Cuartul Roz – piatra care vindeca sufletul

Cuartul roz este un vindecator al sufletului. El ne invata ca sursa iubirii este sufletul propriu, iar cu aceasta sursa de iubire infinita pot fi vindecate rani, indiferent cat de profunde si dureroase sunt.

Cuartul roz patrunde incet in cele mai intime camere ale chakrei inimii, acolo unde sunt stocate toate starile noastre emotionale. Pe masura ce ajuta la stergerea traumelor inregistrate acolo, cuartul roz dizolva incarcaturile acumulate care blocheaza capacitatea inimii de a da si primi iubire.

Cuartul Roz - piatra care vindeca sufletul

Pe masura ce se simte tot mai puternic prezenta iubirii, tristetea, frica, si alte resentimente, regrete, respigeri, traume, vinovati, frustrari, durere etc. care blocau fluxul iubirii sunt inlocuite cu sensul profund al implinirii personale. Aceasta, la randul sau, formeaza fundamentul pe care se cladeste apoi pacea interioara, pentru a deveni o realitate personala.

Procesul terapeutic cu cuart roz poate dura luni si chiar ani, pentru a fi complet, in functie de adancimea la care s-a fixat durerea interioara si de dorinta persoanei respective de a-si reprograma inima. Pe durata acestui proces, se recomanda sa se poarte o bijuterie cu cuart roz care sa stea pe chakra inimii. Colierele cu cuart roz sunt ideale pentru a fi purtate, deoarece fiind pozitionate pe piept, stimuleaza permanent chakra inimii si tot ce este legat de ea.

Alaturi de cristalul de cuart roz mai puteti folosi si uleiul esential de trandafir aplicat pe chakra inimii. Uleiul esential de trandafir are cea mai inalta vibratie si conecteaza la energia Maicii Domnului.

Pe masura ce inima este alimentata si vindecata de esenta cuartului roz, ea devine un substrat fertil pentru florile iubirii. Abia dupa ce se invata iubirea sinelui, se poate da iubire si altora, iar aceasta iubire este pura, fara nici un sentiment de asteptare atasat de ea.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!