Ruga catre Ingerul Pazitor indeplineste dorintele imposibile!

Sfintii parinti spun ca Ingerul nostru Pazitor este cel mai bun prieten pe care-l puteam avea vreodata. Atunci cand Ingerul tau te vedea cat îl iubesti, va face tot ce ii sta in putinta sa iti indeplineasca dorintele, indiferent cat de imposibile par la prima vedere. Ingerul Pazitor are puteri foarte mari, de aceea nu-l ignora cerei ajutorul si rasplateste-i efortul cu multumiri.

Ruga catre Ingerul Pazitor indeplineste dorintele imposibile!

Ruga catre Ingerul Pazitor

“Sfinte Ingere, cel ce stai inaintea pa­ti­masului meu suflet si al vietii me­le celei ticaloase, nu ma lasa pe mine, pacatosul, nici nu te departa de mine pentru neinfrânarea mea.

Nu da loc dia­volului celui viclean, ca sa-mi sta­paneasca cu silnicie acest trup mu­ritor. Intareste mana mea cea slaba si neputincioasa si ma indrepteaza la ca­lea man­tuirii. Asa, sfinte Ingere al lui Dumne­zeu, pazitorul si acoperitorul sufletului si al trupului meu celui ti­calos, iarta-mi toate cu cate te-am mahnit in toate zilele vietii mele si orice am gresit in aceasta zi.
Acopera-ma in aceasta noapte si ma pazeste de toata ispita celui potrivnic, ca sa nu manii cu nici un pacat pe Dumnezeu; si te roaga pentru mine catre Domnul, ca sa ma intareasca intru frica Sa si vrednic sa ma arate pe mine, robul Sau, bunatatii Sale.
Amin”.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!