Rugaciuni de dezlegare

Rugaciuni de dezlegare

Cu mainile ridicate in sus, directionate catre cer, spun:

Doamne Dumnezeule, eu invoc Puterile Tale Cele Sfinte, provenite din Lumina cea Pura, din Intelepciunea Desavarsita si din Iubirea Infinita a Fiintei tale Absolute, pentru ca eu sa ma eliberez de orice boala si suferinta, de orice neputinta trupeasca si sufleteasca, de toate duhurile necurate, de energiile si programele negative, de orice ma impiedica sa implinesc Voia Ta Cea Sfanta.

Toate, Doamne, sa se implineasca dupa cum este Voia Ta si a Fiului Tau, Iisus Hristos, Dumnezeul Mantuirii noastre. Amin.

Dezlegarea Ingerului Pazitor

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu imi dezleg Ingerul meu pazitor si toate energiile mele Kundalini de acolo unde sunt legate, in intuneric sau Lumina. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Ingerul meu pazitor si toate energiile mele Kundalini s-au reintegrat in structurile mele si lucreaza in folosul fiintei mele, pentru Slava Sfintei Treimi si a Maicii Domnului.

02.In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu dezleg tot ce este legat pe ingeri, arhangheli, serafimi, heruvimi, ghizi spirituali si pe toate entitatile de Lumina, pe care, Tu Doamne, le-ai trimis sa-mi ajute mie si pe care eu le-am castigat prin Drept Divin, pentru ca eu sa pot implini Voia Ta cea Sfanta. Amin.

In numele  Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu chem toate energiile si entitatile mele de Lumina, toti ghizii mei spirituali, toti ingerii, arhanghelii si serafimii, toate entitatile de Lumina la care am acces, sa vina in ajutorul meu si inlauntrul puterilor mele, spre marturisirea Luminii, Iubirii Sfintei Treimi si a Maicii Domnului, pentru desavarsirea evolutiei mele spirituale. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu creez o sfera de Lumina care ma inconjoara si imi cuprinde toate structurile sufletesti, toate structurile mentale, emotionale, toate chakrele si corpurile mele spirituale si trupul meu fizic.

(Vizualizez cum creez o sfera de Lumina, proiectez Crucea de Lumina in sfera creata si o umplu cu Lumina si Iubirea Sfintei Treimi, iar cu ajutorul Crucii de Lumina cresc puterea sferei de Lumina).

Prin Atotputerncia Parintelui Ceresc, prin prezenta Mantuitorului nostru Iisus Hristos, sfera mea de Lumina devine atat de puternica, incat nici o energie sau entitate negativa nu pot sa patrunda in ea. ( pun in sfera de Lumina toate simbolurile invatate si invoc energiile lor benefice de Lumina).

( Ma vizualizez in cadrul sferei de lumina):

Doamne, eu sunt inauntrul Sferei Tale de Lumina!

Doamne Dumnezeule, eu sunt ,Aici, pregatit(a) sa Te marturisesc, sa traiesc dupa principiile Creatiei Tale, dupa legile Tale Sfinte si Absolute.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi, eu ma eliberez, eu anihihilez si eu tai toate corzile malefice, toate stringurile cu toate entitatile si fiintele malefice, cu toate duhurile necurate prezente in structurile si campurile mele.

Eu ma eliberez, Doamne, prin Puterea Ta cea Sfanta, de toate proiectiile infoenergetice trimise catre mine, de toate blocajele energetice puse pe fiinta mea spirituala si trupeasca, pentru ca eu sa Te pot cunoaste pe Tine in libertate, in deplina sanatate a fiintei mele, intr-o stare de Iubire si Bucurie. Amin.

Doamne, eu sunt prezent(a) in sfera Ta de Lumina, care ma protejeza si imi incarca toate structurile cu Lumina si Iubirea Ta cea Sfanta, toate celulele si microstrucuturile mele se programeaza sa implineasca Voia Ta cea Sfanta.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi, cu energiile Tale Cele Sfinte, Prea Minunata Maica a Domnului, eu dezleg toate legaturile facute din Lumina si intuneric care sunt trimise catre mine, pe toate structurile si corpurile mele infoenergetice.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi, eu dezleg tot ce este legat pe viata, pe vointa, pe memorie, pe constiinta, pe iubire, pe cunoastere, pe casatorie, pe afaceri, pe profesie, pe sanatate, (pe problema pe care o are fiecare…).

Eu ma dezleg, Doamne, de tot ce este legat pe trupul meu, pe organele mele, pe inima, pe creier, pe ficat, pe sange, pe rinichi, pe splina, pe pancreas, pe intestine, limfa, sange si pe toate, Doamne, eu le dezleg si eu le trimit la Tine.

Eu ma dezleg, Doamne, atat cat este voia Ta.

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, eu imi dezleg si eu imi activez toate potentialele Divine prezente in mine, eu imi dezleg si eu imi activez toate potentialele Duhului Sfant prezente in mine, eu imi dezleg si eu activez toate energiile Christice prezente in mine.

Cu Lumina si Iubirea Sfintei Treimi, eu, pe toate, le energizez intens pozitiv, impreuna cu capacitatea de a iubi, de a simti bucurie, de a fi smerit, de a cunoaste generozitatea, blandetea, bucuria, armonia, curajul, puterea si pacea… ( si mai adaugati virtutile de care aveti nevoie ).

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, in mine se dezvolta capacitatea creativa de a fi mai bun profesionist ( fiecare de ce are nevoie), de a castiga bani in scopul de a-i folosi in cresterea mea spirituala si a-i ajuta pe semenii mei, de a avea relatii de iubire, de prietenie, de comunicare cu oamenii, pentru a putea accesa, Doamne, la toate darurile pe care Tu le-ai depus in sufletul meu si care acum zac neactivate. Amin.

Cu Lumina si Iubirea Sfintei Treimi, eu alung si eu indepartez, din structurile mele, toate sufletele si energiile kundalini captive sau legate, de natura umana, animala, ingereasca, planetara sau cosmica, prezente inlauntrul fiintei mele si pe toate, Doamne, eu le dezleg  si eu le trimit catre Tine. Amin.

Cu Lumina si Iubirea Sfintei Treimi, eu dezleg si eu indepartez, de la mine, toate elementele de aer, apa,  foc, magma, plasma si toate programele trimise pe metale, siliciu si elementali care au fost trimise sa-mi incalce Liberul Arbitru si sa-mi programeze fiinta, structurile, campurile si chakrele.

Pe toate Doamne, eu le indepartez si eu le trimit catre Tine. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu anihilez orice blestem pe linie materna si paterna, orice blestem de familie sau de neam, eu anihilez orice vraja sau facatura, orice proiectie info energetica negativa, orice spatiu, program si entitate malefice.

Eu anihilez, Doamne, prin Voia Ta, orice coarda, string sau legatura malefica care ma tin legat(a) de entitati, de elemente si persoane de vibratie joasa, de campuri, de trairi emotionale si stari mentale care ma leaga la nivel de vibratie joasa.

Pe toate, Doamne, eu le anihilez si eu le trimit catre Tine. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu anihilez orice program de manipulare care mi l-am autoindus sau mi l-am autocreat, eu anihilez, Doamne, programele de manipulare trimise de catre altii si introduse in structurile mele incalcand Liberul meu Arbitru si Voia Ta, eu anihilez si toate conceptele si supraconceptele gresite din mine, toate schemele mele comportamentale, mentale si emotionale care nu respecta legile Tale. Amin.

Eu anihilez, Doamne, din mine, tot ceea ce ma impiedica sa cunosc Voia Ta, tot ceea ce ma impiedica sa cunosc libertatea si Iubirea si harurile pe care, Tu, le-ai pus in mine.

Eu Iti Multumesc si eu Te iubesc, Doamne. Amin.

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, eu anihilez orice blocaj prezent la nivel de trup, la nivel de structura anatomica, moleculara si celulara, eu anihilez toate blocajele energetice la nivel de suflet si pe toate, Doamne, eu le indepartez de la mine si le trimit catre Tine. Amin.

Cu Lumina si Iubirea Sintei Treimi, toate campurile mele se aseaza coaxial conform matricei originare, toate campurile mele sufletesti, emotionale, mentale si fizice se aseaza coaxial si se incarca cu Lumina si Iubire Sfanta (observati cum campurile se extind). Amin.

Doamne, Dumnezeul meu cel Bun, eu vreau ca in mainile mele sa vina orice infoenergie adaugata malefic, orice energie de suflet straina sufletului meu, orice program malefic care a ramas in structurile mele, eu vreau sa vina aici in mainile mele ( si le puneti in mana stanga, iar cu mana drepata trimiteti lumina pentru a le anihila). Eu anihilez programele care au fost trimise si toate programele lor de reintoarcere,  si eu le trimit catre Tine, Doamne. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu anihilez tot ceea ce ma impiedica sa implinesc Voia Divina, sa implinesc Planul meu Divin creat de Tine, Bunul meu Parinte Ceresc. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu dezleg sufletul meu, de acolo unde este legat, pierdut sau irosit, in Lumina sau in intuneric.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu imi recuperez sufletul meu, de acolo de unde este legat, pierdut, ratacit sau irosit, in Lumina sau intuneric. Amin

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu vreau ca sufletul meu sa vina in mainile mele, intreg alb, stralucitor, asa cum mi l-a dat Bunul Dumnezeu.

Eu vreau sufletul meu, Aici si Acum. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, sufletul meu este in mainile mele, intreg, alb, curat, stralucitor. (asteptam pana cand simtim in mainile noastre energiile sufletului). Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh,  eu imi refac, cu energiile sufletului meu, toate structurile afectate la nivel celular, molecular, anatomic, fizic, emotional si mental. (vizualizati cum mana dreapta, incarcata cu energiile sufletului, se indreapta catre inima, de 3 ori consecutiv). Amin.

19.In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, tot ce este al meu prin Drept Divin, eu il vreau Aici si Acum, spre slujirea Luminii si Iubirii Sfintei Treimi si a Maici Domnului, inspre mantuirea mea si a oamenilor. Amin.

( mainile incarcate de Lumina le trecem peste intreg corpul, un fel de dus de Lumina)

Rugaciunea de multumire si Iubire pentru sfarsitul exercitiului:

Eu Iti multumesc si te iubesc, Bunul meu Parinte Ceresc, Creator al tuturor lumilor de Lumina si Iubire, lumi vazute si nevazute,

Eu Iti multumesc si te iubesc, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeu al Iubirii, al Bucuriei si al Smereniei Desavarsite,

Eu Iti multumesc si te iubesc Duh Sfant, purtator si implinitor al Voii Parintelui Suprem si al Sfintelor Sale Haruri,

Eu Iti multumesc si Te iubesc Minunata si Sfanta Fecioara Maria, Maica a Dumnezeului Nostru,

Eu Va multumesc si va iubesc pe voi Fiinte Spirituale, care ati ales sa slujiti Creatiei de Lumina a Parintelui Suprem,

Eu iubesc si multumesc intregii omeniri,

Eu iubesc si multumesc intregii Creatii Ceresti, pentru darul vietii de Lumina oferit mie si tututor fiintelor, clipa de clipa, ceas de ceas, pentru ca noi sa cunoastem si sa marturisim Gloria si Slava Parintelui Ceresc, Dumnezeu al Dumnezeilor, Caruia  eu, ii dedic intreaga mea viata, Acum si in vesnicia fiintei mele. Amin.

Si Asa Si Este Si Aici Si Acum Si Infinit!

Sursa: internet

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!