Medicamente duhovnicesti – cum putem sa ne folosi de ele

Biserica Ortodoxa detine cele sapte Taine prin care Harul lui Dumnezeu lucreaza spre sfintirea omului. Insa pe langa cele sapte Sfinte Taine (Botezul, Mirungerea, Spovedania, Impartasania, Maslul, Cununia si Hirotonia) mai exista si alte slujbe de sfintire a omului si a diferitelor obiecte sau lucruri. De aceste sfinte slujbe poate beneficia orice crestin ortodox. Si ele sunt foarte necesare pentru intarirea credintei si pentru simtirea Harului Duhului Sfant.

Pentru vindecarea unui om trebuie intervenit la trei niveluri:

  • al materiei prin medic care este ca un fel de “mecanic auto” care stie cum este construit trupul si actioneaza la acest nivel fizic
  • energetic prin bioenergoterapeut care este ca un fel de “electrician auto”
  • spiritual prin preot asemenea unui “inginer”, el fiind cel care ar trebui sa cunoasca scopul nasterii si vietii omului

Hai sa vedem care sunt “medicamentele duhovnicesti” si cum putem sa ne folosim de ele

Duhul Sfant este prin excelenta SFINTITORUL cel care sfinteste totul si toate.

 

Agheasma

Agheasma – apa sfintita in functie de vibratie se poate ordona pe urmatoarea scala:
apa sfintita obisnuita (Agheasma mica), care se face si la sfestanie, aghisma la care s-au citit si moliftele si
agheasma mare, care este depasita ca vibratie numai de Impartasanie (lumina, trupul si sangele lui Hristos).

Agheasma mare se foloseste pentru dezlegari de farmece si vraji. Ea reprezinta botezul lui Isus Hristos de catre Sf. Ioan Botezatorul. Ea se face doar la Boboteaza. Din punct de vedere energetic ea are vibratia pe care o aveau Ioan si Iisus in momentul Botezului in apa Iordanului.

Este bine ca de Boboteaza sa iei agheasma mare de la noua biserici, are putere mai mare. Nu se amesteca cu alta agheasma. Ea se pastreaza peste an si se foloseste la nevoie.

Aghiasma Mica se face in fiecare zi cu exceptia intervalului de timp 6-12 ianuarie, cand se face aghiasma mare.

Agheasma se foloseste pentru spalat pe fata, ceafa, se poate stropi orice zona a capului, mai putin cea a organelor genitale. Se face de asemeni curatarea casei prin stropirea cu ea.

Anafura

Anafura are puteri harice deosebite, deoarece a fost atinsa de Trupul si Sangele Domnului. Aceasta anafura se ia de catre credincios duminica cand merge la biserica intr-o hartie curata sau intr-un vas, se usuca pentru a evita riscul sa nu se mucezeasca si dupa aceea a se strice. Pentru ca a fost atinsa de Sfanta Impartasanie se consuma dimineata inainte de aghiasma.

Randuiala este in felul urmator: in fiecare zi crestinul ia o mica bucatica de anafura dupa aceea cateva inghitituri de aghiasma (de preferat de trei ori in numele Sfintei Treimi), iar dupa ce a consumat acestea se unge cu ulei sfintit pe frunte, facand semnul sfintei cruci cu un betisor.

Mirul

Mirul – folosit de obicei la sfintirea obiectelor bisericesti este bun pentru ungerea locurilor unde a fost spart campul unei persoane. Prin ungere, el determina scoaterea la suprfata  a energiilor negative acumulate in profunzime, care pot fi mai apoi eliminate din camp prin spalare cu apa curgatoare (dus). Exista mir de vibratie inalta care efectiv ard demonii chiar daca omul simplu, nu o percepe.

Sfantul Maslu

Sfantul Maslu – este una dintre cele mai frumoase si puternice rugaciuni ale ortodoxiei care are in componenta noua evangheli. Motivul pentru care sunt noua este ca exista 9 cete de ingeri, fiecare chakra corespunde unuia dintre cele noua ceruri. Chakrele sunt porti care se deschid , fie spre bine, fie spre rau, iar Sfantul Maslu are capacitatea de a le deschide catre bine. El a pierdut din corectitudine deoarece fiecare Evanghelie ar trebui urmata de o pecete (cruce) facuta cu ulei sfintit la nivelul tuturor celor 9 chakre, exact ca la botez. Folosind  uleiul, faina si apa sfintita de la Maslu in alimentatie creste vibratia corpului, ferindu-l astfel de boala. Orice boala are viratie joasa. ideal este ca la o slujba sa fiti in post negru. indifferent ca este liturghie, maslu, nunta sau botez. Lumina din cer vine mai usor in post negru si te curate mai bine.

Sfantul Maslu este o rugaciune de sanitate, iar Sfanta Liturghia, este slujba cea mai importanta care comemoreaza totul din viata Mantuitorului. Este mai important Sfantul Maslu pentru iertarea pacatelor. Maslu este facut special pentru boala. Este indicat sa se mearga la 9 slujbe de maslu la rand.

Psaltirea

Psaltirea – rugaciunile au efecte benefice in lupta cu magia. Parintele Cleopa, spunea ca este de ajuns sa stii Psalmul 50 (al smereniei) si ca recitirea lui de 150 de ori este echivalenta citirii in intregime a Psaltirei. Se spune ca sabia calugarului este Psaltirea, de fapt Psaltirea este cea care, citita fiind, permite Divinitatii sa dea putere calugarului.

Moliftele

Moliftele Sf. Vasile cel Mare si al Sf. Ioan Gura de Aur – rezultatele cele mai bune le are citirea de catre un preot de obicei, tot a noua molifte, trei zile la rand. Este mai eficient ca Moliftele sa fie citite impreuna cu rugaciunile de dezlegare de magie si vraji si impreuna cu rugaciunea Sfatului Ciprian.

Moastele

Moastele –   pastreaza din campul sfintilor, a acelor oameni care au ajuns la nivelul spiritual care le-a dat accesul la Lumina. Orice lucru al nostru ramane impregnat cu energia noastra. Vibratia moastelor este asemanatoare cu cea a Sfintilor, oriunde ar fi ei, si de aceea atingerea lor permite incarcarea cu Lumina concomitent cu descarcarea de energii negative.

Icoanele

Icoanele – actiunea lor benefica se bazeaza pe acelasi principiu cu cel al moastelor si al fotografiilor avand energia celor care ii reprezinta. Prin sfintire ele sunt conditionate cu energia sfintilor pe care ii reprezinta. Avandu-le in jur este ca si cum ai muta cerul pe pamant.

Icoanele sunt porti spre ceruri, spre cei ale caror chipuri sunt reprezentate. Ele pastreaza din energia sfintilor, ale Maicii sau a lui Isus. O icoana este un loc pe unde ne intra in casa energia din cerurile unde se afla entitatile respective.

Impartasania

Impartasania – Sfanta Taina a Euharistiei este Lumina, de cea mai inalta vibratie. Este socotita “foc” spiritual si este reprezentarea celui mai inalt nivel spiritual la care poate ajunge omul. Folosirea impartasaniei fara eliminarea prealabila din camp a tuturor energiilor negative prin rugaciune, post si spovedanie poate creea probleme fiindca se intampla cum averiza Hristos: “Nu poti turna vin nou in burdufuri vechi”. Vinul nou este energia pozitiva, Lumina, burduful vechi este corpul omului cu vibratia lui inferioara.

Spovedania

Spovedania – taie legatura cu raul care nu mai are nici un drept sa stea in omul respectiv, este obligat sa plece. este foarte buna pentru eliberarea subconstientului de energiile acumulate ducand astfel la scaderea tensiunilor interioare.

Slujbele de Dezlegare – silesc raul sa plece din om.

Slujbele religioase, prin ele insele combat si indeparteaza gandurile negative.

Liturghiile

Liturghiile de iertare – fiecare dintre noi purtam pe umeri pacatele neamului nostru, indiferent daca vrem sa nu, iar cea mai simpla metoda de vindecare este obtinerea iertarii divine. Liturghia rememoreaza, la nivel spiritual, viata lui Iisus Hristos si jertfa sa pentru oameni, implicit si pentru cel sau cei pentru care se da Liturghia. Ideal ar fi sa ai la biserica pentru fiecare zi si Liturghii si Acatiste (cu rugciuni de iertare, de protectie sau pentru diferite dorinte).

Menirea calugarului este sa se roage, deci sa stranga aur spiritual. Noi mirenii, avand grije de ei, cand le dam de pomana sau bani, primim in schimb din aurul spiritual al lor, dobandit din nevoia lor.

In timpul Liturghiei, prin coborarea Duhului Sfant, preotii se incarca cu Lumina. Hainele le sunt pline de energie, iar atingerea lor permite, celui care vrea, sa preia din acea Lumina. Raul nu suporta Lumina si automat sunt curatate entitatile negative.

Lumina care vine in timp ce se deschid cerurile se duce la cei pomeniti vii si/sau morti. Se duce la copii avortati si la cei care nu au lumina si au nevoie sa urce.

Liturghiile pentru copii avortati

Femeile care au facut avort trebuie sa mearga la manastire, ca sa dea Sfinte Liturghii pentru iertarea lor si ridicarea la Lumina a copiilor avortati. Se dau cam 14 Sfinte Liturghi pentru un singur avort. Daca vrem sa se plateasca mai repede se dau la mai multe manastiri odata. Binenteles ca femeia trebuie sa se spovedeasca si sa faca si Canonul Maicii Domnulu pentru copii avortati. 

Parintele Argatu spunea ca copii avortati sunt ca si cum ai lua un copil nenascut si l-ai arunca intr-o hazna toamna, cu frig si umezeala. Dincolo exista tipatul de dincolo, care se aude sus, si, din cauza acestui tipat, este ingaduita pedepsirea mamelor, care la randul lor sunt pedepsite prin ce iubesc mai mult, in cazul lor, ceilalti copii, carora le fac destinele mai grele, si automat isi ingenucheaza si ele destinul.

In cazul unei casnici vina in cazul avortului o poarta cel care hotaraste avortul. Daca cei doi nu sunt casatoriti in fata altarului, vina este a amandurora.

La Sfanta Liturghie nu se pomenesc decat persoanele carora le-ati cerut acordul altfel le preluati karma si le faceti rau. De asemeni nu se trec cei care s-au sinucis timp de sapte ani. Acestia cand ajung in lumea cealalta sunt luati de ingerii pazitori ai karmei si sunt dusi in inchisoare. Sunt lasati goi, rasi in cap si depersonalizati timp de sapte ani terestri, care trec foarte greu dincolo. Din aceasta cauza nu este voie sa se faca pomeni pentru ei. Oricum nu primesc nimic din ceea ce li se ofera aici de pomana.

Liturghiile de iertare rezolva problema karmei personale si a neamului.

Postul

Postul – este util pentru cresterea vibratiei corpului, alimentele vegetale proaspete fiind pline de Lumina pe care o aduc oganismului. Cu cat alimentul vegetal este mai proaspat si mai putin prelucrat cu atat el are mai multa energie pozitiva. Legumele sunt Lumina inmagazinata si de aceea sunt bune in tratamentul bolilor. Lumina spirituala schimba structura unui aliment la cel mai profund nivel.

Postul este o metoda de plata a greselilor. Accesul la energiile necreate duce chiar la disparitia senzatiei de foame si in scaderea aportului alimentar, a cantitatii acestora.

Postul negru de exemplu de duminica de la 12 noaptea pana luni la 12 noaptea. Iar dupa apusul soarelui se bea un pahar de agheazma si se iau 3 bucatele de anafura. Parintele Argatu spunea ca pentru post negru este necesar un antrenament. Incepi sa ti post pana la ora 15, apoi cand devine o obisnuinta, ti pana la ora 18 si tot asa pana reusesti sa ti pana la ora 12 noaptea.

Crucea

Crucea –  este un simbol care il reprezinta pe Hristos si care deschide dimensiunile spre Lumina pana la ultimul cer. Crucea ortodoxa are putere mai mare decat cea catolica sau daca este desenata in alt mod, in orice alta ordine. Corect se face pornind de la cel de-al treilea ochi (frunte), la a doua chakra (doua degete sub buric) apoi de la dreapta la stanga, atingand toate cele patru puncte ale corpului.

Crucea este simbolul care, odata adoptat, te poate ajuta sa deschizi poarta spre Lumina pentru ca prin ea te raliezi ingerilor despartindu-te de vechea ta conditie de demon. Semnul crucii mai apare in Vechiul Testament ca simbol al Arhanghelului Mihail, cel care nu permite raului sa treaca dincolo de o anumita limita.

Mantrele

Mantrele – sunt fraze cu mare incarcatura spirituala, avand vibratia ridicata datorita semnificatiei lor. Cea mai frumoasa mantra este cea a isihasmului – rugaciunea inimii cum mai este numita “Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul”. Se spune ca mantra OM a fost prima silaba care a fost rostita in Univers si de aceea ea este repetata in Tibet. Dar Iisus ca Fiu al Omului este cheia de acces direct la El.

Metaniile

Metaniile – cum se fac in mod corect? Se face o cruce, apoi se ingenuchiaza si se atinge cu fruntea pamantul, dupa care se ridica in picioare, facand din nou o cruce. Se foloseste si rugaciunea inimii “Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul” . Demonul nu suporta metaniile pentru ca sunt o dovada de smerenie (umilinta) fata de divinitate. Neputandu-le suporta fug sau cel putin nu mai raman in omul respectiv. Calugarii fac intre 200 si 600 pe zi, in functie de inaltarea spirituala a fiecaruia.

Sarea

Sarea – se foloseste din cele mai vechi timpuri in magie pentru ca are capacitatea extraordinara de a atrage si prelua raul. Cei mai rai si periculosi criminali erau trimisi inca din cele mai vechi timpuri in ocnele de sare. Sarea este totodata motivul pentru care unele boli se vindeca in saline. Acelasi efect au baile fierbinti, cu sare.

Lumanarea cu care luam Lumina de Paste

Lumanarea cu care luam Lumina de Paste – este bine sa o pastram si sa o aprindem atunci cand avem necazuri. Ar fi bine ca in fiecare an sa oprim aceasta lumanare sau sa cumparam doua cu care sa luam lumina, si atunci cand avem probleme sa aprindem toate lumanarile pe care le avem din mai multi ani.  Le aprindem si ne rugam 15 – 20 de minute. Aceasta Lumanare pastreaza energia invierii Domnului Iisus Hristos, si de aceea este foarte puternica si ajutatoare.

Rugaciunea

Are darul de a sublime intunericul in lumina, de a obtine iertarea pentru ce am gresit si nici macar nu ne amintim. Rugaciunea facuta dupa miezul noptii este numita Rugaciunea de Aur pentru ca se transforma cel mai usor in aur spiritual cum ar fi rugaciunea catre Dumnezeu, maica Domnului, Iisus, Sfanta Treime, Sfinti etc.

9 Lumanari in cruce (crucea de lumina)

Cu intentia sa trimitem stramosilor  sau celor carora le-am gresit Lumina. Au o capacitatea de a sublime intunericul in Lumina.

Lumanarea

Cu o lumanare poti sa deschizi Cerurile pana la Dumnezeu. O lumanare nu are Lumina Duhului Sfant, este o Lumina materiala, dar datorita faptului ca este sfintita, facuta din ceara, mai ales daca este facuta din ceara de albine, are o component foarte mare spiritual si atunci cand aprinzi Lumina in plan material automat se aprinde Lumina si in plan spiritual. Si este destul ca sa deschizi poarta catre Ceruri.

Lumanari pentru altar

In altar se aprind lumanari in sfesnice. Cand daruiti lumanari pentru altar, din lumina aceea primiti si voi, stramosii vostri, personae care au murit, copiii avortati, sau pentru indeplinirea dorintelor voastre. Se dau 33 de lumanari, care sunt speciale, se fac din ceara de albine si sunt mai mari.

Pelerinaje la Sfinti, locuri sfinte, icoane facatoare de minuni, moaste etc.

Atunci cand mergeti la Mormantul Sfant, la Athos, la icoane facatoare de minuni, la moaste, acele locuri sunt portaluri catre Cer. Cand mergi acolo te cureti ca si cum ai trece printr-un dus energetic si spiritual.

Rugaciunea, postul negru, apa sfintita, maslu, crucea, liturghia,dezlegarile, moliftele, botezul sunt armele ortodoxiei impotriva raului.

Ca mama puteti sa faceti absolut tot ce nu pot sau vor copii vostri sa faca. Pentru ca mama are drept divin asupra copilului. Poate sa-l omoare si sa-l bage in Iad daca vrea. Ca sa va ajutati copilul care este bolnav, nu se casatoreste, nu-si gaseste service, etc. ca mama poti tine post negru pentru copil, sa citesti Acoperamantul Maicii Domnului, sa dea de pomana.

Liturghia data la manastiri, rugaciunea preotilor, dezlegari de blesteme,  pelerinaj la Mormantul Sfant, pe la Sfinti, terapie, sublimeaza energia negative.

Ingerul pazitor

Fiecare om are ingerul lui pazitor, care ne-a fost dat la botezul nostru ca sa aibe grija de noi, sa ne ajute, si este bine sa invatam sa-l ascultam, ceea ce este destul de greu pentru ca de multe ori el iti spune NU si tu faci exact invers si la un moment dat se satura si nu-ti mai spune nimic. Poti sa-i hranesti cu Lumina de la lumanari, sa dai de pomana, ca sa aibe putere. Le plac fructele si prajiturile. Nu conteaza cui dai de pomana, pentru ca dai parte materiala si primesti parte sipituala.

Ce este Pacatul?

Pacatul este momentul in care tu iesi din Dumnezeu, adica nu mai faci Voia Lui. Aceasta este problema pacatului si asta te face vulnerabil in fata raului. Lucifer a cazut din neascultare. A ucide viata este un pacat impotriva Duhului Sfant, aici intra omuciderea, pruncuciderea, avortul. Mai este un pacat major impotriva Duhului Sfant sa stai impotriva adevarului. In cazul unui pacat, primul drept care ti se taie sunt banii, pentru ca Dumnezeu nu vrea sa te omoare, vrea sa te indrepti, si prima suferinta este buzunarul.

Omul este vulnerabil datorita propriilor pacate, fie ca este vorba de pacate din viata asta, fie ca este vorba de altadata, fie ca este vorba de pacatele lui, fie ca este ceva care vine de pe neam. Pacatele din viata asta care-l fac vulnerabil pe om se rezolva prin spovedanie.

Tainele ortodoxiei permit omului sa se elibereze mai usor de karma de neam.

Sa va fie de folos!

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!