septembrie 5, 2016

Vindecarea mintii

 

Vindecarea  mintii… in relatia corp-minte-spirit este important sa constientizam ca trupul fizic nu are cum sa fie constinet de experienta si trairea sa.  Corpul fizic exprima ceea ce este pastrat in minte. Corpul exprima si se supune celor ce sunt in mintea noastra.

Vindecarea mintii

S-a descoperit ca vindecarea apare din atitudine si din sistemele de credinte ce sunt mentinute in mintea noastra.

Emotii distructive de tipul urii de sine, deznadejdei, disperarii, regretului, deprimarii, ingrijorarii, nelinistii, nerabdarii, fricii, tristetii, furiei, respingerii, jignirii, resentimentului, orgoliului, arogantei sunt impotriva vietii. Aceste emotii negative insotesc boala, o dezvolta si o intretin.

Emotiile distructive potenteaza procesul imbolnavirii. Vinovatia inconstienta da energie bolii, iar forma pe care o ia boala este o consecinta a mecanismelor mentale deoarece corpul exprima ceea ce credem cu mintea noastra. Corpul fizic face ce spune mintea sa faca. Daca mintea îi spune „am aceasta boala”, atunci corpul se supune ei. Cand acceptăm un sistem de credinte ii dam putere energiei colective specifice acelei credinte. Cand il refuzam, ne eliberam din energia colectiva a acelei credinte iar corpul va face intocmai ce crede mintea.

Sanatatea este rezultatul unor atitudini mentale constructive. Boala si vindecarea, reflecta energia care este pusa intr-un anumit sistem de credinte. Sanatatea este bunavointa de a renunta la credinta in distructivitate.

Sanatatea are nevoie de bunavoinaa si dorinta de a adopta atitudini mentale constructive si de a renunta la cele distructive. Bunavointa de a adopta o atitudine relaxata si ingaduitoare fata de viata este de a accepta si de a intra intr-o programare constructiva.

Cauza se afla la nivelul mintii, efectul la nivelul corpului si nu invers. In persoana care nu este sanătoasa exista o vinovatie inconstienta.

Deoarece corpul reflecta ceea ce mintea gandeste, iar mintea reflecta pozitia noastra spirituala, nivelul spiritual (adica a trai constient fiecare clipa), avand cea mai mare putere peste toate. Prin urmare, pozitia noastra spirituala determina literalmente daca avem un corp sanatos sau nu.

Stresul apare din imprastierea puterii noastre interioare, in exterior, ceea ce vine din pozitia de victima, din plasarea sursei fericirii in afara vietii noastre si denigrarea puterii propriei minti si implicit a propriei fiinte.

Vindecare vine din redobandirea puterii si intelegerea faptului ca noi si numai noi singuri cream intelesul oricarei circumstante, evenimente, loc, pozitie, lucru sau persoana din viata noastra. Noi cream sensul, intelesul, atitudinea si modul in care ne agatam.

 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!