Anularea, stergerea, arderea sau distrugerea a tot ce nu-ti este benefic din structuri

Anularea stergerea arderea distrugerea negativului din structuri

Anularea, stergerea, arderea, distrugerea, negativului din structuri

Este un algorit puternic de indepartare: a negativului, a blocajelor, contractelor, juramintelor, emotiilor negative si tot bagajul energetic pe care il caram cu noi. Prin acest algoritm iti aduci si structurile inapoi.

Acest algoritm este bine sa fie facut cu o cruce de lumina formata din 9 lumanari (9 cifra transformarii, schimbarii), intr-o zi de luni sau sambata, la o ora planetara a lui saturn sau lunii, cu luna in scadere. Atunci are puterea cea mai mare acest algoritm. Luna este astrul emotiilor, a lucrurilor ascunse, a subconstientului nostru. Saturn este planeta ezotericului, misticului,  este contractia, micsoarea, este planeta care te ajuta sa renunti la adictii si tot ce nu-ti mai este de folos sau nu te avantajeaza.

Daca este urgent atunci poti sa-l faci in orice zi dar la ora planetara a lunii sau a lui saturn. Ora planetara o poti afla descarcand pe telefon aplicatia gratuita “ora planetara”.

Algoritm pentru Anularea, stergerea, arderea, distrugerea negativului din structuri

Ti mainile causi in dreptul chakrei inimii si spui:

In numele Sfintei Treimi, chem aici si acum sa vina din toate structurile mele, suflet, spirit , emotional, mental, constiinta, subconstientul meu, vietile trecute sau alta data intre palmele mele toate juramintele mele, toate programele mele, toate promisiunile mele de castitate, saracie, apartenenta, singuratate, pustnicie, camaradenie, abstinenta, asceza, solitudine, nevointa, suferinta, lipsuri, slabiciune, neputinta, neiertare, neinduplecare, ignoranta, non-actiune, monahism, cedare, renuntare, silnicie, uratenie sau obedienta fata de lumesc ori oameni, calugarie exceptand cele de slava si slujire Cerurilor si cer ca toate acestea sa fie anulate, sterse, arse si distruse de la mine acum si pentru totdeauna prin lumina, iubirea puterea si harul Sfantului Duh, Amin.

Tie Doamne iti dau toate acestea care au ramas si nu am putut a le curata spre a le preface tu in nimic, si aruncati spre cer la Dumnezeu ce aveti intre palme ca si cum ati arunca apa.

Iti multumesc tie Doamne pentru tot ajutorul acordat.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!