Rugaciune de vindecare a Arborelui Genealogic

Rugaciune de vindecare a Arborelui Genealogic

Rugaciune de vindecare a Arborelui Genealogic

Atata timp cat faci parte dintr-un neam esti sub umbrela tuturor lucrurilor bune din neamul respectiv, dar esti si sub umbrela umbrei familie neamului tau.

Umbra familiara este un concept extrem de important. Ea este suma tuturor secretelor, frustrarilor, fricilor, regretelor, remuscarilor, razbunarilor, certurilor, agresiunilor si neiertarilor din generatiile trecutului.

In perioada copilariei poti sa receptionezi si sa primesti tipare si informatii din aceasta umbra a familiei. Sursa bolilor transgenerationale se afla intodeauna in umbra neamului tau.

Ne influenteaza si neamul aflat in viata si stramosii morti, insa influenta cea mai grea de rezolvat este influenta celor care sunt inca in viata. In special parintii pentru ca prin intermediul lor noi primim si receptionam tiparele transgenerationale.

Conexiunea noastra cu neamul nu este doar atata cat esti in trup, exista stringuri ancestrale, stringuri energetice care ne conecteaza cu fiecare fiinta din neamul nostru. Si prin acele stringuri unele entitati ale mortilor se pot conecta la noi sau noi la ele. In felul acesta putem sa ne conectam la inteleptii neamului pentru a ne ajuta, pentru a ne rezolva diverse probleme.

Stramosii intelepti pot vindeca arborele genealogic de toate problemele lui.

Daca vindecam problemele neamului nostru, vindecam automat si problemele noastre si ale generatiilor viitoare.

RUGACIUNE DE VINDECARE A ARBORELUI GENEALOGIC 

” Tata Ceresc , te rog, vino in intampinarea nevoilor mele de natura fizica, emotionala, spirituala, personala si interpersonala.

Vindeca orice comportament distructiv, contracte, juraminte, blesteme, traume mostenite pe linia materna si paterna, a mosilor si stramosilor mei, elibereaza-ma de toate convingerile limitative, credinte false, frustrari, traume, programe emotionale, frici si curata efectele lasate de acestea in mintea, corpul si spiritul meu.

Toata dezordinea existenta in structurile mele spal-o, te rog, Doamne, cu Lumina Ta.

Curata si transmuta toate energiile negative, toate contractele, juramintele facute in viata asta si in alte vieti, blestemele, din ramurile arborelui meu genealogic.

Tine sub protectia Ta Divina arborele meu genealogic, asa incat orice vibratie negativa sa fie anulata in timp perfect si inlocuita cu Miracolul.

Sadeste in inima mea Iertarea pentru cei care mi-au gresit, Compasiunea fata de semenii mei, Acceptarea si Intelegerea din perspectiva Ta pentru toate lucrurile care se intampla in viata mea.

Fa ca Sufletul meu sa rodeasca Iubirea si Recunostinta pentru toate darurile si binecuvantarile revarsate asupra mea si asupra tuturor inaintasilor mei.

Fa ca ochii mei sa vada doar Iubirea din celelalte persoane si sa se raporteze prin ea in relatiile cu ceilalti.

Topeste toate suferintele provocate de o neintelegere exacta a planului Tau Divin si infuzeaza mintea mea cu Intelepciunea Ta, asa incat sa capat Increderea pasului urmator.

Trimite, Doamne: pe Arhanghelul Mihail, sa protejeze Arborele meu genealogic de orice energie tulbure, sa taie toate corzile, stringurile care ma leaga de altii si care ar putea sa incarce ramurile trecute, prezente si viitoare cu negativitate.

Si care sa indrepte acest arbore catre Lumina Ta Divina, vindecandu-i radacinile si insuflandu-i puterea de a reusi.

Pe Arhanghelul Rafael, sa reverse gratia sa vindecatoare pe linie genetica, astfel incat actualele si urmatoarele generatii sa fie binecuvantate cu sanatate radianta deplina.

Pe Arhanghelul Uriel, sa hraneasca cu Intelepciune intreg arborele genealogic.

Ramurile prezente si viitoare.

Sa alchimizeze toate amintirile traumatizante, toate esecurile, toate traumele, fricile, sa transforme toate dezamagirile in iubire si binecuvantari.

Pe Arhanghelul Gabriel, sa impodobeasca ramurile arborelui meu genealogic cu florile Adevarului Dumnezeiesc, ale Iubirii si ale Sperantei.

Iti multumesc, Doamne !
Stiu acum ca arborele meu genealogic se afla sub protectia Ta divina.
Asa este si asa va fi! Namaste!

AMIN

5/5 - (1 vote)

Un comentariu la „Rugaciune de vindecare a Arborelui Genealogic

  • Buna Ziua
    As dori sa mi trimiteti si mie aceasta rugaciune si daca e posibil sa mi spuneti de cite ori se citeste si cit timp
    Multumesc frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!