noiembrie 19, 2017

gTummo Mao Shan, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

gTummo Mao Shan inseamna focul sacru (Tejas), care consta in focul ezoteric, ezoteric si mistic, originar de la ghizii spirituali din Tibet. Incepand de atunci si pana la finalul secolului XX, gTummo a reprezentat o lectie pretioasa si pastrata strict de catre acesti ghizi.

gTummo Mao Shan isi are originea in Biblia din China, numita Mao Shan, cu ideologia originara Shang Jing (1776-1154 i.Hr), pastrata initial pentru mentinerea sanatatii. In anumite momente, ghizii spirituali din Tibet erau adesea inconjurati de magie neagra pe de o parte si de vremea extrem de rece din Tibet.

Prin gTummo Mao Shan, parintii sistemului au urmarit contracararea magiei negre. De asemenea, ei au relevat posibilitatile nelimitate ale omului de a-si controla corpul la nivel fizic, astfel incat frigul sa nu-i afecteze. Sunt cunoascute capacitatile calugarilor tibetani de a-si controla temperatura corpului fizic, la inaltimi de peste 4000 de metri.

gTummo Mao Shan este si astazi practicat de catre calugarii tibetani.

gTummo Mao Shan a fost dezvoltat de-alungul timpului de practiantii Hatha Yoga, Kriya Yoga, Kundalini Yoga, in India si in Tibet.

gTummo Mao Shan lucreaza impreuna cu energia Kundalini in ceea ce priveste incalzirea energiei din traditia maestrilor perfectionati, numiti Rajas sau Surya, Red Bodhicitta (in budism) sau Candali (in India). In tibetana sanscrita, gTummo inseamna "femeia cu furie exploziva si abia stapanita".

gTummo si Kundalini sunt doua energii separate.

gTummo Mao Shan

Practicantii impart gTummo Mao Shan in 3 grupe:

1. gTummo Ezoteric

Este benefic pentru vindecarea fizica, mentala, emotionala si spirituala.

Exista 16 simboluri (de la nivelul 2 in sus) care necesita vizualizare sau desenare pentru a ajuta procesul de vindecare.

 

2. gTummo Ezoteric

Este nivelul urmator (al doilea) care foloseste 16 mantre.

In loc sa vindece prin concentrare, procesul de vindecare este eficient pentru incurajarea constiintei la nivel spiritual, pentru materializare.

3. gTummo Mistic

Foloseste diferite energii pentru orice situatie, cu scopul de a mari intelegerea constiintei la nivel spiritual. Practicand gTummo mistic, acesta va va aduce o satisfactie sufleteasca imensa.

gTummo avansat a raspandit diferite metode de incalzire-racire a energiei folosind diferite mudre, pentru a amplifica energia la maxim.

Initierea gTummo Mao Shan se preda in 4 grade sau nivele:

Primul nivel (cunoscut sub numele de Respa gTummo sau Sakakaliran in biblia Candali)

Atunci cand studentul va fi initiat in gTummo Mao Shan, canalele lui energetice se vor deschide (sushumna, ida, pingala precum si alte nadi-uri). Energia gTummo intra prin Dan Tien-ul Respa inferior, care reprezinta forta originala a Respa.

La primul grad, studentii sunt invatati sa se autotrateze si sa trateze atat in persoana, cat si la distanta, fara sa foloseasca simboluri sau mantre de energie (invatarea la distanta).

Un practicant Respa va oferi energia gTummo si altor persoane, prin punerea palmelor la ceafa (medulla oblongata).

Procesul de vindecare cu gTummo Mao Shan nu necesita concentrare, un anume stil de respiratie sau medicatie. Odihna asigura circularea gTummo prin minte, doar gandindu-ne dincolo de procesul de vindecare.

Al doilea nivel (cunoscut ca High Respa gTummo sau Sadhana/Sadhaka in biblia Candali)

La acest nivel, practicantul gTummo Mao Shan va avea energia amplificata de 108 ori mai mult, prin activarea Dan Tien-ului mijlociu. Se deschid noi cai de energie si de curatare a corpului prin chakre, nadi-uri, aura etc.

High Respa deschide canalul pentru utilizarea simbolurilor si/sau a cailor de energie pentru toate situatiile. Exista 4 simboluri si/sau cai energetice principale, continute de 9 simboluri si/sau energie suplimentara.

Un practicant High Respa poate aplica gTummo pentru diferite scopuri, prin atingerea obiectului cu mainile sau folosind simboluri din gTummo ezoteric.

Al treilea nivel (cunoscut ca Master gTummo sau Ucchattan/Vasheekaran in biblia Candali)

Practicantul gTummo Mao Shan are energia amplificata de 1000 de ori pe parcursul gradului, prin activarea Dan Tien-ului inferior, mijlociu si superior, precum si prin tehnici de intarire a energiei.

Al patrulea nivel (cunoscut ca Vajra Master gTummo/VMG sau Rishi in biblia Candali)

La acest grad, practicantul gTummo Mao Shan este la nivel avansat, practicand gTummo zilnic. Vajra ii amplifica energia de 10.000 de ori mai mult.

Un Vajra Master gTummo (VMG) a fost imputernicit sa acorde initierea gTummo. La momentul initierii, Dan Tien-ul inferior, mijlociu si superior au fost folosite complet si combinate, atragand astfel alte energii gTummo.

In traditia gTummo, VMG i s-a acordat numele spiritual din sanscrita, iar distinctia gTummo Vajra Master este acordata atunci cand se trimite energie la distanta pentru cei care au nevoie, doar prin simpla rostire a numelui spiritual al aceluia sau aceleia sau prin simpla vizualizare a chipului.

Costul initierii in gTumoo Mao Shan este:

Gradul 1 costa 300 Lei

Gradul 2 costa 300 Lei

Gradul 3 costa 300 lei

si Maestria costa 600 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii gTumoo Mao Shan sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan se primeste manualul, iar la atingerea gradului de maestru se primeste diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Varja gTumoo Mao Shan

Diploma gTummo Mao Shan
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!