Invocarea Ingerului Prosperitatii

Invocarea Ingerului Prosperitatii te ajuta sa te conectezi cu acest Inger minunat al prosperitatii si sa lucrezi cu el in dobandirea unei vieti prospere.

Apelarea Ingerilor este o practica care se intalneste la majoritatea traditiilor spirituale si s-a dovedit eficienta de mii de ani. Astazi, un numar mare de oameni redescopera intreaga putere de a lucra cu Ingerii.

Lucrand cu Ingerul Prosperitatii el va indeparta treptat in ritmul tau toate blocajele, limitatile tale ce impiedica prosperitatea sa intre in viata ta.

Invocarea Ingerului Prosperitatii

Invocarea Ingerului Prosperitatii

Binecuvantat si iubit Inger al Prosperitatii, fii cu mine si impartaseste cu mine legile prosperitatii.

Iubite Inger al Prosperitatii, informeaza-mi mintea, infuzeaza-mi spiritul, mareste-mi magnetismul pentru adevărata prosperitate.

Iubiti Ingeri, va salut ideile voastre, energia vindecatoare, revelatiile si tot ceea ce puteti impartasi cu mine pentru a creste prosperitatea mea si eliberati-ma de limitarile mele autoimpuse.

Iubite Inger al Prosperitatii, ajuta-ma sa ma deschid spre prosperitatea care este dreptul meu divin din nastere. Stiu ca Dumnezeu a pregatit pentru mine bunatatea, prosperitatea si Harul.
Cu ajutorul tau, ma deschid sa primesc toate lucrurile bune care sunt puse inaintea mea.

Iubite Inger al Prosperitatii, ajuta-ma sa stiu ce trebuie sa fac si ce trebuie
sa eliberez in grija Bunului Dumnezeu. Multumesc

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!