aprilie 28, 2018

Acupunctura Eterica cu Ace de Lumina, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Initiaza-te in acupunctura eterica cu ace de lumina, sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan!

Acupunctura eterica cu ace de lumina, initiere cu maestrul Gabriela Bogdan

Generarea energiei spirituale este realizata prin folosirea intentiei spirituale asupra sursei universale a energiei eterice. Planul spiritual al constiintei incepe cu constiinta generata de inima, el fiind accesat prin portalul inimii.

Puterea intentiei determina cantitatea de energie eterica ce va fi modelata in energie spirituala.

Intentia este, totodata, folosita pentru a directiona energia spirituala catre obiectivul dorit, cum ar fi vindecarea la distanta, vindecarea omenirii sau, pur si simplu, pentru rafinarea meditatiei.

Richard Eisenberg a facut o serie de initieri, shakti si sisteme inspirate de sistemele Dr. Jason Storm - un alt profesor care a dat permisiunea sa detina sisteme si manualele sale in sistemul “Light Worker System". Acest sistem ofera posibilitatea de a plasa ace de acupunctura eterica intr-o persoana sau animal.

Acele eterice vor avea efect similar ca acele fizice. Ele pot transmite orice sentiment sau intentie a voastra. De asemenea, ele mai pot sa actioneze ca antene pentru orice tip de energie, forta de vindecare, simboluri de vindecare si mantre, precum si orice gaseste in natura, cum ar fi energia plantelor, a cristalelor, a mineralelor, a florilor, cele cinci elemente, lumina, culori, sunete si remedii homeopatice.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa specifici ceea ce doresti sa efectueze sau sa transmita acele. Intentia ta poate fi generala (ex. "Echilibru") sau specifica (ex. "aduce Flacara Violeta pentru a o trimite ficatului pentru vindecare").

Nu este nevoie de cunostinte fizice de acupunctura pentru a lucra cu acele eterice, deoarece, in cazul in care un ac este plasat intr-un punct sau in puncte care ar putea provoca un dezechilibru, sinele persoanei va neutraliza efectul acului.

Acele eterice se dizolva dupa aproximativ douazeci de minute.

Prin initierea in acupunctura eterica, veti primi doua acordaje:

1. Acupunctura cu ace eterice de Lumina

2. Acordajul Intelepciunii in acupunctura

Acordajul cu ace de acupunctura eterica ofera o capacitate de a le plasa in persoane sau in animale, prin intentie.

Acordajul Acupunctura eterica se mai numeste Acordajul Intelepciunii. El aduce intelepciune maestrului in acupunctura. Aceasta ajuta la dezvoltarea intelepciunii pentru plasarea de ace.

Costul initierii in Acupunctura Eterica cu Ace de Lumina este 246 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii in Acupunctura Eterica cu ace de lumina sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru in Acupunctura Eterica cu ace de lumina

Diploma Ahara Reiki
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!