Ritual de echilibrare finaciara

Ritual de echilibrare finaciara

Ritual de echilibrare finaciara – acest ritual se incepe intr-o zi de joi si face 8 zile la rand

Pentru a face acest ritual de echilibrare finaciara ai nevoie de:

  • 2 lumanari verzi mari ca sa va ajunga 8 zile
  • 1 lumanare alba mare care sa va ajunga 8 zile
  • ulei esential de scortisoara
  • betisor de Pachuli

In prima zi de joi cand incepeti ritualul, unge lumanarile cu uleiul de scortisoara. In timp ce le ungi te gandesti la suma de bani pe care vrei sa o atragi. Vizualizeaza ca banii vin din abundenta catre tine.

Aseaza lumanarile intr-un triunghi la o distanta una de cealalta de 20 cm.  Aprinde lumanarile cu un bat de chibrit, nu bricheta sau altceva.

Spuneti asa:

“Banii, bani veniti la mine. Din abundenta intreiti. Imbogatiti-ma cum este mai bine. Cu voie divina. Asa vreau, asa este si asa va fi. Adu-mi bani mii si mii.”

Lasi lumanarile sa arda 15 min. Dupa 15 min. le stingi cu coada la o furculita, cu ceva. NU SUFLATI NICIODATA IN LUMANARI.

A doua zi ungeti lumanarile din nou cu ulei de scortisoara, spune-ti din nou fraza de mai sus cu vizualizarea sumei pe care doriti sa o atrageti. Apoi mutati lumanarile cu 2,5 cm mai aproape una de cealalta si le aprindeti din nou. Tot asa le lasati sa arda 15 min. Face-ti acest lucru zilnic. Ar fi indicat la aceeasi ora. Orele cele mai benefice sunt 9, 21 sau minutul de aur al fiecarei persoane care face ritualul.

In ziua 8-a ar trebui ca cele 3 lumanari sa se apropie una de celalata, sa se atinga una de cealalta. Lasati de aceasta data sa arda complet lumanarea. In acest moment ritualul a fost incheiat si apar rezultatele lui.

Uleiul esential de scrtisoara il puteti achizitiona din magazinul nostru AICI

Incearca sa nu te lauzi cu succesul sau averea ta. Daca ai facut acest lucru, bate de trei ori in lemn si scuipa de trei ori peste umarul stang, ca sa nu deochi norocul si sa atragi ghinionul.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!