Corzile energetice – taierea stringurilor

Corzile energetice – taierea stringurilor este indicat sa o facem pentru a nu mai fi atacati, vampirizati etc.

Cand avem atasamente bazate pe teama fata de ceva, om, animal sau actiune formam legaturi spirituale si energetice, pentru a impiedica fiinta sa plece, ori sa se schimbe. Aceste legaturi seamana cu niste sfori, sau tuburi chirurgicale ce de maresc odata cu durata si intensitatea relatiilor.

Stringurile sau corzile sunt cordoane energetice care unesc doua persoane. Exista corzi karmice si corzi create in viata actuala. Cele karmice sunt corzi ce leaga doua persoane care au avut relatii in vietile anterioare.

Unele dintre cele mai mari stringuri  sunt cele ce ne leaga de parinti, frati si relatii de altadata. Corzile, sunt elemente pe unde energia se scurge, de obicei, intre persoanele atasate. Corzile se creaza de catre persoanele pesimiste, obosite, suparate, conducatoare cu alte persoane ce au niste calitati ca: sensibilitate, putere, echilibru, lumina, de unde se sustin cu energie.

Taierea stringurilor nu inseamna parasirea , ori separarea de aceea persoana, ci este doar o eliberare de aspectul nesanatos al relatiei. Stringurile energetice nu au nici o legatura cu coarda de argint, ce tine sufletul legat de corp.

Corzile malefice sunt intinse de agresor catre victima pentru a o lovi. Pe astfel de corzi se pot trimite catre victima: energie informata malefic, forme gand malefice, entitati, spirite, etc.

O coarda malefica se simte in general ca durere in punct sau durere pe o arie restransa. In functie de nivelul la care se conecteaza coarda pot aparea dureri in zona bazinului, dureri de inima sau in zona plamanilor, dureri de gat, ceafa sau cap. Se pot intinde corzi si direct pe organe, in functie de organul vizat acolo apare si durerea.

Atentie! In momentul in care te gandesti profund la o persoana, se creaza automat o coarda energetica. Daca gandurile nu sunt tocmai pozitive, coarda se poate simti ca durere intr-un anumit punct, nefiind vorba de un atac PSI constient, ci doar de proiectie a supararii cuiva pe victima. In general femeile se conecteaza pe partea stanga a victimei, iar barbatii pe partea dreapta.

 

Iata cateva metode de taiere a stringurilor:

Taierea stringurilor cu ajurorul Arhanghelului Mihail: Arhanghelul Mihail poarta o sabie de lumina cu ajutorul careia taie toate atasamentele , stringurile cu persoanele nebenefice. Il puteti invoca pe Arhanghelul Mihail astfel: “Arhanghel Mihail te chem acum. Te rog taie stringurile ce ma seaca de energie si de viatalitate. Multumesc” Ramaneti linistiti cateva momente pena ce aceste tringuri sunt taiate.

Taierea stringurilor dependentelor cu ajutorul Arhanghelului Rafael: Observati stringurile ce se intend intre abdomen si substanta respectiva. Il puteti invoca pe Arhanghelul Rafael astfel: “Arhanghel Rafael te rog taie toate stringurile dependentei mele (alcool, tutun, dulciuri, etc.). Multumesc.” Observati cum acea substanta, aliment etc. se indeparteaza de voi. Rafael va inconjura abdomenul cu Lumina lui vindecatoare verde smarald  si va vindeca ranile.

Alta metoda: Se ridica bratul drept spre cer pentru a prelua Lumina. Se vizualizeaza bratul cum este inconjurat de lumina si cum aceasta Lumina trece cu mult de degetele mainii. Apoi se loveste pur si simplu coarda.  Folosind puterea gandului se extrag din campuri energiile reziduale. De asemenea, aceasta se poate lua cu palma si indeparta.

Alta metoda: Citirea psalmiloreste o forma de curatare dupa un atac energetic. In timpul slujbelor de dezlegare si a moliftelor corzile malefice sunt taiate de ingerii care sunt trimisi de Dumnezeu la rugaciunea preotului.

Sa va fie de folos!

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Corzile energetice – taierea stringurilor

  • IMI DORESC SA STIU MAI MULTE LUCRURI FOLOSITOARE PRIVIND ACEASTA TEMA CU CORZILE ENERGETICE SI CE TREBUIE SA FAC CAND IMI SUNT TRIMISE SI IMI AFECTEAZA SANATATEA.MULTUMESC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!