1. MULADHARA, Chakra Radacina
Chakra radacina este localizata la baza coloanei si ii corespunde culoarea rosu. Aceasta chakra are legatura cu instinctele umane de baza, cum ar fi instinctul pentru supravietuire, securitatea si stabilitatea.

Afirmatie: „Sunt o fiinta divina de lumina si sunt in pace, protejata si in siguranta.”

2. SVADHISTHANA, Chakra Sacrala
Chakra Sacrala este localizata in zona abdomenului inferior, iar culoarea sa este oranj. Aceasta chakra are legatura cu sistemul reproducator, la nivel fizic, cu creativitatea, cu bucuria si relatiile, la nivel emotional; de asemenea reprezinta eneregia si pasiunea noastra, la nivel spiritual.

Afirmatie: „Radiez, sunt frumos/oasa si puternic/a si ma bucur de o viata sanataosa si pasionanta.”

3. MANIPURA, Chaka Plexului Solar
Chaka Plexului Solar este localizata in zona stomacului, de aceea joaca un rol important in digestie si straluceste in galben. Aceasta chakra are legatura cu dezvoltarea noastra si apartine intelectului, puterii noastre personale, controlului si evolutiei spirituale.

Afirmatie: „Primesc puteri benefice si succes in tot ceea ce intreprind.”

4. ANAHATA, Chakra Inimii
Chakra inimii este localizata in centrul pieptului si straluceste intr-un verde vibrant, ca cel de primavara. In meditatie, aceasta chakra este accesata pentru acurata dezechilibrele spirituale. Elementele cheie ale acestei chakre sunt dragostea neconditionata, compasiunea si buna-starea.

Afirmatie: „Iubirea este raspunsul pentru orice in viata; dau si primesc iubire fara efort si neconditionat.”

5. VISHUDDA, Chakra Gatului
Aceasta chakra este localizata in gat si este de culoare albastru deschis. Aceasta chakra guverneaza abilitatea noastra de a exprima si comunica ganduri si idei clare. Este de asemenea in legatura cu maturitatea, independenta si abilitatea de a avea incredere in ceilalti.

Afirmatie: „Gandurile mele sunt pozitive si ma exprim mereu cu sinceritate si claritate.”

6. AJNA, Chakra celui de-al Treilea ochi
Chakra Ajna este pozitionata in centrul fruntii, intre sprancene si straluceste in albastru inchis. Ne ajuta sa ne conectam la viziunea divina si la instincte. Aceasta chakra are legatura cu dezvoltarea claritatii intuitive, eliberand emotii reprimate si provocand auto-realizarea.

Afirmatie:„Ma conectez la intelepciunea divina universala si inteleg mereu adevaratul sens al vietii si al situatiilor.”

7. SAHASRARA, Chakra coroanei
Chakra coroanei este localizata in varful capului si ii corespunde culoarea violet. Rolul acestei chakre este sa trezeasca constiinta si ajuta sa ajute la obtinerea iluminarii prin integrarea sinelui intr-o singura, universala forma de inteligenta.

Afirmatie: „Sunt unul cu energia divina.”

Rugaciune pentru echilibrarea chakrelor

Cand il chemam, Arh. Metatron foloseste razele sale rosu aprins magenta si cristaline pentru a echilibra si curata chakrele.

“Multumesc, Metatron, ca permiti razelor tale de lumina sa echilibreze si sa-mi intareasca chakrele. Ma simt plin de viata si armnie, stiind ca energia mea spirituala este in echilibru. Si asa este!”

Rugaciune pentru curatarea chakrelor

“Arhanghel Metatron, multumesc ca-mi cureti centrii energetici cu raza ta cristalina. Stiu ca s-au schimbat, si-au corectat blocajele si pierderile si acum functioneaza normal si in echilibru. Si asa este!”

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!