Compatibilitatea in cuplu din punct de vedere numerologic

Compatibilitatea in cuplu din punct de vedere numerologic

Pe oricine ai intreba ce isi doreste de la partener sau de la viitorul partener iti va raspunde ca isi doreste ca ei doi, in cuplu, sa fie compatibili. Dar ce inseamna asta mai exact? Daca exista compatibilitate nu mai e nevoie de nimic altceva?

Intr-un cuplu e bine sa existe atat compatibilitate (lucruri pe care cei din cuplu le au in comun), cat si complementaritate (lucruri distincte pe care fiecare persoana le are si care pot fi invatate de la partener). Daca exista numai compatibilitate, cei din cuplu se vor plictisi foarte tare pentru ca nu vor avea nimic de invatat.

Calculul compatibilitatii porneste de la ziua nasterii – cifra de vibratie interioara. Ziua nasterii poate fi cuprinsa intre 1 si 31. In cazul cifrelor compuse, acestea se reduc la o singura cifra.

Ex. Ziua de nastere El: 13 = 1+3=4
In acest caz 4 este cifra de vibratie interioara

Ziua de nastere Ea: 29 = 2+9=11=1+1=2
2 este cifra de vibratie interioara

Pentru a calcula compatibilitatea in cuplu avem nevoie de cifrele de vibratie interioara a celor doi parteneri.

Ex. Ea are cifra de vibratie interioara 6, iar el are cifra de vibratie interioara 4. Aceste doua cifre se aduna, iar rezultatul se imparte la 2: 6+4=10; 10:2=5. Sau unul dintre parteneri poate avea cifra de vibratie interioara 9 iar celalalt 7: 9+7=16; se reduce la o singura cifra: 1+6=7; 7:2=3,5

In urma acestor calcule rezultatele pot fi de la 1 la 5 astfel: 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5.

Daca rezultatul impartirii da cu rest (.5), acea relatie este mai tumultoasa, iar partenerii au mai mult de lucru.

Compatibilitatea in cuplu

1 – Partenerii din cuplu pot atinge orice obiectiv, cu o conditie – cei doi sa stabileasca impreuna ce obiectiv comun vor sa atinga. Daca fiecare partener are cate un tel diferit relatia nu va fi in echilibru, neavand o directie comuna. Cei doi parteneri au de trecut testul superioritatii – cei doi trebuie sa mearga pe picior de egalitate, sa-si uneasca fortele si sa nu se creada superior partenerului.

1.5 – O relatie care poate pune presiune pe stima de sine. O compatibilitate intre doua persoane care din cauza mandriei sau a stimei de sine oscilante nu pot atinge un tel comun. 1 e o cifra a identitatii, masculina, si e posibil ca masculinul sa isi doreasca sa domine relatia, iar femininul (reprezentata de .5) va ramane pe o pozitie inferioara. La 1.5 cei doi parteneri sunt compatibili doar daca masculinul nu va incerca cu orice pret sa domine relatia. Pentru echilibru trebuie lasate orgoliul si mandria deoparte.

2 – Cifra a sentimentelor si poate exista o compatibilitate afectiva foarte buna – partenerii sunt foarte afectuosi unul cu celalalt. Insa sentimentele sunt atat pozitive, cat si negative, astfel incat acest cuplu cand este bine – e plin de afectiune, iar cand nu este bine – sentimentele negative explodeaza. O relatie cu multe trairi, fara stari de plictiseala. Testul suprem este plictiseala care duce la apatie, la un corp fizic mai putin frumos. Cei din acest cuplu sunt atenti si la aspectul fizic.

2.5 – Cea mai tumultoasa relatie dintre toate. Avem doua variante: ori cei doi se iubesc si au relatia ideala (fara orgolii si mandrii, doar dragoste si punere in valoare reciproca), ori insingurare si fiecare are intimitatea lui.

3 – Este o compatibilitate foarte buna, 3 reprezentand si prima forma de stabilitate. 3 e o cifra mentala, iar cei doi au tendinta de a sta in cuplu mai mult mental decat emotional, adica dintr-un motiv: Stau cu X pentru ca… Daca ei nu uita de emotie, in relatia 3 pot fi si multe momente de iubire si afectiune. Cel mai mare test este creierul: cine e cel mai tare. Recomandare: lasati analiza de-o parte si aduceti mai multe emotie in relatie.

3.5 – Cea mai mare problema in acest cuplu este o permanenta lupta de putere intelectuala – care e mai destept. E multa nevoie de atentie, de afectiune. Testul suprem este – nivelul intelectual, numarul de diplome.

4 – O compatibilitate foarte buna, deoarece reprezinta casa, cadrul relatiei. Cei doi pot sa construiasaca o relatie de durata, pare ca sunt facuti unul pentru celalalt. Este o relatie in care partenerii nu accepta niciun compromis. Problema e ca dupa un timp in aceasta relatie se poate instala plictiseala, insa cei doi parteneri nu vor fi deranjati de acest lucru, iar relatia poate dura foarte mult.

4.5 – O relatie in care din cand in cand unul dintre parteneri face ceva pentru a scoate relatia din rutina. Sunt de asemenea relatiile in care partenerii stau impreuna pentru ca „nu ne mai ia nimeni”. E o relatie dificila pentru ca cei doi ajung sa se plafoneze, mai ales pe fondul unei stime de sine scazute de ambele parti. O relatie cu multe compromisuri.

5 – O relatie interesanta pentru ca in aceasta zona exista multe oscilatii: partenerii pot forma o perioada un cuplu ideal, cu multa intelegere, iar apoi sa nu se mai inteleaga absolut deloc, sa para nu au niciun punct comun. Compatibilitatea vine din faptul ca este o relatie foarte dinamica, in care nu se plictisesc niciodata. Marea provocare in acest cuplu este dezinteresul. Daca cei doi nu comunica si nu sunt sinceri unul cu celalalt, probabilitatea ca infidelitatea sa apara este foarte mare.

Sursa: Romeo Popescu

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!