Puterea extraordinara a Pamantului

Puterea extraordinara a Pamantului consta in capacitatea sa de a ne curata, de a ne purifica, echilibra, regenera, repara corpul fizic.
Planeta noastra Pamant are o vechime de peste 4,5 miliarde de ani, iar evolutia sa geologica, dar si evolutia vietii si, mai ales, a omului sunt povesti extraordinare, pe care oamenii incearca sa le descifreze pas cu pas, prin noi descoperiri si noi tehnologii.
Puterea extraordinara a Pamantului
Pamantul preia toate impuritatile, asta este proprietatea sa; este ca un magnet care atrage tot ce este murdar si impur pentru a-l transforma apoi in laboratoarele sale. Priviti cum el ia si transforma tot ce noi aruncam, pentru a ni le reda sub forma de flori si fructe delicioase…
De aceea, cand simtiti o tulburare, o neliniste, o impuritate, dati-le pamantului. Sapati o mica gaura, puneti-va acolo degetele si vorbiti pamantului ca unei fiinte inteligente cerandu-i sa preia tot ce va tulbura.

Puterea extraordinara a Pamantului

Spuneti : “O, Pamantule, mama mea, tu care mi-ai dat toate elementele din care este facut corpul meu, iti multumesc! Dar te implor, binevoieste sa iei in santierele si in laboratoarele tale extraordinare toate impuritatile acumulate in mine dealungul anilor si sa mi le redai transformate in elemente pure pentru a-mi putea indeplini misiunea mea in lume “.
Cand ati terminat, recitati formula Kabalistica: “Taro-Tora-Rota-Tarota-Rotaro”.
Aceasta este o formula de o eficacitate formidabila. Deci pronuntati aceasta formula si ramaneti cateva minute in stare de meditatie. In acel moment, pamantul, inteligenta pamantului va aude; si va ordona “muncitorilor” lui sa vina sa va descarce de toate particulele nocive si tenebroase. Va veti simti usurati, eliberati.
Omraam Mikhaël Aïvanhov
5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!