Vindecarea cu Zane

Vindecarea cu Zane

Vindecarea cu Zane

Cine sunt Zanele?

Zanele sunt Ingeri care salasuiesc foarte aproape de pamant pentru a-si putea indeplini misiunea lor divina de a proteja mediul si animalele. Spre deosebire de Ingeri si Arhangheli, Zanele au ego. Sunt asemanatoare oamenilor prin faptul ca ele judeca. Ne judeca in functie de felul cum tratam mediul si animalele.

Vindecarea cu Zane

Zanele sunt remarcabile vindecatoare ale oamenilor, ale animalelor si ale plantelor. Pentru ca sunt atat de aproape de pamant, ele au o intelegere inascuta a felului in care ar putea sa imbunatateasca viata pe Pamant. Ele inteleg lumea fizica, dar sunt destul de sus fata de ea, incat sa poata face minuni prin insasi prezenta lor.

Zanele apar intr-o mare diversitate de dimensiuni, de la cele foarte mici, pana la dimensiunile unui copil. Zanele sunt maestre facatoare de minuni in lumea fizica, deci nu exista vre-o boala pe care sa nu o poata vindeca.

Cere Zanelor sa vindece in acelasi fel in care le-ati cere ajutorul in implinirea unui vis. Cel mai bine este sa le vorbiti cand sunteti in aer liber, desi sunt Zane oriunde sunt plante si animale. Prin urmare, puteti sa stati pe o pajiste cu iarba, cu flori, in gradina cu flori, in parc, in padure sau langa animalul preferat in timp ce vorbiti cu Zanele. Le puteti chema in gand, cu voce tare, printr-un cantec sau printr-o scrisoare.

De asemenea puteti cere Zanelor sa ajute alti oameni, animale, plante, copaci. Zanele nu influenteaza liberul arbitru al unei persoane: totusi vor ajuta pe oricine este deschis si pregatit a primi ajutorul lor. Zanele sunt in mod sigur binevoitoare si generoase.

Zanele mai sunt si un fel de medici ai naturii, care iau pulsul vietii pamantesti. In afara de vindecarea trupurilor noastre, Zanele ne pot proteja si de pericolele din lumea fizica, in special in caz de intemperii.

Cum cerem ajutorul unor Zane si cum le rasplatim pentru ajutorul lor

Pentru a cere ajutor zanelor pentru vindecare sau protectie, formulati-va cererea cu voce tare, in gand sau prin cuvinte scrise sau cantate. Zanele raspund pe loc solicitarilor urgente. Le plac petrecerile, muzica si dansul. Le mai plac dulciurile concentrate, obiectele stralucitoare. Pentru ajutorul lor lasati mereu o ofranda, un dar. Zanele va aud gandurile si chiar le plac darurile. Sunt incantate mai ales de bomboane (neambalate desigur) si de cristale stralucitoare, fatetate.

Odata ajunsi afara spuneti Zanelor ca v-ar placea sa le intalniti.

Zanele ne ajuta in cariera

Zanele ne ajuta sa manifestam obiecte, ne pot ajuta in cariera, la scoala, in stabilirea relatiilor si la rezolvarea altor nevoi. Ele nu numai ca ne ajuta sa ne implinim visurile, ci ne pot ajuta sa stabilim exact care ne sunt visurile.

Zanele ne pot ajuta:

  • in vindecarea noastra, a animalelor si plantelor
  • ajuta copii sa se simta in siguranta si fericiti
  • in cariera
  • la scoala
  • in gasirea obiectelor pierdute
  • te ajuta sa vinzi sau sa cumperi o casa sau altceva
  • te ajuta sa-ti indeplinesti visele
  • te protejeaza de intemperi
  • au grija de gradina ta, de florile tale

Dar nu uita intodeauna sa le rasplatesti cu ceva pentru ajutorul lor. Daca le lasati o bomboana, asigurati-va ca i-ati desfacut ambalajul. Zanelor le place foarte mult ciocolata.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!