Cele patru elemente: pamantul, apa, aerul si focul

Fiecare fiinta poarta in subconstientul ei germeni nocivi care gasesc intodeauna conditii propice pentru a creste si a-i impiedica existenta. Cu ajutorul Ingerul Pamantului, Ingerul Aerului, Ingerul Apei si Ingerul Focului poti sa te descotorosesti de acesti germeni: fie ca ei sunt arsi in foc, fie ca sunt dispersati de vant, inecati de ape sau inghititi de pamant.

Cele patru elemente: pamantul, apa, aerul si focul

Cele patru elemente

Pamantul preia toate impuritatile, aceasta este calitatea sa; el este ca un magnet care atrage tot ceea ce este murdar si impur pentru a-l transforma apoi in laboratoarele sale. Atunci cand simti o tulburare, o neliniste, o impuritate, daruieste-o pamantului.

Fa o mica groapa in pamant si puneti degetele inauntru si vorbeste-i pamantului ca unei fiinte, cerandu-i sa preia tot ceea ce te tulbura. Spune-i: “Oh, planeta pamant, mama mea, tu care mi-ai daruit toate elementele din care este alcatuit corpul meu, te rog sa preiei in santierele si laboratoarele tale extraordinare toate impuritatile acumulate in mine si sa mi le inapoiezi transformate in elemente mai pure, pentru a-mi putea face lucrarea in lume. Iti multumesc Mama Pamant. Taro-Tora-Rota-Tarota-Rotaro.”

Apa este un element foarte potrivit pentru purificare, pentru ca peste tot pe unde trece, ea preia, absoarbe. dar ca sa ne purificam cu adevarat cu ajutorul apei trebuie sa intri in legatura cu apa spirituala, apa cosmica, care este dincolo de apa psihica. Atata timp cat nu intri in contact cu aceasta apa, stratul de fluide impure nu te paraseste complet.

Citeste si articolul:  “Foliseste-te de puterea apei”

Cum sa magnetizezi apa

Odata ce mainile tale sunt spalate, ele pot deveni conducatoare de energii celeste. Ia un pahar cu apa si tine-l in mana stanga si inmoaie-ti primele trei degete de la mana dreapta  in apa si te concentrezi asupra iubirii, intelepciunii si a adevarului pentru a impregna apa. Apoi bea aceasta apa cu inghitituri mici spunand in gand: ” Pentru iubirea care vindeca, pentru intelepciunea care lumineaza, pentru adevarul care elibereaza.”

Aerul – cand bate vantul poti iesi la plimbare si sa rogi Ingerul Aerului sa preia grijile si impuritatile tale. Imagineaza-ti ca aerul strabate corpul tau si ia toate impuritatile tale.

Focul – este o poarta care se deschide in lumea de dincolo, pentru ca el reprezinta limita lumii fizice si a lumii eterice. Cu ajutorul focului este mult mai usor sa intri in comunicare cu lumea divina. Din acest motiv aprindem lumanari, candela in diferite ocazii: nunta, botez, inmormantare, pentru cei adormiti, Sf. Maslu, Sf. Liturghie etc.

Arunca in foc tot ceea ce iti este inutil, ceea ce nu-ti place la tine, durerea, taumele, emotiile negative, etc. Dai-le focului si el ti le da inapoi sub forma de lumina si caldura.

In fata unei lumanari 

Intr-o stare de calm si de reculegere, pregateste-te sa aprinzi o lumanare, Mai intai consacra lumanarea unei idei sau unei entitati: Mama Divina, Tatalui Celest, Duhului Sfant, Sufletul Universal, Arhanghelul Mihail etc. Cand lumanarea s-a aprins focul este prezent alaturi de celelalte trei elemente: aer fara de care focul nu poate arde, pamantul (partea solida a lumanarii), si apa (ceara topita).

Priveste flacara cu iubire. Flacara este o picatura a oceanului cosmic, a focului universal. Este un centru stralucitor de lumina, de caldura si de viata, ea te leaga de imensitatea vietii cosmice.

Dupa ce te-ai conectat cu flacara, apleaca-te asupra ei, deschide gura si aspira de trei ori; retine respiratia un moment apoi expira. Trebuie sa repeti exercitiul pentru cele patru corpuri ale tale: fizic, eteric, astral si mental.

  • pentru corpul fizic, ca sa trezesti fortele ascunse in el si sa-l protejezi de atingerea focului
  • pentru corpul eteric, ca sa-l impregnezi cu vibratiile flacarii
  • pentru corpul astral, ca pacea si armonia sa se instaleze in inima ta
  • pentru corpul mental, ca gandirea ta sa fie iluminata

Ceea ce tu aspiri este viata care se ridica spre varful flacarii si asfel te vei simti intarit. Cand Ingerul Focului te vede ca admiri aceasta flacara vie, el te va ajuta, va incepe sa te iubeasca, iar cand intreaga lume va arde, daca vei ajunge sa ai aceeasi vibratie cu a focului, vei scapa de distrugere.

Roaga-te ca aceasta flacara sa se instaleze in tine, spune-i: “Flacara mult iubita, Simbol al Duhului Sfant, simbol al Focului Cosmic, simbol al Soarelui, patrunde acum in fiinta mea, impregneaza-mi celulele pentru ca Duhul Sfant sa coboare in mine ca sa-si faca aici salasul.” 

Cele patru elemente: pamantul, apa, aerul si focul

Rugaciune catre Ingerii celor patru elemente

Doamne Dumnezeule atotputernic, creator al cerului si pamantului,

Tata milostiv si intelegator, trimite-mi cei patru Inger, Ingerul Pamantului, Ingerul Apei, Ingerul Aerului, Ingerul Focului.

Astfel ca vointa Ta sa se exprime prin fiinta mea.

Fie ca Ingerul Pamantului sa vina si sa ia toate impuritatile corpului meu fizic, astfel ca ele sa fie absorbite de pamant si trimise sub forma de sanatate si puritate!

Fie ca el sa-mi curate intreg trupul astfel ca viata sa poata circula din plin in venele si arterele mele!

Fie ca intreaga-mi fiinta sa fie usurata, eliberata, degajata pentru ca Imparatia Domnului si Dreptatea Sa sa se implineasca pe pamant si Varsta de Aur printer oameni!

Fie ca Ingerul Apei sa vina si sa-mi spele inima de toate murdariile!

Fie ca iubirea dezinteresata sa se instaleze in inima mea si sa-mi aduca fericirea, bucuria si incantarea!

Fie ca inima sa-mi devina limpede, cristalina, transparenta, pentru ca Imparatia Domnului si Dreptatea Sa sa se implineasca pe pamant si Varsta de Aur printer oameni!

Fie ca Ingerul Aerului sa vina sa-mi purifice intelectul si sa introduca in el intelepciunea si lumina!

Fie ca gandirea mea sa devina patrunzatoare, clara, stralucitoare, pentru ca Imparatia Domnului si Dreptatea Sa sa se implineasca pe pamant si Varsta de Aur printer oameni!

Fie ca Ingerul Focului , care nu este altcineva decat Ingerul Soarelui, sa vina sa-mi sfinteasca sufletul si spiritual!

Fie ca adevarul absolut sa patrunda in intreaga-mi fiinta!

Fie ca sufletul si spiritual meu sa cunoasca viata vesnica devenind locuinta Atotputernicei divine creatoare, pentru ca Imparatia Domnului si Dreptatea Sa sa se implineasca pe pamant si Varsta de Aur printer oameni!

Amin! Amin! Amin!

Asa sa fie, asa sa fie, asa sa fie.

 

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!