Cele 12 Nopti Sfinte

Cele 12 Nopti Sfinte

Cele 12 Nopti Sfinte

Intre Craciun si Boboteaza traditiile vorbesc despre cele 12 Nopti Sfinte in care cerurile sunt deschise, voalurile sunt ridicate dintre cer si pamant, ingerii coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea pruncului Isus. 12 Nopti cu o incarcatura spirituala foarte puternica.  Aceste date marcheaza perioada dintre cele doua evenimente: nasterea Domnului nostru Iisus Christos si   botezul lui.

In aceasta perioada de 12 nopti, de o intensa emanatie spirituala are loc o deschidere a “Portilor Cosmosului”, astfel in fata omului, o data in fiecare an, se pregateste posibilitatea de a arunca o privire meditativa, in Ierarhiile Cosmosului, in activitatea lor conducatoare fata de Pamant.

Ce putem face in Cele 12 Nopti Sfinte?

In perioada aceasta cat timp cerurile sunt deschise avem acces direct la Dumnezeu, planurile superioare, portile de acces permit tuturor sa circule, asta inseamna ca orice practica spirituala ce o facem in aceasta perioada, meditatie, rugaciune, etc.  nu mai are nevoie de repetitie, este suficient sa fie lansata si daca este in armonie cu universul se implineste.

Acum este cea mai puternica perioada din an in care rugaciunile ni sunt auzite mai usor, putem sa trimitem catre cer dorintele nostre, nevoile noastre; o perioada exceptionala pentru a face meditatii, ritualuri de materializare. In aceasta perioada trebuie sa fim foarte atenti la ce facem, ce gandim, ce cerem deoarece se materializeaza aproape instantaneu.

ACUM este cea mai puternica perioada in care putem planta dorintele pentru Noul An. In acesta perioada avem o mare conexiune cu Arhanghelul Gabriel, cu Sinele nostru Superior.

Cele 12 Nopti Sfinte se termina inainte de Boboteaza si marcheaza practic cea mai incarcata energetic perioada din an, in care ne putem stabili si transmite in Univers intentiile noastre. Sunt cele mai puternice 12 Nopti pentru a planta DORINTELE, pentru o recolta abundenta si benefica.

Este indicat ca in aceasta perioda sa practicati spiritual cat mai mult, sa va rugati, sa faceti initieri. Sa cereti reinitieri, sa vizitati cerurile, sa vizitati cerurile superiore unde au temple de cunoastere, sa vizitati din ceruri zonele se vindecare.

Sa cereti sa vina la voi entitatile de acolo sau sa fiti dusi in aceste temple/zone. Puteti face ceremonia focului, puteti folosi sinele superior pentru a va face reinitieri.

Puteti medita pe entitatile coordonatoare a initierile ce le aveti deja ca sa va reinitieze si sa va duca in templele astrale de lucru de unde provin initierile.

Puteti cere suplimentarea ghizilor personali, entitatile de protectie, terapie, practic aveti acces la cam orice, v-am insirat doar o parte din idei ca sa ca stimulez spre zona unde puteti merge.

Este un moment bun in care poti lucra cu Flacara Violet, cu lumina violet si cu Maestrul Saint Germain. Poti lucra cu Ingerii Craciunului.

 Ce aduc aceste 12 Nopti Sfinte?

Aceste 12 zile Sfinte reprezinta simbolic fiecare luna in parte din anul urmator si nu numai, mai de graba faci un efort modic in astea 12 zile Sfinte ca apoi sa ai beneficii mult mai usor.

Fiecare noapte va veni cu un dar deosebit, cu un dar special, pentru fiecare dintre noi. Vor fi 12 nopti pline de iubire, pace, bucurie, echilibru, nopti care te vor alinia cu sinele tau interior. Vor fi 12 nopti magice, 12 nopti miraculoase si fertile si acum este momentul ca tu sa faci declaratia de intentie, declaratia ta de misiune, sa iti scrii dorintele, sa plantezi toate semintele si sa planifici toate actiunile pe care le vei face, ca sa te bucuri de aceste seminte.

Sunt 12 nopti de schimbare puternica, pentru ca plantarea semintelor inseamna intentie, inseamna vizualizare, inseamna rugaciune, meditatie si actiune. Vor fi 12 nopti care vor declansa schimbari, de perceptie, vor atrage oportunitati, iti vor aduce mai multa intelepciune, sperante, libertate, inspiratie.

In fiecare Noapte se spune o rugaciune speciala.

Rugaciunea de inceput a Celor 12 Nopti Sfinte:

“In Numele Tatalui, Hristului si Sf. Duh cer ca Arhanghelul Uriel sa-mi deschida toate drumurile si sa imi aduca toate darurile pe care le cer in aceste 12 nopti sfinte.. Cer ca cele 12 Legiuni de Ingeri care dezvaluie Constiinta Hristica sa mearga inaintea mea si sa-mi deschida calea. Cer lui Hristos sa ma curete cu Tamaia lui Sfanta, sa ma spele in apa raului divin, care purifica locul Sufletului. Cer reconectare la inima lui Hristos. Amin!”

Ritualul celor 12 Nopti Sfinte

Ce aveti de facut:

 • Creati o lista cu toate dorintele, cererile, sperantele voastre viitoare,
 • Cererile sa fie trecute la timpul prezent, sa fie afirmative, sa nu contina NEGATII
 • Cererile sa nu se refere la alte persoane, voi hotarati doar pentru voi
 • Nu folositi cuvintele „viitor” si „sper”
 • Puteti trece in lista oricate dorinte vreti
 • La sfarsitul listei scrieti asa „Cer asta sau altceva mai bun asa cum considera Sinele meu Superior pentru manifestarea binelui meu suprem si in acord cu Legile Divine.”
 • Cititi rugaciunea de 3 ori si lista o singura data apoi spuneti asa: „Multumesc, multumesc, multumesc cu recunostinta si mare bucurie pentru ca am primit toate acestea chiar acum. Multumesc Hristoase, multumesc Uriel, multumesc Gabriel, multumesc Sine Superior.”

Rugaciunea Noaptea 1:

“Marite Iisuse, Domn Calauzitor aprind acesta lumanare in cinstea si pentru dreptatea ta.
Imi deschid larg bratele si te primesc in casa mea, in familia mea, in munca mea, in mintea mea, la masa mea si in inima mea.
Iti cer sa locuiesti in trupul meu si sa-l binecuvantezi cu lumina si sanatate Hristica.
Iti cer sa locuiesti in casa mea si sa o binecuvantezi cu prosperitate, bunastare, caldura, intelegere, armonie si pace.
Iti cer sa locuiesti in inima mea si sa ma binecuvantezi cu iubire, iertare, liniste sufleteasca si impacare.
Aminteste-mi Iisuse cine sunt cu adevarat si inlocuieste gandurile mele cu ale Tale.
Coboara cu mesaje in visele mele si ajuta cu energia ta la materializarea in timp divin a tuturor dorintelor mele.
Ma deschid si permit luminii. sanatatii, abundentei si tuturor darurilor Tale sa patrunda in viata mea si a intregii mele familii.
Permit tuturor ajutoarelor Tale Divine sa lucreze cu mine, prin mine, pentru mine si pentru toti semenii mei.

“LA MULTI ANI IUBITE IISUSE ! NASTEREA TA SA FIE BINECUVANTATA SI SA COBOARE ASUPRA MEA, ASUPRA SEMENILOR MEI SI ASUPRA INTREGII PLANETE TOATE DARURILE, VINDECAREA SI LUMINA CARE NI SE CUVIN. AMIN”
Puteti sa ascultati in acesta noapte sau cititi Acatistul Mantuitorului Iisus Hristos.
Lasati lumanarea sa arda pana la capat.
Sa aveti un Craciun plin de vibratiile Luminii Violet, inconjurati de familie, prieteni, iubire si ingeri.

Noaptea 2

In a doua Noapte Sfanta il celebram pe Arhanghelul Gabriel, marele prevestitor, cel care a coborat pe planeta vestea nasterii Mantuitorului Iisus.
Aprindeti o luminarica, puneti alaturi daca aveti imaginea Arhanghelului Gabriel, un ingeras, o poza cu ingeri sau orice va aminteste de ingeri.

Rugaciune Noaptea 2:

” Iubite Arhanghele Gabriel, te chem acum alaturi de mine, in casa mea, alaturi de toata familia mea si de cei dragi.
Te rog sa aduci Inalta Lumina in toate locurile din viata mea, in misiunea mea personala, in tot ce fac si rostesc.
Arata-mi si lumineaza-mi calea si coboara in jurul meu toata armonia si pacea din locasurile tale ceresti.
Iubite Arhanghele Gabriel, te rog sa faci din acesta Sfanta Noapte o fereastra pentru Misiunea Sufletului meu, ca eu sa-mi cunosc si sa-mi realizez menirea pentru care am ales sa vin aici.
Te rog sa ma infasori cu lumina ta asa cum ai infasurat-o si pe Maica Maria si deschide-mi inima catre toate vestile si minunile tale ingeresti.
Te rog da-mi putere pentru Noul An care se arata si ofera-mi tot suportul angelic disponibil pentru mine acum.
Ajuta-ma sa comunic mai usor cu taramul ingerilor si coboara in fiecare noapte in visele mele cu mesaje si calauzire divina. Amin.”
Lasati lumanarea sa arda pana la capat si in acesta seara puteti citi sau asculta Acatistul Bunei Vestiri.

Noaptea 3:

A treia Noapte Sfanta o inchinam Ingerilor Pazitori, cei intai statatori si sfatuitori alaturi de noi pe tot parcursul vietii.
Aprindeti o lumanare alaturi de ingerul sau ingerasii pe care ii aveti in casa si rostiti urmatoarea invocare.

Rugaciune Noaptea 3:

” Iubiti Ingeri Pazitori care sunteti protectori sufletului si trupului meu, aprind acesta lumanare si o inchin voua.
Fie ca lumina ei smerita sa se alature luminii voastre ceresti si sa va amplifice puterea.
Va multumesc pentru linistea care o coborati in inima mea, pentru calauzire, sustinere, protectie si iubirea permanenta.
Va multumesc ca ma ajutati sa raman centrat in lumina, sanatate si iubire fie zi, fie noapte.
Va rog ajutati-ma sa iert, sa privesc oamenii cu intelegere, sa manifest toleranta si sa impartasesc dragoste tuturor semenilor mei, animalelor si planetei.
Va multumesc pentru ca infuzati energie inalta in trupul, mintea si inima mea prin mesaje, sfaturi si ganduri angelice.
Va rog ajutati-ma sa ascult de calauzirea voastra divina, sa mentin scopul Sufletului meu, sa ma atentionati cand parasesc drumul harazit de sus.
Va multumesc pentru toate binecuvantarile cu care ma coplesiti si sunt vesnic recunoscator pentru tot ce inseamna prezenta vostra alaturi de mine.
Fie ca ochii mei lumesti sa va vada, urechile mele sa va auda si mintea mea sa primesca calauzirea voastra angelica.
Fie ca lumina vostra ingeresca sa se amestece divin cu energia mea pamanteasca Amin.”
Lasati lumanarea sa arda pana la capat si in acesta seara puteti citi sau asculta Acatistul Ingerului Pazitor.
Craciunel Violet, Fericit si plin de Ingeri!!!

Nopatea 4

A patra Noapte Sfanta o inchinam Primului Mag, cel care a coborat pe planeta pentru a pregati venirea Mantuitorului.
El era regele Melchior, in realitate maestrul ascensionat El Morya, cel care a adus in dar pruncului Iisus aurul.
Aprindeti o lumanare si puteti cauta pe internet imaginea cu maestrul ascensionat El Morya, conducatorul Primei Raze a lui Dumnezeu.

Rugaciune Noapte 4:

” Iubite maestre ascensionat El Morya, intrupat ca Melchior, tu ai fost cel dintai mag divin care ai deschis calea Fiului Luminii.
Maestre Iluminat te rog sa luminezi si viata mea cu intelepciune, devotament si hotarare. Ajuta-ma sa vad adevarata lumina divina din mine, Dumnezeul din mine, asa cum tu ai vazut Steaua care te-a calauzit care Iisus.
Revarsa in calea mea, in viata mea, in corpul meu si in mintea mea aurul divin al sanatatii, abundentei si cunoasterii asa cum ai daruit aurul pruncului Iisus.
Iubite maestre El Morya, maestru al luminii si conducator al Primei Raze Divine, activeaza si in existenta mea toate atributele Primei Raze.
Fii indrumatorul, ghidul meu spiritual si ajuta-ma ca in tot si toate sa fiu Voia Tatalui Ceresc, sa-mi constientizez lectiile si sa-mi realizez misiunea personala.
Iubite maestre El Morya, in numele lui Iisus Hristos te rog sa-ti contopesti inima ta cu a mea, sa activezi in sufletul meu Flacara Vointei supreme a lui Dumnezeu. Amin.”
Lasati lumanarea sa arda pana la capat.
Craciunel Fericit, Violet si plin de ingeri!!!

Nopatea 5

In a cincea Noapte Sfanta celebram cel de-al doilea Mag, regele Baltazar care a adus in dar tamaia pruncului Iisus. Acest rege a fost de fapt incarnarea marelui Lord Kuthumi, mare maestru ascensionat si conducatorul Fratiei Robelor de Aur.
Aprindeti o lumanare si cautati imaginea cu Lord Kuthumi.

Rugaciune Noapte 5:

” Preaiubite Lord Kuthumi, tu care ai deschis drumul venirii Mantuitorului te rog deschide drumurile si usile din viata mea care sunt inca blocate.
Ajuta-ma te tog sa am acces la toata cunoasterea spirituala de care am nevoie si pe care mi-o doresc.
Te rog ajuta sufletul meu sa primeasca toata aceasta invatatura spirituala pentru a creste si pentru a fi de folos.
Iubite Lord Kuthumi, impreuna cu membrii fratiei tale te rog sa indepartezi toate greutatile si suferintele pe care le experimentez si care nu sunt necesare cresterii mele.
Te rog sa aduci mesaje in visele mele si da-mi initieri care ma conduc catre o mai mare intelepciune si catre iluminare.
Invata-ma tot ce trebuie sa stiu pentru a implini menirea sinelui meu. Amin”

Lasati lumanarea sa arda pana la capat.

Noaptea 6:

In a sasea Noapte Sfanta celebram cel de-al treilea Mag, regele Caspar al Indiei care era de fapt incarnarea maestrului ascensionat Djwhal Khul.
Caspar este cel care a adus mirul in dar pruncului Iisus.

Rugaciune Noapte 6:

Aprindeti o lumanare si faceti invocarea urmatoare:

” Iubite maestre ascensionat Djwhal Khul, tu care ai fost elev credincios marelui Lord Kuthumi, te rog ingaduie ca si eu sa fiu elevul tau pentru a primi invataturile tale pline de intelepciune si lumina.
Ajuta-ma sa am mintea pregatita si deschisa pentru secretele ezoterice primite de la tine.
Marite Djwhal Khul, maestru tibetan si elev al lui Buddha, calauzeste viata mea, gandurile mele, vorbele mele si faptele mele catre iubire, bunatate, intepciune si abundenta in numele binelui meu suprem.
Permite ca ochii mei sa vada Sursa Vietii, deschide urechile mele sa auda vocea lui Dumnezeu, ajuta gura mea sa rosteasca cuvintele Tatalui si aseaza in mintea mea intelepciunea veacurilor.
Iubite maestre invatator, te rog fii ghidul meu personal, lucreaza cu trupul, mintea si sufletul meu in fiecare noapte, instruieste-ma, ridica-mi vibratia si arata-mi directia pe care trebuie sa merg. Amin”

Lasati lumanarea sa arda pana la capat.

Noaptea 7:

In aceasta noapte sfanta sarbatorim intregul Ordin al Arhanghelilor.

De-alungul celor 12 nopti sfinte, Arhanghelii, se spune, vin sa creeze un cerc neintrerupt de fraternitate si toate nationalitatile si toate diferentele aflate intre noi dispar.

Aripile sfinte ale arhanghelilor destrama valurile, de multe ori groase, dintre Cer si Pamant.

Enumar aici doar o mica parte, numarul lor fiind infinit si ajutorul primit de la aceste Fiinte de Lumina este imposibil de descris sau de cuantificat.

Aprinde o lumanare pentru acest Ordin al Arhanghelilor si rosteste urmatoarea rugaciune:

Rugaciune Noapte 7:

“Iubiti arhangheli, minunate extensii ale Tatalui ceresc, voi care ati pregatit indelung venirea Mantuitorului Iisus, pregatiti si asezati, in toate colturile din viata mea pentru binele meu cel mai inalt tot ce trebuie sa vina si le randuiti pe toate.

Invoc aici si acum:

 • Pe Arhanghelul Ariel, care da viata naturii din jur si scalda in abundenta divina toate aspectele vietii mele,
 • Pe Arhanghelul Gabriel, care aduce vesti divine si ma indeamna sa spun adevarul,
 • Pe Arhanghelul Mihail, care imi protejeaza trupul, viata, drumurile si familia,
 • Pe Arhanghelui Jofiel, care ma umple de ganduri si sentimente frumoase,
 • Pe Arhanghelui Haniel, care aduce energia Lunii pe pamant, pentru a cinsti maretia sa,
 • Pe Arhanghelul Azrael, care imi vindeca sufletul de traume si durere,
 • Pe Arhanghelul Uriel, care imi lumineaza mintea si ma ajuta sa cresc,
 • Pe Arhanghelul Metatron, care imi deschide cartea sufletului,
 • Pe Arhanghelul Jeremiel, care imi trimite vise lucide si imi curata ochiul mintii,
 • Pe Arhanghelul Zadkiel, care ma indeamna la compasiune si iertare
 • Pe Arhanghelul Raziel, care imi dezvaluie, la timpul potrivit, secretele ezoterice ale Universului,
 • Pe Arhanghelul Raguel, care ma armonizeaza si-mi armonizeaza viata si relatiile,
 • Pe Arhanghelul Chamuel, care ma ajuta sa imi gasesc misiunea personala si ma umple de bucurie si pasiune,
 • Pe Arhanghelul Sandalfon, care duce rugile mele catre Cer,
 • Pe Arhanghelul Rafael, care imi vindeca viata si trupul, pe toti Arhanghelii Luminii lui Dumnezeu, cunoscuti si necunoscuti, care vin acum, aici, langa mine, sa ma ajute ca eu sa cresc si sa imi implinesc menirea.

Va rog, cu adanca smerenie, sa imprimati in mine toate atributele, puterile si virtutiile divine. Amin!”

Lasati lumanarea sa arda pana la capat.

Noaptea 8:

In cea de a opta noapte sfanta, chemi si sarbatoresti Fiinte de Lumina ale Noului An care vine.

Aprinde mai multa lumina in casa ta, mai multe lumanari. Poti sa ai alaturi declaratia de intentie pentru noul an, declaraia cu dorintele tale pentru noul an.

Rugaciune Noapte 8:

Iubiti Ingeri ai Noului An care se arata, va rog sa ma infasurati in Lumina, aripile si iubirea voastra, binecuvantati cu energiile voastre casa mea, familia mea, trupul, actiunile, locul, munca, firma, sanatea, obiectele si lista cu dorintele mele.

Va rog sa coborati asupra mea noile vibratii cu care popositi asupra planetei si reinoiti tot si toate in viata mea.

Binecuvantati, cu frecventele voastre noi si inalte, corpul meu, toate celulele din corpul meu si activati procesul de reintinerire pentru mine.

Eliberati toate nodurile, blocajele, piedicile si energiile stagnante din corpul meu, din jurul meu, din viata mea, din aura mea, din tot ceea ce fac si ating.

Va rog sa patrundeti cu intelepciune si iubire in mintea mea, in inima mea si sa inaltati constiinta mea spre Adevarul Etern al Sursei din care provin.

Amplificati toate darurile mele divine, toate harurile, toate abilitatile mele si ridicati-ma mai sus, pentru a percepe mai usor Lumina si Creatorul.

Va rog sa imi fiti permanent alaturi de-a lungul acestui an, care urmeaza sa vina si sa-mi mariti, cat se poate de mult, puterea de a materializa tot ce este spre binele meu suprem. Amin!”

Lasati lumanarea sa arda pana la capat.

Noaptea 9

Cea de-a noua Noapte Sfanta o dedicam Protectorilor nostri Divini, fie ei ingeri, arhangheli, maestrii ascensionati, ghizi spirituali, sfinti sau pur si simplu rude dragi plecate dincolo.
Aprindeti o lumanare sau mai multe si cititi urmatoarea invocare:

Rugaciune Noapte 9:

” Tata Dumnezeu Creator, te rog cu adanca smerenie si recunostinta sa-mi trimiti cele mai Inalte Fiinte de Lumina, Iubire si Protectie Absoluta pentru a-mi fii pavaza mie Copilul Tau Sfant.
Iubiti Ingerii Pazitori si Ghizii Calauzitori va chem sa-mi fiti alaturi pentru protectie si sustinere permanenta.
Iubite Arhanghele Mihail te rog sa tai toate corzile eterice care ma golesc de energie, sanatate, vitalitate, putere si vointa. Arhanghele Mihail te rog sa coboari asupra mea scutul tau de lumina albastru cobalt.
Sfanta Fecioara Marie te rog sa infasori in jurul meu Sfantul Tau Acoperamant.
Sfinte Vasile cel Mare te rog sa cureti casa mea de toate blocajele si energiile negative. Indeparteaza si dizolva in lumina toate farmecele, facaturile, magia intunecata, legaturile, piedicile, blocajele din mine si din jurul meu.
Sfinte Patrik te tog sa pui in jurul trupului meu ca protectie Platosa Ta de Lumina.
Sfinte Gheorghe te rog inlatura toate entitatile de vibratii joase din campurile mele.
Maestre Buddha te rog sa cobori asupra mea Clopotul Tau Sfant.
Chem si rog sa se coboare asupra mea Sfera Aurie de Protectie Hristica.
Sfinte Iisuse te rog sa ma inconjori cu Giulgiul Tau cel Sfant pentru a tine toate energiile negative departe.
Sfinte Duh te rog sa ma protejezi cu Lumina si Puterea Ta Universala.
Sfinte Iisuse te rog sa-ti faci Biserica in inima mea.
Te rog pe Tine, Tata Dumnezeu Creator sa mentii deasupra vietii mele Cupola Sfintei Tale Lumini.
Ma plec cu adanca recunostinta, multumire si smerenie! Amin.”

Lasati lumanarea sa arda pana la capat.

Noapte 10

Cea de-a zecea Noapte Sfanta o inchinam Arhanghelilor si Fiintelor de Lumina care activeaza si au ca indeletnicire ascensiunea, iliminarea noastra. Aceste entitati lucreaza cu noi mai ales in timpul somnului.
Aprindeti o lumanare si cititi urmatoarea invocare:

Rugaciune Noapte 10:

“Iubite Arhanghele Metatron te rog ajuta-ma sa ma purific si sa-mi cresc vibratia corpului meu fizic acum.
Iubite Arhanghele Uriel, tu care aduci iluminarea, te rog sa ma conectezi in fiecare noapte cu lumina Sursei din care am provenit.
Iubite Arhanghele Mihail indeparteaza toate blocajele si negativitatea din structurile mele.
Iubite Arhanghele Jopfiel te rog sa cresti vibraria emisiilor mele mentale.
Iubite Arhanghele Orion ajuta-ma sa-mi constientizez misiunea divina.
Iubite Maestre Saint Germain te rog sa lucrezi intens asupra mea cu Flacara ta Violeta pentru a evolua asa cum mi-am propus ca suflet inainte de intrupare.
Iubite Fiinte care lucrati pentru activarea ascensiunii mele, va rog sa vegheati permanent asupra mea pentru a fi sanatos, echilibrat, prosper si plin de iubire.
Va rog sa corectati toate consecintele greselilor mele si ajuta-ma sa-mi invat lectiile sub legea divina a iubirii. Amin”

Lasati lumanarea sa arda pana la capat.

Noaptea 11:

Aceasta noapte sfanta o inchin Fiintelor de Lumina care au grija de tine si de implinirea scopului pe care l-a ales sufletul tau inainte de intrupare.

Este important sa te deschizi catre aceste constiinte, pentru ca sa iti poti urma calea, pentru a iti constientiza misiunea personala si pentru a gasi bucurie si satisfatie in munca zilnica.

Aprinde o lumnare si rosteste urmatoarea rugaciune:

Rugaciune Noapte 11:

“Invoc aici si acum toti ingerii, arhanghelii, maestrii ascensionati si ghizii spirituali, invoc sufletul meu si Sinele meu Superior, invoc toate entitatile si constiintele luminii lui Dumnezeu, care se ocupa de implinirea mea ca suflet si de manifestarea menirii mele divine.

Va rog, ajutati-ma sa imi constientizez pe deplin misiunea personala.

Va rog, ajutati-ma sa o integrez in viata mea, in timpul meu si sa ma bucur, plenar, de curgerea ei zilnica.

Va rog, aratati-mi urmatorul pas pe care trebuie sa il fac si care este cel mai important pentru mine, in acest moment al evolutiei mele.

Va rog, ajutati-ma sa primesc mesaje si raspunsuri legate de misiunea mea, prin toate canalele divine la care sunt cel mai receptive.

Va rog, sa intrati in visele mele, in fiecare noapte si sa ma indrumati catre actiunile care sunt cele mai potrivite cresterii sufletului meu.

Va tog, ajutati-ma sa imi constientizez si sa imi invat lectiile cat mai repede si mai armonios.

Va rog sa ma vegheati si calauziti fiecare gand al meu, cuvant si fapta de a mea. Amin!”

Lasati lumanarea sa arda pana la capat.

Noaptea 12:

Aceasta noapte sfanta este inchinata Sfintei Boboteze, care se sarbatoreste in data de 6 ianuarie. Boboteaza ca si cuvant inseamna “Manifestare”, iar in aceasta zi se slaveste prima manifestare a lui Iisus in lume.

Aprinde o lumanare si fa urmatoarea rugaciune:

Rugaciune Noapte 12:

“Sfinte Iisuse Hristoase, Te chem acum langa mine si te rog sa cobori asupra mea intreaga Ta protectie inalta.

Te rog sa reversi asupra mea apele Tale sfinte si binecuvanteaza crestetul meu cu apa din Raul Vietii.

Te rog sa cureti trupul meu, mintea mea, inima mea si subconstientul meu de toata negativitatea si limitarile care ma impiedica sa fiu ca Tine.

Te rog elimina din mine tot ce ma blocheaza sa devin o fiinta divina, implinita, fericita si prospera.

Boteaza-ma din nou cu apa Sfintiei Tale, mentine deschis canalul de comunicare cu tatal Ceresc si fii ingaduitor cu toate cererile mele.

Coboara, te rog, in viata mea minunile Tale ingeresti si da-mi darul vindecarii.

Fie ca iubirea Ta divina sa ramana vesnic in sufletul meu si calauzeste-ma cu gratie prin toate incercarile mele, prin toate vietile mele ca sa inteleg cine sunt si care imi este menirea spirituala. Amin!”

Lasati lumanarea sa arda pana la capat.

Noaptea 13:

Avem si o a 13 Noapte Sfanta, care incheie acest ritual, pe care o facem in data de 5 spre 6 ianuarie.

Poti sa faci si aceasta rugaciune sau nu, este alegerea ta.

Aprinde o lumanare alba sau aurie si spui urmatoarele:

Rugaciune Noapte 13:

“In aceasta noapte magica de Sfanta Boboteaza, aprind aceasta lumanare si inchin lumina ei Tatalui Divin, Mamei Divine, care sunt temelia intregii Creatii.

Preamaresc toate virtutiile invocate in aceste nopti.

Cer ca toate dorintele mele sa fie implinite si cer ca toate talentele, abilitatile, harurile sa fie integrate asupra mea si in mine prin forta Iubirii Divine.

Preamaresc anul care tocmai s-a incheiat si pregatesc temelia celui care vine.

Invoc si preamaresc Fiinta Eterna, care incununeaza cerurile cu stele si ale carui flux de iubire poarta esenta divina a Creatiei.

Invoc si preamaresc Fiinta Eterna, care cu suflarea sa cuprinde tot spatial, tot miezul pamantului si care intra in adancul finite noastre.

Ma rog ca fiecare dintre noi sa iti gaseasca locul sacru din interior, loc in care sa perceapa mesajele Divinitatii in moduri transcendente si sfinte.

Fie ca noi toti sa traim desteptarea inimilor noastre si fiecare secunda si in anul care vine sa ne umple cu sanatate, dragoste, prosperitate, echilibru, armonie, abundenta, intelepciune spirituala profunda. Amin! Si asa si este.”

Dupa ce ai citit aceasta rugaciune poti sa citesti lista ta de dorinte pentru anul care deja a venit, poti sa reiei toate cereririle pe care le-ai facut in fiecare noapte.

Lasati lumanarea sa arda pana la capat.

4.9/5 - (7 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!