Invata sa ceri ajutorul ingerului tau pazitor!

Tu ii ceri ajutorul ingerului tau pazitor?

Ingerul pazitor ne-a fost dat de catre Dumnezeu in clipa Botezului, ca sa ne ajute a pasi pe calea mantuirii. Preotul se roaga astfel pentru pruncul adus la Botez: „Insoteste viata lui cu inger de lumina, ca sa-l izbaveasca pe el de toata bantuiala potrivnicului, de intampinarea celui viclean, de demonul cel de amiaza si de naluciri rele”. Fara protectia permanenta a ingerului pazitor, omul s-ar afla la dispozitia rautatilor de tot felul ale demonilor.

El ar fi dat de Dumnezeu omului spre pazirea trupului si a sufletului sau.

Invata sa ceri ajutorul ingerului tau pazitor!

Ingerul pazitor este trimis de Dumnezeu sa aiba grija de noi si este unic pentru fiecare persoana. In Psalmul 91, este scris: “Imi voi trimite ingerii in jurul vostru sa va protejeze in tot ce faceti”. Ei ne vegheaza permanent plini de iubire de la nasterea noastra si pana la parasirea corpului fizic prin asa zisa moarte, cand ne conduc inapoi in cer.

Sarcina acestei fapturi angelice este speciala, pentru ca ea actioneaza numai din iubire. Responsabilitatea sa este de a pastra mereu sufletul omului unit cu Dumnezeu. Ingerul pazitor ne vegheaza si ne protejeaza pentru a ne implini destinul.  Pana pe la varsta de 7 ani, copiii nu au dezvoltat constientul, din acest motiv ei nu au liberul albitru, pentru ei decizand parintii. Copii sunt de regula mult mai constienti de prezenta ingerilor pazitori, ei ii pot vedea si auzi. Dupa varsata de 7 ani apare constientul, copilul primeste liberul albitru. Apoi apare ca un val care se lasa peste memorie si uita. Cu toate acestea, ingerii sunt mereu prezenti.

Ingerul pazitor este cel care sta intotdeauna langa fiinta umana, in dreapta sa, pazind-o si ghidand-o, spre a o ajuta in viata. Ingerul pazitor este cel care ne inspira, ne ghideaza, ne apara in mod tainic.

Invata sa ceri ajutorul ingerului tau pazitor!

Ce rol are ingerul pazitor in vaita ta?

 • de protector, de pazitor
 • de calauza, de ghid spiritual
 • de vindecator
 • luptatori in slujba binelui divin
 • te insoteste dupa moarte
 • de a exorciza
 • de invatator
 • de a ne purifica prin acordarea grației divine
 • de prieten
 • te incurajeaza
 • transmite mesajele tale lui Dumnezeu
 • sa ne ajute pe calea mantuirii noastre

Ingerii pazitori sunt alaturi de noi mereu si le putem cere ajutorul ori de cate ori suntem in dificultate, ori de cate ori avem nevoie de ceva, avem nevoie de o indrumare, ghidare, de a lua o decizie, de ceva material (bani, servici, casa, loc de parcare, rezolvarea unei situatii etc.), am gresit cu ceva in fata lui Dumnezeu si il rugam sa se roage pentru noi pentru a primi iertarea greselii, etc.  Ei sunt dispusi sa ne ajute, trebuie doar sa le cerem asta. Aceasta fiinta angelica – ingerul pazitor are porunca de la Dumnezeu sa nu ne incalce liberul albitru. Din acest motiv el desi poate sa ne ajute, nu ne ajuta. El ne ajuta doar in momentul in care noi ii cerem ajutorul, altfel nu.

Invata sa ceri ajutorul ingerului tau pazitor!

Dimineata dupa ce te-ai trezit traseaza-i sarcini cu ce sa te ajute; de la a face curat mai repede si la final fara sa simti oboseala, a gasi un loc de parcare atunci cand ai nevoie, sa gasesti o locatie pe care o cauti, sa-ti aline o durere fizica atunci cand esti bolnav, sa te ajute sa ai client la magazin si sa ai vanzari, sa-ti sporeasca afacerea, sa-ti gasesti un loc de munca, sa-ti gasesti partenerul de cuplu si pana a te scapa de atacatori fizici, de a te scapa de farmece, blesteme, din mainile raului, ect. Puterea ingerului pazitor este nemarginita.

Ingerul pazitor se bucura tare mult atunci cand noi ii cerem ajutorul, astfel el isi poate face misiunea data de Dumnezeu si astfel el poate evolua, creste spiritual.

Ingerul pazitor nu ne paraseste niciodata, ca el ramane mereu credincios misiunii pe care Dumnezeu i-a incredintat-o pentru a mantui sufletul nostru, pentru ca el iubeste sufletul incredintat grijii sale, se roaga pentru el si-i sopteste la ureche numai sfaturi bune; el este constiinta noastra buna, care ne duce pe drumul mantuirii, daca il ascultam. El se bucura  cand il ascultam si plange cand ne prefacem surzi la sfaturile sale.

Invata sa crezi in puterea ingerilor

„Eu sunt mic, tu fa-ma mare. Eu sunt slab, tu fa-ma tare. Totdeauna ma-nsoteste si de rele ma pazeste.” Sunt cuvinte pe care, cu siguranta ,ti le amintesti din vremea copilariei si pe care le rostesti si acum, cu incredere si speranta.

Nu uita! Ingerul tau Pazitor este tot timpul cu tine!

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!