Cristale pentru vindecarea emotiilor

Cristalul este o constructie diferita de orice material existent. Cristalele au cateva proprietati fizice demonstrate, care permit lucrul cu energiile. Cristalele amplifica nu numai energiile ci si gandurile care sunt o forma de unda electromagnetica. Transformarea o vei observa, sau simti, lasand un cristal langa un pahar cu apa sau langa tine, iar dupa un timp senzatiile gustative sau extrasenzitive se vor modifica.

Cristale pentru vindecarea emotiilor

Cu gandul poti focaliza energia si o puteti trimite, sau transfera acolo unde doriti. Cuartul amplifica cel mai bine, transforma, inmagazineaza, focalizeaza si transfera energia. Il puteti folosi cand mergi la un curs ca pe un memory stick. El va inmagazina informatiile din acel curs si seara daca il lasi pe noptiera lanaga tine va descarca toate informatiile inmagazinate in subconstientul tau. Il mai puteti folosi si la invatat: tine cristalul de cuart in preajma ta cand inveti si ia cu tine cristalul la examen, poarta-l asupra ta si el iti va amini informatia citita.

Cristalul se poate purta sub forma de bijuterie. Poti sa-l asezi pe chakre: tiroida, timus, suflet (inima), stomac sau urechi. Daca bijuteria are varful in jos va activa chakrele inferioare, daca este orientata in sus, activeaza chakrele superioare.

Mai jos iti propun o lista cu cristale care au capacitatea de a vindeca emotiile noaste, traume, depresii, stres; lucreaza pe corpul emotional

Ametistul echilibreaza starile emotionale excessive, incurajand nivelarea extremelor. In plus, dizolva blocajele emotionale.

Hematitul te invata sa traiesti in prezent, sa te indepartezi de trecut; reduce iritabilitatea, nerabdarea si agresivitatea, favorizand altruismul.

Larvikitul te invata sa devii mai flexibil, incurajandu-te sa nu mai insisti atat de mult asupra problemelor. El sustine vindecarea emotionala si patrunde adanc in interiorul fiintei pentru a elibera cauzele dezechilibrelor

Malakitul este un detoxifiant emotional foarte puternic, dar este de preferat sa fie folosit cu precautie
Opalul confera iubire corpului emotional si mintii, creand un spatiu interior linistit si calm. Vindeca pe orice nivel si elimian stresul. Daca este plasat pe gat, te ajuta sa comunici foarte usor.

Profiritul te ajuta sa te aliberezi de problemele emotionale ancestrale mostenite de la familia ta, indeosebi cele legate de secretele si de minciunile familiei.

Cuartul roz atrage mai multa iubire in viata ta, dizolvand vechile rani sufletesti, resentimentele, gelozia, eliminandu-le si creand spatial necesar pentru manifestarea bucuriei sufletesti.

Rosophia dizolva indoielile de sine si imaginea negativa de sine; vindeca ranile vechi si convingerile distructive si ofera o compasiune profunda pentru toate incercarile de pana acum.

Cuartul fumuriu stabilizeaza emotiile in timpul traumelor emotionale si stresului si dizolva emotiile negative, facilitand detoxificarea emotional. Te ajuta sa tolerezi mai usor momentele grele, sa te eliberezi de teama, si iti induce o stare de calm.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!