Daruri de la Ingerii Craciunului


Daruri de la Ingerii Craciunului

Darurile de la Ingerii Craciunului

Ingerii Craciunului sunt aici, acum, cantand la unison despre ideea Unitatii. Ei va ofera darurile Luminii si Iubirii Divine, ce va depasesc intelegerea. Primiti-le in inima voastra si radiati in lume, aceasta Lumina binecuvantata.

Fiti receptivi si lasati Gratia Divina sa va umple fiinta, acum. Acesta este unul dintre darurile angelice, oferite in aceasta perioada. 

Este dreptul vostru din nastere, sa traiti in armonie cu Pamantul, sa simtiti Iubirea Divina in fiinta voastra si puterea Fortei Vietii curgand prin voi. Dati-i voie sa va activeze fiecare celula din corp si sa amplifice iubirea din fiinta voastra. Atunci cand faceti asta, straluciti ca o lumina. Ea emana din voi, iar voi deveniti Lumina Lumii. 

In aceasta perioada sfanta, Lumina energiei lui Christos e mai accesibila ca niciodata pana acum. Aceasta binecuvantare conduce energia Iubirii Divine, in inima si in lumea voastra. Aceasta Lumina, detine calitatile divine de Intelepciune si IubireAceasta energie activeaza si reconfigureaza puterea care va inspira la actiune divina justa. Este o cale de a aduce armonie si de a depasi disperarea din voi si din lume.

Cine sunt Ingerii Craciunului?

Ingerii Craciunului sunt fiinte spirituale divine ale Impartiei Cerurilor si lucreaza cu oamenii pentru a-i ajuta in aceasta intrupare. Prezenta lor este mai puternica in perioada Sfantului Craciun, cu 40 de zile inainte si cu 40 de zile dupa Craciun.

Manifestarea cu Ingerii Craciunului

Acum este este o perioada foarte buna pentru a demara proiecte noi, pentru a-ti seta obiective noi, pentru a incepe actiuni menite sa te dezvolte.

Ingerii Craciunului si Arhanghelii Craciunului lucreaza impreuna cu ghizii tai personali si impreuna formeaza echipele tale divine personale. Le poti cere ajutorul sa manifesti in viata ta fizica tot ce ai nevoie.

Atunci cand le ceri ajutorul pentru a manifesta ceva in viata ta, ei lucreaza in numele tau pentru ca tu sa primesti acel lucru spre binele tau cel mai inalt. Ei vor deschide multe drumuri si usi inaintea ta, iti vor trimite inspiratie, semne care sa te conduca la transformarea intentiilor tale in realitate. Tu trebuie sa actionezi pe baza a ceea ce primesti.

Poti sa lucrezi cu Ingerii Craciunului in a manifesta relatii, in a manifesta vindecarea problemelor de sanatate, schimbari la locul de munca sau orice altceva doresti.

In aceasta perioada plina de lumina si putere de manifestare, Ingerii Craciunului sunt alauri de tine pentru a te ajuta in orice fel ca sa iti manifesti dorintele si ei pot sa iti trimita mesaje cu anumite schimbari pe care trebuie sa le faci.

Daca cererile tale nu sunt in acord cu binele tau cel mai inalt atunci ingerii vor inchide toate drumurile inaintea ta si vei intampina multe blocaje.

Atmosfera de Craciun

In fiecare seara a Craciunului, chiar inainte si in timpul celor 12 Nopti Sfinte, este bine sa aprinzi lumanari in cinstea Mantuitorului.

Foloseste in decorul casei tale scena nasterii Mantuitorului, fie sub forma de imagine, fie sub forma de statueta. Ea acolo unde o folosesti, unde o pui, va veni cu o mare incarcatura energetica.

Arhanghelul Uriel ne spune ca acesta este momentul potrivit pentru meditatie, pentru ritualuri, pentru eliberare si nu te sfii sa canti colinde.

Cand impodobesti bradul poti sa consacrii un globulet fiecarui Arhanghel. Ex. alegi un globulet care iti place si il consacrii Arh. Gabriel si spui: ” Preaiubite Arh. Gabriel, mare Inger al Darurilor, am ales acest globulet pe care il numesc si il ofer in cinstea ta cu multa bucurie. Amin!” Apoi il asezi in brad.

De Craciun are loc o reinnoire spirituala, un moment de reinnoire a legaturilor noastre cu planurile interioare.

Arhanghelul Uriel te indruma sa lasi luminitele aprinse in fiecare noapte in casa ta, mai ales in noaptea de Craciun si in timpul celor 12 Nopti Sfinte. Aceste luminite reprezinta conectarea la focul marii fiinte cosmice, Sanat Kumara – cel imblanzit de Zei, reprezinta de fapt conectarea la Focul Hristic.

Ingerii

Legiuni de ingeri se aduna acum si mai aproape de Pamant, atrase de rugaciunile si gandurile unui numar foarte mare de oameni. Aceasta este o binecuvantare extraordinara, ce deschide inima spre mai multa iubire si-i permite mintii voastre sa primeasca un grad mai ridicat de gratie divina. Este o perioada buna in care sa alocati timp ca sa va conectati cu ghizii vostri angelici. Cereti asistenta personala, in toate domeniile vietii voastre si ascultati. Ei vor ca voi sa va urmati mesajul inimii si sa simtiti ghidarea din taramurile spirituale, care va este disponibila.

Ingerul pazitor

Ingerului vostru pazitor i s-a dat sarcina de a va ajuta sa traiti in acord cu scopurile si intentiile voastre pentru viata prezenta. Cu ajutorul ingerului pazitor personal, puteti invata sa traiti intr-o stare mai mare de pace cu voi. De asemenea, acest inger va ofera capacitatea de a simti Unitatea si Uniunea cu Sinele vostru Divin.

Ingerul vostru pazitor asteapta ca voi sa-i cereti ajutorul. Ingerul pazitor a fost prezent alaturi de sufletul vostru inca de la incarnarea lui, oferindu-i indrumare si protectie, astfel incat voi sa va puteti descoperi Divinitatea si sa va impliniti destinul spiritual. Acest inger iubit a intervenit in numele vostru, pentru a va usura de karmă si nu vrea decat implinirea imperativelor sufletului vostru.

Arhanghelul Gabriel si lumea arhanghelilor

In aceasta perioada sfanta din an, exista o mai mare constientizare a arhanghelilor.

Arhanghelul Gabriel are puteri mai mari pe timpul iernii, iar povestile abunda de relatari despre interventia sa de-a lungul erelor, in timpul noptilor celor mai intunecate. Arhanghelilor le este data responsabilitatea Divina asupra tuturor comunitatilor, natiunilor si anotimpurilor. Incepand cu ziua de 24 decembrie, pe durata celor 12 Nopti Sfinte, Arhanghelii indeparteaza toate granitele dintre natiuni. Lumina Pacii adevarate domneste in taramurile ceresti si poate fi invocata pe Pamant.

Folositi aceasta lumina atotpatrunzatoare, venita de la Arhangheli, pentru a aduce o constiinta mai elevata in voi si in toate fiintele de pe Pamant. Aceasta energie poate produce o schimbare reala, aducand Pacea in toate inimile.

In aceasta perioada favorabila, pretioasa, lumile ingerilor sunt accesibile ca niciodata pana acum.

Cele Douasprezece Nopti de Craciun

Reflectati asupra frumusetii simbolurilor existente in cele Douasprezece Nopti de Craciun. Puteti folosi intervalul de la 24 decembrie pana la 5 ianuarie, pentru a da nastere in fiinta voastra, luminii solare si pentru a lumina intunericul dinauntru si din jurul vostru. Intrucat Arhanghelii folosesc influenta, in aceasta perioada, pentru a pune capat separarii, ei creeaza o ocazie pentru pace reala in lume, atunci cand energia plina de putere este concentrata pe coexistenta pasnica.

Cele Douasprezece Nopti de Craciun actioneaza ca niste ferestre spre scopul sufletului vostru si ii pot conferi mai multa forta, noului an. In numeroase traditii, se aprinde o lumanare colorata in fiecare seara. Cele Douasprezece Nopti pot fi folosite ca o ocazie de a trece retrospectiv, prin cele 12 luni ale anului vostru si a va pretui realizarile si lectiile invatate. Fiecare noapte poate caracteriza o ierarhie spirituala si o virtute pe care v-ar place sa o aduceti in viata voastra, in noul an. Este o perioada speciala, in care sa fiti atenti la visele voastre – intrucat, pe durata celor Douasprezece Nopti, ele ar putea fi profetice. De asemenea, exista o deschidere pentru lumina clara a intelegerii si viziunii venite de la ingerii, care poate lucra prin intermediul vostru.

Unele traditii crestine respecta si a Treisprezecea noapte, de 6 ianuarie, ca epifanie. Pe masura ce avanseaza cele douasprezece nopti, puteti stabili un obiectiv, pentru ca adevarata claritate si intelepciune sa patrunda in mintea si inima voastra, in timpul celor douasprezece nopti. Oare nu e potrivit ca si voi sa primiti o epifanie clara despre viata voastra?

Dati si vi se va da

In timpul acestei perioade sfinte, este o traditie minunata sa daruiesti cu generozitate.

Generozitatea bunavointa de a darui va deschide centrii energetici din corpastfel incat simtiti Iubirea Infinita a lui Dumnezeu. Aceasta Iubire Divina e neconditionata si curge atat de liber, incat toti sunt binecuvantati de prezenta ei. Atunci cand inimile si mintile sunt atinse in acest fel, are loc o vindecare. Nu veti mai fi niciodata la fel. Puteti mentine in voi acest sentiment de recunostinta iubitoare si bunavointa de a darui de-a lungul anului, stabilindu-va scopul de a proceda astfel.

Bucurati-va! Deveniti constienti de nasterea Luminii lui Christos in voi si aduceti lauda lui Dumnezeu, pentru darurile si binecuvantarile care sunt disponibile tuturor, din abundenta.

Primirimiti cu inima deschisa, acesta Iubire Divine, care va binecuvanteaza corpul, mintea si spiritul. Primiti acest dar si dati-i voie Luminii lui Christos sa se nasca in voi, in aceasta perioada sfanta. Lasati aceasta Lumina sa radieze din voi, astfel ca sa poata fi cu adevarat pace pe Pamant si bunavointa intre toate fiintele.

Fie ca Ingerii sa va aduca ofrande minunate si tot  ce va este de trebuinta in minunata calatorie, Viata!

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!