Vindeca-te cu ajutorul sunetelor Arhanghelilor

 

Vindeca-te cu ajutorul sunetelor Arhanghelilor

Vindeca-te cu ajutorul sunetelor Arhanghelilor

Fiecare Arhanghel poarta in aura sa, un anumit ton. Prin vointa sa, el poate sa directioneze si sa mareasca tonul, pana cand acesta inconjoara campul electromagnetic al unei persoane. Desi, unii Arhangheli, in special Sora Maria si Rafael, sunt cunoscuti pentru rezultatele lor in arta vindecarii, fiecare arhanghel este un vindicator divin si competent. Cand sunteti in primejdie nu ezitati sa apelati la oricare dintre arhangheli. Cereti-le sa va cinsteasca cu sunetul lor interior al intonatiei lor divine. Curentii lor va vor scalda in frecventele de care aveti nevoie si va vor grabi vindecarea.

Invocati interventia  Arhanghelica in scopul de a vindeca prin sunet. Arhanghelul a carui stralucire si frecventa se aliniaza mai bine cu propria nevoie, va fi cel ce va raspunde la apel. Beneficiul imediat al acestui proces este sentimentul de pace care se resimte in prezenta sa binecuvantata.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!