august 31, 2016

Gendai Reiki Ho, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Gendai Reiki Ho este una dintre cele mai populare scoli Reiki din Japonia, recunoscuta pe plan mondia. Este o formă moderna ce imbină elementele specifice de Reiki japonez practicat in cadrul Usui Reiki Gakkai, cu elementele provenite din alte ramuri japoneze ale Reiki si cu metodele specifice în Reiki vestic.

Sistemul este destinat omului modern ce nu mai are timp să se preocupe de dezvoltarea sa spirituala, oferindu-i acestuia metode simple, eficiente care, practicate o perioada de timp, il vor ajuta să redevină OM.

Gendai Reiki Ho

Cum a aparut Gendai Reiki Ho?

Sensei Hiroshi Doi este fondatorul Gendai Reiki Ho Kyokay (in traducere Asociatia Scolii de Reiki Modern). El este un bun cunoscator si practicant a peste 30 de tehnici de vindecare. Domnia sa a fost instruit si certificat de doamna Kimiko Koyama (al cincilea presedinte al Usui Gakkai) si de alti maestri in linii japoneze mai putin cunoscute (sensei Hiroshi Ohta, sensei Ayako Sasaki, sensei Chiyoko Yamaguchi, Micko Mitsui).

Sensei Hiroshi Doi este membru recunoscut al societatii de Reiki al lui Usui din Japonia (Usui Reiki Gakkai), fiind instruit pana la nivelul 2 (okuden) de catre sensei Kimiko Koyama.

Exista informatii neoficiale care sustin ca sensei Hiroshi Doi a fost instruit neoficial de catre sensei Koyama pana la nivelul de maestro (Shinpiden), acest fapt nefiind confirmat. Dar, el a primit aceasta instructie de la un maestru Reiki care a fost membru Gakkai si care acum s-a retras din asociaţie.

Sensei Hiroshi Doi a fost instruit si certificat ca maestru Reiki in diverse ramuri: Osho Neo Reiki, Tehnica radianta.

Hiroshi Doi

Maestrul sensei Hiroshi Doi, fondatorul Gendai Reiki Ho Kyokay

Nivelele de predare in Gendai Reiki Ho:

Gendai Reiki Ho a adus in vest metode si tehnici spirituale necunoscute pana nu demult. O parte a acestora a fost predata de sensei Hayashi si Takata in invataturile transmise mai departe studentilor lor si comunitatii Reiki in 1999 la Vancouver.

Gendai Reiki Ho se invata in patru nivele:

1.Shoden (prima invatatura),

2. Okuden (invatatura secreta),

3. Shinpiden (misterele divinitătii)

4. Gokuikaidden (cel mai înalt nivel).

Gendai Reiki Ho la Centrul de Sanatate Gabriela

Sensei USUI a predat esenta Reiki Ho astfel:

a) Reiki este tratamentul spiritual (vindecarea minţii) si tratamentul fizic (vindecarea corpului)
b) Reiki trateaza fiintele umane pentru a duce o vindecare holistica
c) Reiki trateaza intai mintea si apoi corpul

Reiki Ryoho este un tratament fundamental ce asigura o vindecare profunda, deoarece vibratiile Reiki activeaza energia vitala, forta naturala de vindecare si imunitatea. Energia vitala intra in corp, circula si iese usor, ducand cu ea orice blocaj din campul energetic.

Reiki Ryoho poate purifica conditia dizarmonica ce a dus la aparitia afectiunii. Insa, daca nu veti schimba stilul de viata, veti recadea in dezechilibru.

In fiecare nivel veti invata Reiki de la simplu la complex, de la baza la dezvoltarea spirituala.

Costul initierii in Gendai Reiki Ho este 570 Lei toate gradele

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul, iar la atingerea gradului de maestru se primeste diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!