Vindecarea relatiei cu mama

Se spune ca ne alegem parintii inainte de a ne naste, pentru a ne invata lectiile de care avem nevoie. Misiunea noastra, indiferent de ce se intampla intre noi, este sa ne iubim si sa ne respectam parintii neconditionat.

Cele mai multe legaturi se formeaza cu cea mai importanta persoana din viata noastra – MAMA. Legatura cu mama se dezvolta de cand aceasta ne poarta in pantec, traim toate bucuriile ei, clipele de fericire dar si toate fricile ei, toate gandurile si sentimentele ei. Tot ceea ce mama traieste, copilul resimte si chiar micut fiind, el da anumite semnificatii tuturor sentimentelor.

Vindecarea relatiei cu mama Vindecarea relatiei cu mama

Din momentul conceptiei, copii sunt constienti de tot ce se petrece in jurul lor. Sentimentele, emotiile si convingerile mamai si a tuturor persoanelor din jurul ei sunt adesea proiectate asupra copilului din pantec. Gandurile traumatice, sentimentul de a nu fi dorit fie de parinti, bunici, rude, precum si alte forme de stres, pot fi resimtite de fetusi si de nou-nascut si afecteaza viitoarea fiinta. Alcoolul, drogurile si medicamentele pot sa afecteze si ele sanatatea mentala si dezvoltarea fizica a fetusului. Incercarile de avort pot de asemeni sa afecteze viitoarea fiinta.

Dintre afectiunile de care poate suferi viitoarea fiinta din cauza emotiilor negative, sentimente, convingeri limitative, alcool, droguri, medicamente etc. din timpul sarcinii sunt: sindromul alcoolic fetal, tulburari bipolare, deficitul de atentie, autism, leziuni ale crierului, surditate, probleme cardiace etc.

Hawaienii din trecut aveau obiceiul de a nu spune niciodata vreun cuvant urat in preajma unei femei insarcinate. Ei credeau ca daca te certi cu sotia in timp ce aceasta este insarcinata, pedeapsa va veni dupa nastere. Ca un copil sa aiba cea mai buna sansa de supravietuire posibila, trebuie nascut si crescut in mijlocul unei energii si a unor vibratii cat mai benefice.

Deci, din clipa in care ai fost conceput, tu ai devenit constient de tot ce s-a petrecut in jurul tau. Convingerile, emotiile si sentimentele mamei s-au impregnat in corpul tau. Tu i-ai simtit gandurile traumatice, sentimentul ca nu isi doreste un copil, teama de a nu fi coplestia si ale stresuri, care ti-au afectat nivelul de noradrenalina si de serotonina din corp.

Cateva aspecte din viata intrauterina care afecteaza viitoarea fiinta pentu tot restul vietii

 • unde ai fost conceput?
 • ai aparut in urma unui viol?
 • ai fost conceput cand unul din parinti sau ambii consumasera alcool?
 • cand ai fost conceput parintii tai erau cununati la biserica?
 • despre ce vorbeau parintii tai cand te-ai nascut?
 • s-au bucurat ei de venirea ta pe lume, sau se certau?
 • ai fost un copil dorit de ambii parinti, de frati, de bunici, si alte rude, sau nu?
 • mama ta a fost maltratata in timpul sarcinii cu tine?
 • mama ta consuma alcool, tutun, droguri, medicamente in timpul sarcinii cu tine?
 • mamei tale i-a fost frig, i-a fost foame cand era insarcinata cu tine?
 • mama ta a fost umilita, batuta, alungata, parasita, blestemata, dracuita, etc. cand era insarcinata cu tine?
 • mama ta a luat parte la vre-un eveniment traumatic ex. cutremur sau alte calamitati, moartea cuiva drag, accident,  etc.?
 • ai fost luat de langa mama ta?
 • ai fost parasit la nastere?
 • ai fost alaptat la san? etc.

Toate aceste amintiri au ramas in interiorul corpului tau. Tu ca si fat ai absorbit fiecare cuvant care a fost rostit atunci in preajma ta. Acum adult fiind te intrebi de ce esti bolnav, de ce ti-e frica, de ce esti gelos, de ce nu ai incredere in tine, de ce nu-ti gasesti locul, rostul in aceasta lume, de ce nu poti iubi, de ce nu poti sa primesti iubire etc. Toate acestea chiar si mai mult isi au radacina in perioada intrauterina.

Vindecarea relatiei cu mama trebuie inceputa inca din perioada intrauterina, trebuie mers in aceea perioada si facute curatari. Trebuie trimisa iubire fatul si mamei. Astfel se va reprograma subconstientul fatului si el se va conecta la adevarata iubire.

Foarte multe probleme se rezolva cu succes cu aceasta tehnica de a trimite iubire copilului din pantec.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!