Fii atent ce vorbesti in casa ta

Fii atent ce vorbesti in casa ta

Peretii si lucrurile din casa ta au amintiri.

Ce inseamna asta?

Orice cearta, batai, scandaluri, injuratura, blesem, afurisenie, denigrare a casei si a lucrurilor din casa ta, se impregneaza in peretii casei si in lucrurile tale din casa ca amintiri. Peterii casei, lucrurile din casa memoreaza toate aceste energii negative. Ele mai absorb si memoreaza obiceiurile tale, comportamentul tau si al tuturor celor care locuiesc in casa.

Atunci cand cumperi o casa veche, o cumperi la pachet cu toate amintirile ei, cu toate entitatile ei. De aceea cand doresti sa cumperi o casa veche constati ca de cum ai intrat intr-una nu te simti bine, nici nu poti fi atent la vizionarea casei, pentru ca nu rezonezi cu amintirile ei.

Unele cuvinte se transforma in blesteme, exista cuvinte capabile sa atraga raul, sa intareasca nenorocirea, sa invoce ghinionul si sa atraga nefericirea; la fel cum exista si cuvinte care lumineaza casa si o binecuvanteaza. Este bine sa stii sa folosesti in mod corect cuvintele si sa separi binecuvantari de blesteme.

Iti propun aici cateva cuvinte, pentru a le evitate cu orice pret în casa ta:

CE NENOROCIRE: condenseaza intunericul, ruperea si absenta divinului.

CE MIZERIE, TOTUL ESTE DE RAHAT: solicita putregai, murdarie si adversitate.

LA NAIBA: soliciti daunatorii si personificarea blestemelor.

CAT DE PROST, IDIOT SUNT: se condenseaza in aceste cuvinte toata dizarmonia si toate legaturile cu echilibrarea planurilor mental, fizic, spiritual si emotional ​​trebuie evitat in special cu copiii.

TOTUL ESTE MIZERABIL: atrage lipsa, destituirea, saracia si greutatile.

SUNT FURIOS: la baza acestor cuvinte te simti condamnat, in suferinta atragand blestemul si furia celorlati.

TOTUL ESTE RAU, TOTUL MERGE PROST: a spune cu voce tare ca totul este rau inseamna ca ai condamnat totul din viata ta sa ia o intorsatura si sa se manifeste conform cu intentia exprimata.

Este timpul sa fiti atenti la limbajul vostru, astfel incat Lumina sa poata curge si sa fie prezenta in spatiul unde traiti. Constientizeaza fiecare cuvant pe care il rostesti, asta inseamna sa practici PREZENTA. Binecuvantati in loc sa injurati.

Ca sa impregnezi o noua vibratie casei tale, pentru a o curata, a-i ridica vibratia trebuie sa faci sfestanie, sa prepari un amestec din uleiuri esentiale, apa si alcool cu care sa stropesi prin casa cand simti nevoia, ideal ar fi in fiecare zi, sa stropesti cu agheazma.

Pozitioneaza-te in mijlocul camerei cu o sticla inchisa la culoare cu pulverizator, in care ai pus 3 picaturi de ulei esential de tamaie, 3 picaturi ulei esential de smirna, 3 picaturi de ulei esential de varnard, 3 picaturi de ulei esential busuioc, 3 picaturi de ulei esential salvie, 3 picaturi de ulei esential palo santo, 3 picaturi de ulei esential isop, 3 picaturi de ulei esential patchouli, 3 picaturi de ulei esential geraniu, si stropesti prin casa cu acest amestec.

Poti arde: tamaie, rasina de copal, lemn de palo santo, betisoare din palo santo 

Apoi te invarti in sensul orar spunand urmatoarele cuvinte cu frecventa înalta: LUMINA, IUBIRE, PACE, ARMONIE, ECHILIBRU, INTELEGERE, BUCURIE, BINECUVANTARE, PROSPERITATE, ABUNDENTA, BELSUG, SPOR, SUCCES, CUNOASTERE, ADEVAR,  etc.

Nu uitati ca lumea este creata din ENERGIA: cuvintelor, gandurilor, sunetelor, actiunilor noastre,  culorilor … totul este energie … voi cum alegeti sa le folositi? ”

Poti citi psalmii de curatare a unei case, firme, sediu de firma, magazin, cabinet, pensiune, etc. in ordinea asta: 101 – 41, o singura data cu voce tare in mijlocul casei.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!