octombrie 31, 2020

SESIUNE DE VINDECAREA CU AJUTORUL PLANTELOR ETHERICE

Vindecarea cu plante etherice

Vindecarea cu plante etherice

Plantele vindecatoare au coexistat alaturi de noi de la inceputul timpurilor. De mii de ani, Omul a folosit plantele pentru vindecarea bolilor. Chiar si acum, marea majoritate a oamenilor folosesc plantele in scopuri terapeutice. Motivul este ca cele mai multe plante medicinale sunt foarte benefice fara efecte secundare, desi trebuie mentionat ca unele din plantele medicinale cunoscute sunt, de asemenea, otravitoare.

Plantele care sunt bune pentru noi pot fi utilizate in forma lor naturala si pot avea ca efect aducerea corpului nostru in aliniament cu ceea ce Dumnezeu a intentionat pentru noi.

Biblia ne spune ca, de cele mai multe ori, folosirea ierburilor se face pentru beneficiul sanatatii corpului nostru. In Facerea/Geneza, Dumnezeu spune "Iata ca v-am dat orice iarba care face samanta si care este pe fata intregului pamant si orice pom care are in el rod cu samanta; aceasta sa fie hrana voastra".

Cele mai vechi leacuri din plante sunt mentionate chiar în Biblie. De aici, au fost preluate de medicina populara si au ramas pana astazi pe lista celor mai eficiente remedii naturale pe care le folosim cu totii.

Biblia este nu numai cartea de capatai a crestinatatii, ci si o cronica a primelor plante de leac. Spre surprinderea noastra, aceste plante sunt si astazi remedii naturale de exceptie care ne ajuta sa ne pastram sanatatea si sa fim frumoase.

Ce sunt Plantele vindecatoare etherice?

Plantele Etherice au foarte multe calitati metafizice.

In sesiunea de vindecare cu plante etherice se lucreaza cu energiile etherice ale plantelor si nu cu plantele fizice pe care le culegeti de pe camp. Folosirea energiilor eterice ale plantelor/ ierburilor este sigura 100% deoarece energiile lor vin direct de la sursa creatoare (Dumnezeu, Spirit, Univers).

Vindecarea cu plante etherice

Plantele etherice care promoveaza vindecarile de orice tip si mentinerea sanatatii la toate nivelurile si cu care se lucreaza in sedinta de vindecare sunt: Ienibahar, Angelica, Mar, Frasin, Balm of Gilead, Balsam de Peru, Dafin, Mur, Obligeana, Camfor, Garoafa, Catnip, Cedru, Musetel, Scortisoara, Trifoi, Cuisoare, Coriandru, Chiparos, Soc, Eucalipt, Fenicul, Feriga, Galangal, Gardenie, Garoafa, Unguras, Isop, Iedera, Iuniper, Levantica, Lamai, Roinita, Matraguna, Maghiran, Menta, Vasc, Lumanarica, Smirna, Urzica, Nucsoara, Stejar, Sunatoare, Santal, Sasafras, Menta creata, Scorus de munte, Salvie, Tansy, Ciulin, Cimbru, Tutun, Tonka, Verbina, Violeta, Salcie, Wintergreen.

 

Costul unei sedinte la distanta de vindecare cu plante etherice este de 156 Lei

Numarul sedintelor de terapie necesar rezolvarii unei "probleme" difera de la persoana la persoana, el nu este prestabilit.

Se recomanda o sedinta/saptamana

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!