Ritual pentru recuperarea, deblocarea Sporului personal si al casei

Ritual pentru recuperarea, deblocarea Sporului personal si al casei

Ritual pentru recuperarea deblocarea Sporului personal si al casei

De multe ori strangem in sufletul nostru resentimente, frustrari, frica, esecuri, regrete, ganduri negative, toate sentimente inutile care ne impiedica sa mergem mai departe.

Acest ritual ajuta la inlaturarea blocajelor pe care le avem pe bani, deblocheaza drumul ca banii sa ajungamai usor la noi, deblocheaza sporul personal si al casei noastre, ajuta sa atragem bani, clienti, succes, implinirea dorintelor. Ritualul trebuie facut 3 zile.

Ritual pentru recuperarea deblocarea Sporului personal si al casei

Pentru acest ritual avem nevoie de:

  • o lumanare mare de culoare verde
  • 7 lumanari pastila de culoare verde
  • 7 monezi, nu conteaza valoarea lor
  • ulei esential pentru a atrage banii cum ar fi: patchouli, scoltisoara. cuisoare etc.
  • un magnet
  • betisoare parfumate: pentru a atrage banii, clientii, ploaia de aur, deschiderea drumurilor, busines, succes, Lakshmi, Ganesh
  • un saculet de culoare verde
  • o hartie de culoare verde pe care ne-am scris dorintele noastre la timpul prezent

Ritual pentru recuperarea, deblocarea Sporului personal si al casei

Ritualul este bine sa-l facem pe luna in crestere, la 12 noaptea si sa-l incepem intr-o zi de miercuri. Putem sa-l facem oricand, dar atentie nu pe luna in scadere.

Se aprinde mai intai lumanarea mare verde. Facem o saramura cu apa si sare in care spalam monedele pentru curatarea lor. Daca stiti si alte metode de curatare puteti sa le folositi (reiki, theta healing etc.) Ungeti monezile cu un ulei esential care atrage banii sau faceti un amestec din: patchouli, scoltisoara, cuisoare.

Pe o farfurie asezati in forma de cruce cele 7 monezi (5 monezi pe verticala si la a doua moneda de sus punem o moneda la dreapta si o moneda la staga pentru a forma crucea). Pe cea de-a doua moneda de sus se pune magnetul.  Apoi pe fiecare monede asezati cate o lumanare verede tip pastila pe care momentan nu le aprindeti. Hartia cu dorintele voastre le puneti sub farfurie.

Aprindeti betisoarele parfumate (cu chibritul nu cu aprinzator de aragaz) pe care le avem pentru a atrage banii, clientii, succes, succes in afaceri, deschiderea de drumuri, prosperitate si abundenta, etc.  Cu betisoarele aprinse purificam crucea formata din cele 7 lumanari de culoare verde. Aprindeti lumanarile si incepeti sa invocati toate entitatile care se ocupa cu banii, succesul, afacerile, prosperitate si abundenta, deschiderea de drumuri etc.

Invocati Arhanghelii: Ariel, Barakiel, Chamuel, Gadiel, Gabriel, Gamaliel, Gazardiel, Haniel, Hamied, Hasmal, Jophiel, Jeremiel,, Jehudiel, Metatron, Mihail, Orion, Parasiel, Pathiel, Raguel, Raziel, Rafael, Sandalfon, Suriel, Zacharael, Uriel, Zeita Abundantia, Aeracura, Sedna,  Damara, Dana, Coventina, Fortuna, Lakshmi,  Zeita Victoriilor si a Succesului, Artemis, Sedna,El Moria, Hathor, Kali, Cei 7 zei Chinezi ai banilor si ai norocului, Lord Ganesh, Lord Kubera, Lord Narayan, Fuk Luk Sau, Lu-Hsing, Maestru Serapis Bei, Ingerii banilor si ai Finantelor, Ingerul pentru Afaceri, Ingerul Succesului,  Ingerul Solutiilor, Ingerul pentru Prosperitate si Plinatate, Ingerul pentru Perseverenta si Indeplinire, Ingerul pentru Rabdare, Ingerul pentru Energie si Succes, Ingerul pentru Milostenie, Ingerul Gloriei, Ingerul Gratiei,  Sufletul meu, Sinele Superior, Ingerii pazitori, Ghizii calauzitori, Sfantul Duh,  Saint Germain, Sf. Mina, Sf. Antonie de la Iezerul Valcea, Sf. Expedit, Sf. Spiridon, Sf. Nicolae, Merlin, Tara cea Galbena si ii rugati sa va ajute sa materializati dorintele voastre.

Lasati sa se consume toate cele 7 lumanari in totalitate. Lumanarea mare o stingeti cu ceva (cu mana, cu coada de la o lingura, cutit etc.). Acest ritual il faceti timp de 3 zile la 12 noaptea. De recomandat sa-i incepeti in seara de miercuri. La final puneti monezile in saculetul verde si il purtati in geanta.

Puteti spune o rugaciune:

Doamne Dumnezeule iti multumesc pentru prosperitate

Iti sunt recunoascator pentru bogatie

Increderea mea in Tine, este absoluta

Sunt coplesit de banii si darurile  Tale

Iti multumesc din inima pentru tot. Amin! ( se spune 21 de zile)

sau alte rugaciuni …

Preaiubiti Arh. Metatron si Raziel am nevoie de voi veniti aici si acum  ( de 3 ori)

Arh. Metatron si Razile va cer sa-mi aduceti toate darurile, bogatiile ce imi apartin prin drept divin. Va rog sa-mi aduceti banii necesari pentru a-mi cumpara……….. (nevoie voastra).

Va multumesc. S-a implinit! S-a  implinit! S-a implinit! Amin!

5/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!