Ritualul de Sfantul Nicolae

Ritualul de Sfantul Nicolae
Ritualul de Sfantul Nicolae se face in seara de ajun adica pe data de 5 noiembrie seara. In acesta noapte divina, Sfantul Mare Ierarh Nicolae poposeste cu multa iubire la casele tuturor. In aceasta noapte se deschid cerurile.
Nu uitati sa va rugati cu totii Sfantului, deoarece in acesta noapte minunata se dezleaga toata Magia Divina si se asterne pe Pamant.
Sfantul Nicolae are mari puteri spirituale, ocroteste casniciile, pazeste copiii, curata casele, ajuta pe cei care doresc sa-si intemeieze familii in Noul An care vine si coboara mari binecuvantari asupra tuturor celor care-i cer ajutorul.
In acesta seara plina de gratie, nu uitati sa aprindeti o lumanare sau candela, spuneti Sfantului toate dorintele voastre si rugati-l sa va atinga cu Toiagul Lui cel Magic si Divin.
In aceasta seara incepeti un ritual puternic catre Sfantul Nicolae si catre Ingerii cu care el lucreaza.

Ritualul de Sfantul Nicolae

Scrieti cererile, dorintele vostre pe o foaie de hartie la timpul prezent si sub forma pozitiva. Cautati o iconita cu imaginea Sfantului, aprindeti o lumanarica si chemati-l pe Ierarhul Nicolae:
"Marite Sfinte Nicolae, te chem impreuna cu Ingerii tai acum si aici, langa mine. Ocroteste-ma, binecuvanteaza-ma si binevoieste sa asculti dorintele mele."
Apoi cititi dorintele voastre Sfantului si Ingerilor. Impachetati lista si o puneti in spatele iconitei, apoi cititi rugaciunea din incheierea Acatistului Sfantului Nicolae. Puteti citi si acatistul, il puteti asculta dar neaparat citit rugaciunea de incheiere.
Practicati acest ritual magic 33 zile.

Rugaciune catre Sfantul Ierarh Nicolae

O, preabunule parinte Nicolae, pastorul si invatatorul celor ce alearga cu credinta catre a ta folosire si cu fierbinte rugaciune te cheama pe tine, sarguieste degrab a le ajuta.
Izbaveste turma lui Hristos de lupii ce o rapesc pe ea si toate partile crestinesti le ocroteste si le pazeste prin sfintele tale rugaciuni de galcevile lumesti, de cutremur, de venirea altor neamuri, de robie si de rszboiul cel dintre noi, de foamete, de potop, de sabie, de boala si de moarte grabnica.
Si precum ai miluit pe cei trei barbati care sedeau in temnita si i-ai izbavit pe ei de mania imparatului si de taierea sabiei, asa ne miluieste si pe noi cei ce cu mintea, cu cuvantul si cu lucrul suntem intru intunericul pacatelor si ne izbaveste de mania lui Dumnezeu si de chinul cel vesnic ca, prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila si cu harul lui Hristos, Dumnezeu ss ne dea viata linistita si fara de pacat, ca sa vietuim in veacul acesta, si de partea starii de-a stanga sa ne izbaveasca si in partea de-a dreapta, impreuna cu toti sfintii, sa ne invrednicim.
Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!