Care sunt mantrele care te ajuta sa-ti schimbi viata

Care sunt mantrele care te ajuta sa-ti schimbi viata
Care sunt mantrele care te ajuta sa-ti schimbi viata

Ce este mantra?

Mantra este o formula sacra. Mantra ar putea fi tradusa ca “unealta/instrument al gandirii”. Unii sunt de parere ca mantra ar putea fi tradusa cu sintagma “afirmatie pozitiva”. Manta pentru ca ea sa fie eficienta se incanteaza de 108 ori, numar sacru, care transforma.Mantrele sunt cuvinte, sunete, grupuri de silabe si afirmatii despre care specialistii spun ca au efecte asupra subconstientului.

Care sunt mantrele care te ajuta sa-ti schimbi viata

OM/AUM. Este una dintre cele mai cunoscute mantre folosite in meditatie si yoga. Aceasta provine din religia hindusa.

OM simbolizeaza “tot ceea ce exista: trecut, prezent, viitor, cosmos, spirit, materie, cauza si efect, cale si scop”.

OM VAJRA SATTVA HUNG  – mantara purificarii

Se mediteaza si incanteaza de cei care au probleme cu ganduri ce nu le pot controla. Mantra le curata energia mentala negativa, ce nu le permite sa capete control asupra ganduri lor.

OM BENZA SATTO HUNG – mantra purificarii

Mantra purificare, purifica celular, spatiile, energii, corpurilor subtile.

OM MANI PADME HUNG  – mantra compasiunii

Se foloseste pur si simplu pentru a eleva energia personala sau pe o problema careia nu-i gasiti rezolvare, pe conflicte, asupra unei rezolvari.
Concentrati pe ecranul mental situatia pe care vreti s-o rezolvati si concentrati energia mantrei asupra situatiei.  Observati ce se intampla, in timp ce folositi aceasta mantra a purificarii.
Este bine sa o practicati zilnic o perioada de timp, se poate chiar si de mai multe ori pe zi, iar ca si timp cat vreti voi, recomand un minim 3 minute si optim 15-30 minute.
Unii pot rezolva situatia intr-un  minut o singura practica, altii obtin rezolvare dupa zile intregi cu ore de practica.

TEYAYA OM BEKANZE BEKANZE MAHABEKANZE BEKZNZE RADZA SAMUTGATE SOHA   – mantra sanatatii  

Cu aceasta mantra puteti transcede orice energie, orice plan, nimic nu o poate bloca, lega opri, aceasta mantra este pentru orice situatie imposibila, pentru orice lucru care pare fara rezolvare.
Aceasta manta este dedicata lui Buddha Medicine, adica celui care vindeca, rezolva, gaseste solutia, calea.
Pe ecranul mental vizualizati situatia pe care vreti sa lucrati si folositi mantra energia mantrei.

OM ZAMBALA ZA LEN DRAH YEH SOHA – mantra prosperitatii  a lui Dzanbhala

Legea abundentei este o lege universala care ne spune ca totul este infinit, si ca avem totul in orice moment, ca suntem perfecti si ca intotdeauna avem tot ceea ce ne trebuie si niciodata nu ne lipseste nimic.
Singura lipsa care poate parea ca este, de fapt este generata doar de propria minte care blocheaza / bruiaza aceasta lege a Creatiei.  Prin urmare nu esti niciodata cu adevarat sarac, esti doar chior.
 Daca tu nu vezi prosperitatea asta nu inseamna ca ea nu exista, energia pur si simplu este, iar ea nu se schimba niciodata, ea doar se comporta asa cum noi ne comportam si raportam la ea, nu invers. Ea are raportare pentru toti la nivel universal, adica la fel. Afla adevarul si adevarul te va face liber, nu mintea te saboteaza, ea este doar un procesator. Doar falsa informatie, iluzia, necunoasterea si ignoranta te pot bloca in matrice.

O KA’U OLELO KO’U MANA!  Cuvantul meu este puterea mea

O mantra care iti poate schimba viata. Prin aceasta mantra dai putere de materializare cuvintelor tale. Asa ca ai grija ce spui dupa ce repeti aceasta mantra. Ea se repeta de 3 sau de 21 de ori. Dupa ea spui ceea ce vrei sa materializezi, spui cu voce tare, nu doar gandesti.

E MALA MALA MA! Sa fie Lumina!

O mantra care activeaza in interiorul tau toate resursele adormite, aduce in structurile tale Lumina care va curata, va purifica, va vindeca. Este o mantra de vindecare, curatare si purificare.

MALA MALA MA A PUNI IA`U! Lumina este de jur imprejurul meu!

Este o mantra de protectie, pentru protectia ta energetica si spirituala. Activeaza instantaneu protectia, intareste sistemul imunitar impotriva bolitor, ofera protectie impotriva agresorilor, tine la distanta oamenii care au intentii negative asupra ta.

HE MAMA AU! Eu sunt Lumina pura si stralucitoare!

Este o mantra transformationista, Te transforma in Lumina pura, alchimizeaza energia ta,. Este exceptionala sa o spui daca ai obiceiuri nocive, dependente, tipare nocive dupa care functionezi, transforma negativul din tine in pozitiv, transforma karma negativa, etc.

4.8/5 - (24 votes)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Care sunt mantrele care te ajuta sa-ti schimbi viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!